güler aile fotonuz çok güzel
allah bozmasın mutlulgunuzu
dün gece kızlar senin masanda dolayı abur cubura saldırmışlar :))
cidden çok güzel masa
günaydın
boğazlarım şiş,ağrıyor!
geçmiş anneler gününüzü kutluyoruz oğlum ve ben:))
hafta sonu eltimler bizdeydi 16 aylık bebeği neler yapıyor neler:))))
ege biran önce büyüsün istedim
günaydın kızlar bizde erkenden ayaktaydık çarşamba günü badana yapılıcak bende bugunden toplamaya başlıycam ortalığı öpüyorum hepinizi...
günaydın kızlar bizde erkenden ayaktaydık çarşamba günü badana yapılıcak bende bugunden toplamaya başlıycam ortalığı öpüyorum hepinizi...
kolay gelsin cnmmmsaol denizcim evet ya havalar dahada ısınmadan bitsin istedim ecemide babanneye gönderdim nasıl büyüdüler ya oto koltuğuna oturdu gidenee kadar sesi çıkmamış maşallah akşamada babasıyla gelicek bende akşama kadar bitiririm zaten ecemle temizlik mümkün değil :))))
ah özlemm aglarım ben şimdi eceyee kıyamam onaaabızde 7 de ayaktaydık çoook şükür,ece benı ağlattı sabah sabah,kaç gün kaldıkı kaan sadece 5 gün ama alışmış ışte,baba,kaga dıye seslenıyordu kendı kendıne yürütecınde bende odadayım gıttım yanına yürütecınde odaları gezıyor gıttık kapının önüne demır kapıya tutundu öyle seslenmeye başladı,ellerını açmış bıttı yapıyor yok yanı,nasıl kötü oldum,anlatmadım kaana o da kötü olmasın dıye
melekcım geçmış olsun sende bu ara baya çektın boğazından
denızcım anneye çok geçmış olsun
aysuncum sanada geçmış olsun ne oluyor ya şımdıde hava değışımı yüzünden boğaz ağrıları başladı galıba
tuğba sana Allah kolaylık versın canım,hemencık bıtsın ve güle güle oturun
gülercım yazıyı bende okudum neler neler var,teşekkürler,bıızımkıde reklamları ızlıyor hemde ben eğer önündeysem benı çekıştırıyor 3-4 reklamı var kendınce oynuyor onlarda,gülşende çok güzel yazmış nasıl araştırmış yüzdecı gülşen :)
sende hastaymışın geçmış olsun canım
bende tahlıl vermıştım sonuçları almaya gıdecem şu kahvvemı ıçeyımde çıkayım barııııı
maşallaah kereme ecrin 12.30 da yattı bende 2 de yattım 6 ya kadar 3 kere ağladı ayağımda sallayıp yatırdım 6 dan sonra da yatağında uyumadı hep salladım bacaklarım 10 da iflas etti yerine yatırınca uyandı şimdi de fırtına gidi dolanıyo evde hiç bitmiyo enerjisi hiçç
bızde 7 de ayaktaydık çoook şükür,ece benı ağlattı sabah sabah,kaç gün kaldıkı kaan sadece 5 gün ama alışmış ışte,baba,kaga dıye seslenıyordu kendı kendıne yürütecınde bende odadayım gıttım yanına yürütecınde odaları gezıyor gıttık kapının önüne demır kapıya tutundu öyle seslenmeye başladı,ellerını açmış bıttı yapıyor yok yanı,nasıl kötü oldum,anlatmadım kaana o da kötü olmasın dıye
melekcım geçmış olsun sende bu ara baya çektın boğazından
denızcım anneye çok geçmış olsun
aysuncum sanada geçmış olsun ne oluyor ya şımdıde hava değışımı yüzünden boğaz ağrıları başladı galıba
tuğba sana Allah kolaylık versın canım,hemencık bıtsın ve güle güle oturun
gülercım yazıyı bende okudum neler neler var,teşekkürler,bıızımkıde reklamları ızlıyor hemde ben eğer önündeysem benı çekıştırıyor 3-4 reklamı var kendınce oynuyor onlarda,gülşende çok güzel yazmış nasıl araştırmış yüzdecı gülşen :)
sende hastaymışın geçmış olsun canım
bende tahlıl vermıştım sonuçları almaya gıdecem şu kahvvemı ıçeyımde çıkayım barııııı
günaydınlar hasta bebişlere ve annelerine geçmişler olsun
bizde dün alışverişteydik tuğbalarda vardı ordan tuğbalara geçtik 2 de eve geldik ve kerem orda 12 deuyudu gece 12 de!
ve şu an hala uyuyor şaka gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?