• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

haa bu arada merak edenler için söylüyorumm..eşim ne yaptıı ettiii beni yalnız göndermemeyii başardıı yaaaaa..

babamında aklını çelmişşşş baba kızz gittikkk stajaaa..yazık ama ben okuldayken babam sürekli gezmiş..10 saat aynı yerde oturulmaz kii..

hadi ben kaçarrrr..iyii gecelerrrrrrrrrr..

pesssssssssssss

evet melekcimm hemde nasıl sarıldık bi görsenn..çok özledimm yaa..:(

kapıdan girdimm..önce bi an duraksadııı..sonra dudağı büzüp içli içli bi ağladııı..hem bana sokuluoo hemde yüzümü çiziooo..aklınca okşuyooo..yavum benimmm...allahım ayırmasınn..ama herşey onun içinn..allahın izniyle 6 ay sonra diplomamı alıcam..ve oğlumuzu daha ii şartlarda büyütücezz..

öpüyorum günay egeyii..bu arad isminizii çok beğendiğimi söyleyimm..ne zamandır söyliycem unutuyorumm..çok uyumlu olmuşş GÜNAY EGE..deniz gözlü yakışıklııı..

uykusuzlukk çeneme vurduuuuuu..

haa bu arada merak edenler için söylüyorumm..eşim ne yaptıı ettiii beni yalnız göndermemeyii başardıı yaaaaa..

babamında aklını çelmişşşş baba kızz gittikkk stajaaa..yazık ama ben okuldayken babam sürekli gezmiş..10 saat aynı yerde oturulmaz kii..

Pessssssssssssss!!

umut güler kim facedeeeeeeeee ya
Rosemarry Gülşen.

Mrb
valla bayiliyom ozeniyom ve kiskaniyom siziiii
biri asure yapar bebeyle
oburkuler tilbasinda dunyanin adamini evine toplar bide acik bufe yapar
biri temizlik yapar
oooo sarma sarar falan yok artikkk
ben hala jahvaltiya tost bile yapamiyommm

ekmek makinasini ne alakaysa almisim AMA yer kapliyoo seker AMA annem firinda firin repsisiyle kendi yapiyooo

gulfem bebegi uyutmadan once gece yikamayi denedin mi
sicak banyo. Ninni. Bide bi Ayet vardi
biz geceyi dinlenme icin kildik
turkcesi boyleydi
belki ise yararrr:::))))

Nagihan cok yzuldum cok korktum
Allah korusun meleklerimuzi AMA burda okumystuk bi kadinin 1bucuk tasandaki bebegi sosis yerken bogazina kacmisti kaybetmisti ben cok korkuyorum hic bisi vermiyorum allahran annem varda

ya şu erkeklere dicek bişiy bulamıyorum.sen çocukmusun koskoca yetişkin ayakları üstünde duran bi kadınsın ki bir evi çekip çeviriyosa dünyayı çevirir parmağında kadın dediğin...

benimki banyo yaptıktan sonra uyur diye bekledim tam iki saattir böğürüyor kafayı kırdım ayak topuklarım acıdı şükür uyudu ama aykalrını kaldırıp kaldırıp yere vuruyor

Balkabağı deyince ben de buradan kalkabilirsem yarın için bu tarifi yapacağım,sever inş.
BALKABAĞI PÜRESı

-1 çorba kasesi küp küp doğranmış balkabağı
-1 adet doğranmış patates
-1 küçük doğranmış soğan
-1 tatlı kaşığı zeytinyağı
-yeteri kadar su

üzerini bir parmak geçecek kadar suyla tüm malzemeyi tencereye koyun ve pişirin

sebzeler piştikten sonra tel süzgeçten iyice ezerek geçirin.

NOT: balkabağı iyi bir beta-karoten ve mineral kaynağı. potasyum, fosfor, kalsiyum, mağnezyum, sodyum ve demir içeren bu sebzeyi keşfedin. balkabağının hem çekirdeği, hem de etli kısmı kanser önleyici. çekirdeklerin içerdiği maddeler kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor. havuç, patates ve bal kabağı gibi sebzeleri tüketmeyen kişilerin kansere yakalanma oranının yüksek olduğu söyleniyor.

alıntıdır.

croxilex eşin seni kıskandığı için mi babanla yolladı.............eğer öyleyse işin çoooooooook zor benim eşim bana böyle bişey yapsa çok üzülürdüm.........

Bende ne zamandır bal kabaklı yapçam bir türlü fırsat olmadı tariflere bakamadım
yarın yaparım saolun

ben burda devamlı online olan ama tek kelime yazmayan arkadaşları anlamamktayım.yahu ben olsam çatlarım yazmadan.sadece okuyorsunuz da ne oluyor?kimseyle muhabbet etmeden samimiyet kurmadan...hadi misafirleri anlıyorum tesadüfen sayfaya girmiş bile olabilirler.ama ismini ezberlediğimiz devamlı burda olup kendini tanıtmaya bize katılmaya tenezzül etmeyenleri an-la-mı-yo-rum!!!

Back
X