2009 Nisan Anneleri

benim önceden çok düzensizdi şimdi ayın 10unu şaşmıyor maşallah ne güzelmiş zamanını bilmek :)

haptan dolayı baya karıştı regl günlerim 23 kasımda başlayıp 15 aralıkta bitmişti benim
buna göre ocak 15 veya 1 hafta ilerisinde olmam grek

geçen ay 17sinde başlamıştııı..ondan önceki ayy 7 siii..bu ay 27 si olduu hala tık yokk..10 gün ilerlioo hepp..bi düzene giirse bende sevincemm..kesin pazartesi olurumm yaaa..30 çocukla uğraşcammm..nasıl dayanırıımm bilmiommmm..

benimde öyle vallaa..iki yıldır yiyomm..bu yıl artık bahanemdee yokkk..bide çok sıcak günler olacak naparız bilmiommm..

maşallah canım... uykusu bölünmesin hiçç
esranın annesi... çiçeğinde annesi gelmişti.. o dolandı sanırım....

benimde öyle vallaa..iki yıldır yiyomm..bu yıl artık bahanemdee yokkk..bide çok sıcak günler olacak naparız bilmiommm..
valla aynen canım 2 sene yedim..
eşimle bizde diozz tutalımm diee..bi türlü başlayamıyoruzz.
ben de tutamam gibi geliyor..

ayy şu yılbaşıı muhabbetleride baydııııııııııııı...herşeydee yeniyıl yeniyıll..ne varsaaaa..yaşlanıozz yaaa..oğlumu böyle bi saçmalığın içinde büyütmek istemioommm..(

tamam yeni bir yıl iyidir hoşturr..bişeylere başlangıçtırr ama abartmak nieee..bizim inanışımızda yok ki böyle bişeyy..empozee etmişlerr iice bizii yawww..

aliyeee kaçtııı..hani resimleri yükliycektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

kızlar image shackten yüklenmesini bekliyom biraz uzun sürcek isterseniz beklemeyin selen de yatakta ağlıyo ona da bakmam lazım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, aliye83, bursasu+, chveneburi, croxilex, gulshenidil, rosemaryy

maşallah bu saat te bu kadar kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…