ben hissettim acı değil ama dokunduklarını hissediyordumya ben dokunduğunu hissediyodum siz hiç mi bişey hissetmediniz ameliyatta??birinin dokunduğu hissediliyo ama acı yok tabi sanki bacağın karıncalanırya dokununca hissedersin ama fazla his yoktur ööleydi..ben uyuşmadım sanmıştım o yüzden sakinleştirici verdiler ben çok konuşunca :))
aynen yaa kerem 2 galiba cancan damerhaba kızlar aklımda kalanları yazayım mugecım demırın tahlılerı temız çıkmış gözünn aydın
nagıhancım zeynepcik sıralamış darısı başımıza
tuğbacım ebının satılmamasına uzuldum canım çok istiyordum eceme de geçmiş olsun
valla bebekler bundan sonra uykuya dalmakta zorlanıcaklarmış daha da allah hepimize sabır versın
bende pazartesiye aşure yapıcam komşuları alıcam kısmetese
mugecım senı allah kavuştursun dıyelım o zaman eşine
bende epidural oldum selenı ılk görenlerdenım mınığımı yanımda yıkadılar gıydırdıler hep gördüm hatta hıç uyutmadılar dıyebilirm
denızcım ınşallah bışey yoktur elacığın önemsızdır o parazıtler
nagıhan senın ufaklığın uyucağı tutmuş canım :))
unuttuğum varsa af ola
daha ıstenbul buluşması gelmemiş herhalde resım yok
çiçek can can kızların arasında kalınca kerem gıbı sıkıldımı acep
ya bi bakarsan onlarda haklılarbu aradaaa bizde eşimle tartıştık. beni yemeğe çıkarmıştı yemek boyunca sinirimden ağladım sinemaya da gidecektik gitmedik direk eve geldim demin dvd koydu seyredelim diye bende aldım laptobu odaya kaçtım kendi kendine izlesin salak
onların gözünde hala küçüğüz şimdi bide baran lasın ya aklı sende kalmıştır neyse aramışın ii olmuşannemlerden geliyorum.. babamla tartıştım...
ama sinir etti ne yapım.. ya.. hala karşsında çoçuk var zannediyor ..
ben eve gidiyorum dedim.. eşim geç geliceği için onun gelmesini beklemedim..
tamam dedi..
bizde senin arkandan gelelim.. sonra geri geliriz demezmi..
evler arası 5 dak. bile değil... o kadar yakın yanii.
dedim ne gerek var...
yok yok gelelim.. istemiyorum gelmenizi falan derken birden ortam gerildi..
söylendi.. bende çıktım geldim..
eve gelincede ben eve geldim diye haber verdim..
benmi yanlış yaptım.. bilmiyorum..
olur öyle aradaayyy can şapşalı da arabada uyuduuuuuuuuuuuuu dönerken siniri uykusundanmış
canım yaaa kocamın işler eskisi gibi değil birçok problem var başta aile şirketi olduğu için babasıyla problemleri var. işler de eskisi gibi deil zaten piyasa hala bozuk. dolayısıyla adam robot gibi artık evde muhabbetimz bile yok. uzun zamandır uyarıyodum bugün patladım
evet ya herkes birileriyle tartışmışOoooOOOOOooooo bu hafta kocalarla kavga haftasimiiii
ne oluyor kzum size::)))
nazar deymistir
bu arada demir bugun kalkarken altindaki yastik kaymis kafayi duvara vurdu
cok korktum
misafirler vardi
bi teyzeee ekmegi sekerle cigne koy kafasina dedi
sonrada zeytinyagi surduk
sisip morarmadida
Allah korudu INS
aynı kerem ya benimkide çok huysuz şu uyku konusunda sessiz olacak sallanacak rahat olcak ohhhya cancan sokakta uyuymuo onu uyaran bişey varsa asla uyumaz ağlar öyle uyuz bi huyu var çocuğun:)
yok bebiş giriyorum girmeye çalışıyorum bazen gerçekten hiç fırsat kalmıyor açıyortum bilgisayarı ama oturamıyorumsultana ne oldu.. yaaa eskisi gibi gşrmiyor artık..
kızlar buluşmada benim süslü gacıyı üzdünüzmü yoksa...
geçmiş olsun tatlımayy geçmişi sonra okuyum muhabbet iyi burda.
tuğba kayınpederine uyuz oluyorum ..ohh olmuş içimin yağları eridi..
buluşma fotoları süper yaaa bidahakine bende gelicem..size süpriz yapıp taa kayseriden gelicektim ama ailecek hastayızz.ben sabah akşam iğne oluyorum yaa boğazım abse yapmış..oğlumun mümükleri akıyoo..eşimede bizden geçti heralde..
maşallah sizede bebişlerinizede..ama çok az olmuş katılım..(
çiçek can hiçte öyle tombik görünmüyo boşuna dert ediyosun..
