anneler gününüz kutlu olsun kızlar.....
akşam çıkmak zorunda kaldım onun için muhabbeti kaçırmışım...::))
sultan bizde keçi bacağı deriz ama hamuruna peynirde koyuyoruz...
yazıyı daha akşam okumuştum ve yazıdan öncede böylece fikirleri tahmin ettiğim için herkesin kendi tasarrufunda nasıl yetiştireceği demiştim...
beynimiz her an işgal altında yalnızca televizyonla değil yani...
çocuğunuza aldığınız oyuncaklarda dahi aynı tehlike var yada giysi üzerindeki çıkartmalarda...
sizde bende çizgi filmlerle büyüdük ama hiçbirimizde bir tuhaflık göremiyorum
ayrıca ben açın tv yi koyun karşısına demiyorum kimsede demez sanırım ama bu kadar kasmanın ileride çocuğa daha ciddi zararlar olacağı görüşündeyim...
çocukları yaşamdan bu kadar soyutlarak ömür geçirtirsek aldıkları ilk yarada ağır gazi olurlar...
ben ki tüm psikilojik savaşları vermiş görürüm kendimi kızımın yalnızca iyi insanlarla karşılaşmasını dilerim...
derdimi anlatamamış olabilirm belki ama çok kitap çocuğu yetiştirmiyorum uygunda bulmuyorum
kimbilir belki bu tarzda yetiştirilen zayıf çocuklarda sublinimal tekniğin bir parçasıdır...
saat reklamlarında ya da herhangi bir reklamın bir karesinde yer alan bir saatte, saatin hep "onu on geçe"yi göstermesi de bir subliminal öğedir. bilinç altına kazınılan "tik" işareti (10:10 tik işaretini simgeler) o ürünün uygunluğunu, olumluluğunu izleyene kabul ettirir. hemen hemen tüm saat reklamlarında zaman hep aynıdır.
reklamcılık sektörü tümü bundan oluşuyor....çok sevdiğiniz dizilerdede aynı teknik kullanılıyor olabilir...
çocuklarımızı seviyoruz ama kendimizi sevmiyoruz:))
bu konu bitmez doğrular yanlışlarda öyle ....warner bros idile sexs çağrışımları yaparak seyredilebilir kılıyorsa kendini insanın doğasında sekse yatkınlık vardır derim...insan doğasıda yanlış oluyor bu durumda...
biz okuyan kadınları bilgi kirliliği ile paranoyak yaptılar ya helal olsun...bazen kendi kendime niye bu kadar araştırıyorum diye kızmıyor değilim...tıpkı bir bitki gibi yüzünü ihtiyaçta güneşe dön suya aç olduğunda toprağa eğil...kendi kendine büyü kızım...saygılarla
herkese mutlu günler dilerim
evet çiçek ve gülşen bnde sizlere katılıyorummmseninle aynı fikirdeyim çok güzel yazmışsın. elbette çocuklrı koruyacağız ama bu demek değil ki konserve çocuklar yetiştireceğiz. ben günümüzüm şartlarında büyütüyorum can ı bahçede de oynatıorum tv de izletiyorum yakalamaç da oynuyoruz herşey ayarında yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?