bende hissettim dokunduklarını sanırım bizimki spinal anestesi diğerinde hiç bişi hissedilmiyomuş..o daha iyi sanırım ..ben umutu çıkarırlarken birazcık ağrı duydum..o ara ağrı kesici yaptılar..fotoğraflarda kayık çıkmışım hep uyuşturucu almış gibi..:))ya ben dokunduğunu hissediyodum siz hiç mi bişey hissetmediniz ameliyatta??birinin dokunduğu hissediliyo ama acı yok tabi sanki bacağın karıncalanırya dokununca hissedersin ama fazla his yoktur ööleydi..ben uyuşmadım sanmıştım o yüzden sakinleştirici verdiler ben çok konuşunca :))
katılıyorummbekarken oğulları saldım çayıra mevla kayıradır evlenince herşeyine karışma güdüleri depreşir.
ela nın kakasını götürdük şimdi az bi parazit mi ne çıkmış ordakiler önemli değil demiş ama dr u arayıp sorcaz şimdi,bir de dün 2. grip aşısını oldu gece 38,5 oldu ateşi ama uzun sürmedi geçti hemen bi daha çıkmaz umarım,bi badiyle yattı sabaha kadar
kimi merak ediyon şekerim.. sor söyliyelim sana...
uzun bir ara girme girme şimdide merak et dimi zilli..
ilk önce geçmiş olsun diyelim.. ist. sizleri de görmek isteriz...
kısa boylu bir pehlivan...
selen varya tam bir cazgır... idil onun yanında melek...
idile göz koyanlara duyurulur... herkesin gözünü korkutumda kız bize kalsın...
oohh be baran uyudu.. koca yolda....
kısa bir sürede olsa özgürlüğümü ilan ediyorum...
fotolar güzelde anacım bizde senin bir fotonu görsek..
ayşemisin ..alimisin bir görsek dimi ama :)))))))))))
ne anketi bacımmm..alındımmm..aliyim aliiiii...sizi kandırıomm..herkesin bilgilerini öğrendimm..evlere baskın yapiciimm..hazırlıklıı olunnnn...ankete bakıodumm..
bende hissettim dokunduklarını sanırım bizimki spinal anestesi diğerinde hiç bişi hissedilmiyomuş..o daha iyi sanırım ..ben umutu çıkarırlarken birazcık ağrı duydum..o ara ağrı kesici yaptılar..fotoğraflarda kayık çıkmışım hep uyuşturucu almış gibi..:))
katılıyorumm
geçmiş olsun cnmm
şirvan iyi walla eşim yoldayken hayatta annem evde yanlız bırakmıyo beni
sinir oluyorum...sanki korkucam...hem oğlum var artık yanımda o korur beni..
:roflol:
ya foto bırakmıştımm anneler ve bebişleri topikineeee..ama artık koyamıyorumm..webcam bozulduu...fotoğraf makinesi içünn para biriktirmiştikkk parayı harcadıkk yaaa..tek maaşla zor vallaa..hele bide memursannn..bişeyi almak için aylarca bekliyosunnn...artık umudumm 2 ay sonra günüm var o parayla almakk inşalahh..
ya aslında yetiyoduu ama araba aldıkk..onun taksitlerini ödüyozz..toparlancaz inşallah şu taksitler bitseeee..
yaw ben o topiği bulamıyorumm şu 2010 modeller doldurmuş tüm sayfaları
yatağınızda koynunuza alıp pış pışlasanız.. ben öyle uyuttum baranı...ayşe ben hatırlıyorum kaan kucağında bi resimdi dimi esmersin öyle kalmış aklımda.
ecrinde uyumadı bombom pow dinlio sallanarak kusacam artık bu şarkıdan
aman boşverr.. takma kafanı.. düşündükçe insanın morali daha çok bozuluyor...ben bu sefer kararlıydım ama eşimi değil o adamı üzmek istiyordum.hastayım hastayım diyor bi haltı yok delikanlı gibi ama üzülmekten ziyade sevinir die vazgeçtim.ya karısı eşime kız bulmuş zamanında görüştürmüş birkaç kez yemeğe falan çıkmışlar ama eşim yapamamış neden diyorum çok zayıftı diyo ahahaha sanırım o yüzden bana uyuz oluyolar çatlasında patlasınlar ay benimleyse yıldızın kıçına tekme atarım demiişler :)
yaw ben o topiği bulamıyorumm şu 2010 modeller doldurmuş tüm sayfaları
çiçekin ankettiiiii..
ben bu sefer kararlıydım ama eşimi değil o adamı üzmek istiyordum.hastayım hastayım diyor bi haltı yok delikanlı gibi ama üzülmekten ziyade sevinir die vazgeçtim.ya karısı eşime kız bulmuş zamanında görüştürmüş birkaç kez yemeğe falan çıkmışlar ama eşim yapamamış neden diyorum çok zayıftı diyo ahahaha sanırım o yüzden bana uyuz oluyolar çatlasında patlasınlar ay benimleyse yıldızın kıçına tekme atarım demiişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?