şirvan baranın maşallahı var pehlivan maşallah..
esra yusufta çok şeker sarı şeker..
adaşımm sende idilde süpersiniz..cimcimem
aliye selene hastayım zaten esmer güzeli maşallah
bana söle sene yaw pınar nurcanlı ve betül billur kimkineeekimi mrak edion sor didemcim sölim sana :)
tuuğba arslan özgür benim :)
amiiiiinnnAmansizde evim de evimbok varrrrr:::))))
rabbim kimseyi evinden etmesin
ben hic oyle degilimmm
simdi 2evim var
ikiside cok rahat:::))))))
hee evet bende hatırlıyorum öyle bi fotoayşe ben hatırlıyorum kaan kucağında bi resimdi dimi esmersin öyle kalmış aklımda.
ecrinde uyumadı bombom pow dinlio sallanarak kusacam artık bu şarkıdan
biter inş.ya aslında yetiyoduu ama araba aldıkk..onun taksitlerini ödüyozz..toparlancaz inşallah şu taksitler bitseeee..
kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
ecrin 2 aylıkken bağırsak mikrobu vardı doktor sallanınca acısı hafifler demişti o zaman ben sabahlara kadar sallardım yeterki canı yanmasın diye gaz sancısının daha şiddetlisi olurmuş.o zamandan alıştı kucakta kendi kenine hiç uyumadı.bizim yanımızda alıştırmadım şimdi biraz heves ediyorm koynumda uyusun die ama eller kollar yaya yaya uyuyor zilli
benimde kayınvalidem alıştırdı daha birkaç günlükken emince uyuyodu hık yapsa ayağını alıp sallıyodu o kadar söyledim dinlemediecrin 2 aylıkken bağırsak mikrobu vardı doktor sallanınca acısı hafifler demişti o zaman ben sabahlara kadar sallardım yeterki canı yanmasın diye gaz sancısının daha şiddetlisi olurmuş.o zamandan alıştı kucakta kendi kenine hiç uyumadı.bizim yanımızda alıştırmadım şimdi biraz heves ediyorm koynumda uyusun die ama eller kollar yaya yaya uyuyor zilli
kız hani ne kadar uyuyosunuz diee açmışya oooo..
kocaman maşallaaaaaaaaaaahbiz 2008 ler gibi olmayız inşallah yaa
kıslar sizi kıskandırmak gibi olmasında umut kendi kendine 1 dakikada uyuyo..(maşallah diyin )
yüz üstü uyuyo oğluşum çeviriyorum yüz üstü ağzına emzik veriyorum hemen anında gidiyo sıpam..
selam kızlar .bana bu akşam misafir geldi buluşmadan eve geldim koştur koştur hazırlandım ancak girebildim.şimdi ekliyim resimleri ben de eklenmiş ama olsun
hehee bizde bazen gece ağlayınca alıyoz yanımıza ..açıyo küçücük kollarını yataktan düşüyodum bi sefer..baranda ortamızda yatıyor..
gece bir kalkıyorum.. kollar iki yanlara açılmış.. ortaya kaplamış.. bizde iki köşede kıvrılıp yatıyoz işte.. alıştık valla...
amanınnn bi tahlil yap sultan günün geçtimikibenimde kayınvalidem alıştırdı daha birkaç günlükken emince uyuyodu hık yapsa ayağını alıp sallıyodu o kadar söyledim dinlemedi
ben görmedim ölee bişey yaw
yazmayı unutmuşum buluşma fotoları süper anneler ve bebekleri seçilmiş gibi maşallah hepiniz çok güzelsiniz
içenkin anneside gelcekti gelmedimi
resimlerde arkada örtülü bi bayan gördüm okim?
unutmadan yazyım bu aralar ara ara mide bulantılarım oluyo öyle tırsıyorumkiiii
heh bende onu sorcaktımevet esranın annesi o kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?