2009 Nisan Anneleri

ecrin 2 aylıkken bağırsak mikrobu vardı doktor sallanınca acısı hafifler demişti o zaman ben sabahlara kadar sallardım yeterki canı yanmasın diye gaz sancısının daha şiddetlisi olurmuş.o zamandan alıştı kucakta kendi kenine hiç uyumadı.bizim yanımızda alıştırmadım şimdi biraz heves ediyorm koynumda uyusun die ama eller kollar yaya yaya uyuyor zilli

bende bu aralar kendimi yaşlanmışş hissediomm..küçük luzenim kardeşim filanda nişanlanıoo iice eskidimm yaaaa..(

slm sevgili arkadaşlarımmm nasılsınız
bugün bursa da hava süperdi hemen dışarı çıktım iş güç hak getire sonrasında keremi anneme bıraktık
eşimle çıktık çay kahve falan eşimin arkadaşlarıyla sohpet muhabbet ii oldu
maşallah keremde hemen uyudu eve gelince hemen pc yi açtım buluşma fotolarını görmek için

ben hissettim acı değil ama dokunduklarını hissediyordum
epidurali yaptıktan sonra sondayı falan taktılar mesela takıldığını hissettim ama acı hissetmedim bacaklarım pat diye düştü tutamasım sonrasında

aynen yaa kerem 2 galiba cancan da

ya bi bakarsan onlarda haklılar
işyerindeki stres çok etkiliyor

onların gözünde hala küçüğüz şimdi bide baran lasın ya aklı sende kalmıştır neyse aramışın ii olmuş

olur öyle arada

evet ya herkes birileriyle tartışmış

chev.tuğbacım seninkinede ne güldüm tavanları başlarına yıklmış uheheheh
aman aman senin bedduanı almamak gerekiyor :))

ya cancan sokakta uyuymuo onu uyaran bişey varsa asla uyumaz ağlar öyle uyuz bi huyu var çocuğun:)
aynı kerem ya benimkide çok huysuz şu uyku konusunda sessiz olacak sallanacak rahat olcak ohhh

sultana ne oldu.. yaaa eskisi gibi gşrmiyor artık..

kızlar buluşmada benim süslü gacıyı üzdünüzmü yoksa...
yok bebiş giriyorum girmeye çalışıyorum bazen gerçekten hiç fırsat kalmıyor açıyortum bilgisayarı ama oturamıyorum
kerem bu aralar gündüz hiç uyumuyo

geçmiş olsun tatlım

kimi mrak edion sor didemcim sölim sana :)
tuuğba arslan özgür benim :)
bana söle sene yaw pınar nurcanlı ve betül billur kimkineee

Amansizde evim de evimbok varrrrr:::))))
rabbim kimseyi evinden etmesin
ben hic oyle degilimmm
simdi 2evim var
ikiside cok rahat:::))))))
amiiiiinnn

ayşe ben hatırlıyorum kaan kucağında bi resimdi dimi esmersin öyle kalmış aklımda.

ecrinde uyumadı bombom pow dinlio sallanarak kusacam artık bu şarkıdan
hee evet bende hatırlıyorum öyle bi foto
yaw cepten çek koy

ya aslında yetiyoduu ama araba aldıkk..onun taksitlerini ödüyozz..toparlancaz inşallah şu taksitler bitseeee..
biter inş.

kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

ii geceler tatlım

selam kızlar .bana bu akşam misafir geldi buluşmadan eve geldim koştur koştur hazırlandım ancak girebildim.şimdi ekliyim resimleri ben de eklenmiş ama olsun

baranda ortamızda yatıyor..

gece bir kalkıyorum.. kollar iki yanlara açılmış.. ortaya kaplamış.. bizde iki köşede kıvrılıp yatıyoz işte.. alıştık valla...

biz 2008 ler gibi olmayız inşallah yaa
kıslar sizi kıskandırmak gibi olmasında umut kendi kendine 1 dakikada uyuyo.. (maşallah diyin )
yüz üstü uyuyo oğluşum çeviriyorum yüz üstü ağzına emzik veriyorum hemen anında gidiyo sıpam..

benimde kayınvalidem alıştırdı daha birkaç günlükken emince uyuyodu hık yapsa ayağını alıp sallıyodu o kadar söyledim dinlemedi

kız hani ne kadar uyuyosunuz diee açmışya oooo..

ben görmedim ölee bişey yaw

yazmayı unutmuşum buluşma fotoları süper anneler ve bebekleri seçilmiş gibi maşallah hepiniz çok güzelsiniz
içenkin anneside gelcekti gelmedimi
resimlerde arkada örtülü bi bayan gördüm okim?

unutmadan yazyım bu aralar ara ara mide bulantılarım oluyo öyle tırsıyorumkiiii

betülü çözemedim de sultancım punar sanırım pınarny mi öle nickli bi arkadaş vardı burda o sanırsam

kocaman maşallaaaaaaaaaaah
selam kızlar .bana bu akşam misafir geldi buluşmadan eve geldim koştur koştur hazırlandım ancak girebildim.şimdi ekliyim resimleri ben de eklenmiş ama olsun

ekle ekle bekliyoruz:)

ya galiba o ama hiç demedi burda yada ben görmedim
bide fotolasrına baktım bebekli foto göremedim betül ve pınarı sildim haber vermeden eklemişler burdan söyleselerdi bari

bende onu soracaktımm..o kimmmm..başörtülüü..ya bide facede başörtülü bi deniz varr..handi deniz ooo????

baranda ortamızda yatıyor..

gece bir kalkıyorum.. kollar iki yanlara açılmış.. ortaya kaplamış.. bizde iki köşede kıvrılıp yatıyoz işte.. alıştık valla...
hehee bizde bazen gece ağlayınca alıyoz yanımıza ..açıyo küçücük kollarını yataktan düşüyodum bi sefer..

amanınnn bi tahlil yap sultan günün geçtimiki

evet esranın annesi o kızlar
heh bende onu sorcaktım

vallabende ortak arkadaş diee her teklife evet dedimm.artık burada aktif olmayabları kabul etmiycemm..bi zahmet burayada arada uğrasınlarr..biz nasıl yetişiyozzz..

sultann..aynı dert bendede varrr..sürekli kasıklarımm ağrıoooo..midem bi acayipp..adetim 0 gün geciktii..ama geçen ayda aynı olmuştuu..tam dra gittim adet söktürücü verdii..kullanmadan adet oldummm..yine öyle sanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…