2009 Nisan Anneleri

alındımmm..aliyim aliiiii...sizi kandırıomm..herkesin bilgilerini öğrendimm..evlere baskın yapiciimm..hazırlıklıı olunnnn...ankete bakıodumm..

uzuuuunn bi süree burdayımm..zira kağan beyy halaa ayaklarımda ve fıkır fıkırrr....

bende hissettim dokunduklarını sanırım bizimki spinal anestesi diğerinde hiç bişi hissedilmiyomuş..o daha iyi sanırım ..ben umutu çıkarırlarken birazcık ağrı duydum..o ara ağrı kesici yaptılar..fotoğraflarda kayık çıkmışım hep uyuşturucu almış gibi..:))

bekarken oğulları saldım çayıra mevla kayıradır evlenince herşeyine karışma güdüleri depreşir.
katılıyorumm

geçmiş olsun cnmm

oohh be baran uyudu.. koca yolda....
kısa bir sürede olsa özgürlüğümü ilan ediyorum...

şirvan iyi walla eşim yoldayken hayatta annem evde yanlız bırakmıyo beni
sinir oluyorum...sanki korkucam...hem oğlum var artık yanımda o korur beni..

fotolar güzelde anacım bizde senin bir fotonu görsek..
ayşemisin ..alimisin bir görsek dimi ama :)))))))))))

:roflol:

ya foto bırakmıştımm anneler ve bebişleri topikineeee..ama artık koyamıyorumm..webcam bozulduu...fotoğraf makinesi içünn para biriktirmiştikkk parayı harcadıkk yaaa..tek maaşla zor vallaa..hele bide memursannn..bişeyi almak için aylarca bekliyosunnn...artık umudumm 2 ay sonra günüm var o parayla almakk inşalahh..

ya aslında yetiyoduu ama araba aldıkk..onun taksitlerini ödüyozz..toparlancaz inşallah şu taksitler bitseeee..

hehehe gülşencim valla benimde içimin yağları eridi :) kocişde aramıyor bişeyin varmı diye ikide bir gelip sarılıyo öpüyo :) üzdük birbirimizi fitneci yüzünden.

ayşe ben hatırlıyorum kaan kucağında bi resimdi dimi esmersin öyle kalmış aklımda.

ecrinde uyumadı bombom pow dinlio sallanarak kusacam artık bu şarkıdan

barışmanıza sevindimm tugbaa..senin eşinde benimki gibi..asla küss kalamazz.hele küsken annme gitcem dediysem allaaaahh nasıl korkarr...halbıki blöfff yaparımm gidememmkiii..nasıl bırakıp gidimmm..:)))

alındımmm..aliyim aliiiii...sizi kandırıomm..herkesin bilgilerini öğrendimm..evlere baskın yapiciimm..hazırlıklıı olunnnn...ankete bakıodumm..
ne anketi bacımmm..

valla benide eskiden bırakmıyorlardı..
artık alıştılar...

sağlık olsun şekerim..

ya aslında yetiyoduu ama araba aldıkk..onun taksitlerini ödüyozz..toparlancaz inşallah şu taksitler bitseeee..

bu arada borcsuz bişey alınmıyorki....bu günümüzede şükür...

ben bu sefer kararlıydım ama eşimi değil o adamı üzmek istiyordum.hastayım hastayım diyor bi haltı yok delikanlı gibi ama üzülmekten ziyade sevinir die vazgeçtim.ya karısı eşime kız bulmuş zamanında görüştürmüş birkaç kez yemeğe falan çıkmışlar ama eşim yapamamış neden diyorum çok zayıftı diyo ahahaha sanırım o yüzden bana uyuz oluyolar çatlasında patlasınlar ay benimleyse yıldızın kıçına tekme atarım demiişler :)

ayşe ben hatırlıyorum kaan kucağında bi resimdi dimi esmersin öyle kalmış aklımda.

ecrinde uyumadı bombom pow dinlio sallanarak kusacam artık bu şarkıdan
yatağınızda koynunuza alıp pış pışlasanız.. ben öyle uyuttum baranı...
tabii yatarak memede emiyor paşam...

aman boşverr.. takma kafanı.. düşündükçe insanın morali daha çok bozuluyor...

yaw ben o topiği bulamıyorumm şu 2010 modeller doldurmuş tüm sayfaları

canım olcak ol kadar.. geçen sene biz de öyledik..
bak 2008 ler fazla gözükkmüyor..
seneye bizdemi öyle olcaz acaba...

çiçekin ankettiiiii..

ne varki anketti .. ben bişey mi atladım ..

evet canım kesinlikle katılıyorumm..eşin üzülür ama onlar sevinçten dört köşe olurlar...çok çok büyük bişey olmadıkca eşimi bırakıpp gidememm..allahım ayırmasınn bizi eşlerimizdenn..ben razyım ondan..oda benden razıysa ne mutluuu..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…