ya cancan sokakta uyuymuo onu uyaran bişey varsa asla uyumaz ağlar öyle uyuz bi huyu var çocuğun:)
neden eşlerle kavgalarda, adamların ailelerinden biri için çıkar yaaaaaa
vardır bi sıkıntısıı
anlamsız zatennnnnnnnnnnnnnnn
sadece isimleri kopyalıyorum hepsi cıkıyorrrrrrrrrrr
hep aynı kocalar demekkkkkkkkkkkk
türk erkegi..............
ege'de aynıı.....
sokakta uyumazzz
sakin sesız bir ortam olucak kimse olmucakkkkkkk
insanların cocuklarıı
kadın günleride uyuyorlar ne güzel yaaaaaa
o kalabalık sesdeee
ya bazen görünmüo dişler ben üst dişin çıktığını çok geç farketim elinle bak annem öyle yapıodu.
neden eşlerle kavgalarda, adamların ailelerinden biri için çıkar yaaaaaa
iyi geceler tatlım..iyi geceler güzel annelerrrrrr
dün eşimle konuşuyorduk evlilklerle ilgili diyoki kadın evde iş güç yemek ütü adam eve geliyor yorgun kadında bir karış suret böyle böyle evlikler montonlaşıyor erkek arayış içine giriyor heeeeee dedim sonra konu nette evli çiftlerin eşlerini aldatması dedim doğru söylüyosun türk kadını cefakar dışarda çalışır evde çalışır çocuk bakar eşinin gönlünü eder sıkıntı çeker dayak yer ve evlilik monotonlaşır ...........
bak ben eve niye kadın alıyorum iş yapıp yorulmiyim kocamı güler yüzle karşıliyim diye hatta bide yusufa bakacak bi abla alalım bak senle sabahlara kadar ilgilenirim dedim .............
eşim yoook canım ben bizim evliliğimiz için konuşmadım nette eşini aldatanlar için söyledim dedi ve şunu anladım ki erkekler fedakarlıktan asla anlamayan yaratıklar 2 gömleği varsa birini yırtcan ki değerin bilinsin ...........
oğlanın düdüğü ötmeye başladı mızırda mızır annanesi ilgileniyor allahtan yaşasın anneler
kız seni kastetmedim hani görüoz buralarda oo yani...insanlar deme koız alınırım şimdi..
benimkide uyuyor..
maşallah deyin heeee
elimde degillllllllllisimleri kopyalıcağına tüm ekran kopyalınıyor.. bloklama yapıyosun.. yanii..
fedakarlıktan anlamayan yaratıklarrrrrrrrrrrrrr ehehheheedün eşimle konuşuyorduk evlilklerle ilgili diyoki kadın evde iş güç yemek ütü adam eve geliyor yorgun kadında bir karış suret böyle böyle evlikler montonlaşıyor erkek arayış içine giriyor heeeeee dedim sonra konu nette evli çiftlerin eşlerini aldatması dedim doğru söylüyosun türk kadını cefakar dışarda çalışır evde çalışır çocuk bakar eşinin gönlünü eder sıkıntı çeker dayak yer ve evlilik monotonlaşır ...........
bak ben eve niye kadın alıyorum iş yapıp yorulmiyim kocamı güler yüzle karşıliyim diye hatta bide yusufa bakacak bi abla alalım bak senle sabahlara kadar ilgilenirim dedim .............
eşim yoook canım ben bizim evliliğimiz için konuşmadım nette eşini aldatanlar için söyledim dedi ve şunu anladım ki erkekler fedakarlıktan asla anlamayan yaratıklar 2 gömleği varsa birini yırtcan ki değerin bilinsin ...........
iyi gecelerrriyi geceler güzel annelerrrrrr
anneler başka canımmm..
ama ben evimden başka bi yerde rahat edemiyorum..
eşim istersen orda kal dedi.. ben çıktım evime geldim.. tek başıma oturuyorum...
int. yok.. orda canım sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?