yatağın kenarında yatıyordu şekerim...nasıl ya şirvan yataktan halıyamı işemiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mailime atmış mügecim seninkinede gelmiştir belki.
yoksa atayımsana
keşke gelseydin tatlım....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün buluşma var dimiiiii ne gzl yaaa
eşim 12 de ist.da bende gitseydim bende gelirdim buluşmaya
aman resimde ne iğrenç çıkmışım...
eşim daha gelmedi.. bursaya gidecekti demiştim ya.. benim bilg. kart okuyucusu bozuk .. mecburen onunkini kullanıyorum...şirvan ekle resimleriiiiiiiiiii
var bende de var.. resimler.. onları gülşen eklemiş..kız şirvan bu kadar mı resim varrrrrrrrrrr
kızlar çok güzel.o kadar isterdim ki yanınızda olabilmeyi.gülfemcik süpriz yaptı gelemedim.kendi adıma çok üzgünüm.forum bize çok yakın bi daha bu fırsatı nerden bulurum.
anneler de bebişler de süperler.hepinize kocaman bi öpücük.
niye ikiniz buluşuyorsunuz...güler biz seninle ikşmiz gopta buluşalım ne dersinnnnnn
koy kız resimleriiiiiiiiiiiii hain mıktarrrrrrrr fotoğraf makinam yoktu diye yapıosun di mi zillliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hımm demek kart okuyucun bozuk hadi affettik:) facebooka da koyarsın bi ara
bu aradaaa bizde eşimle tartıştık. beni yemeğe çıkarmıştı yemek boyunca sinirimden ağladım sinemaya da gidecektik gitmedik direk eve geldim demin dvd koydu seyredelim diye bende aldım laptobu odaya kaçtım kendi kendine izlesin salak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?