• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Ya bir de bu topikte ne işin var,burası herkesin karşılıkı muhabbet ettiği ,genel şeyler paylaştığı bir yer,konuşmayacaksan ne okuyorsun.Şişmiştir valla ,oku oku biriktir içinde.

Yarın Dr. kontrolümüz ve aşımız var,bir de idrar tahlili vermemiz gerek,inş hemencecik yapıverir de kızım,bizi dikmez hastanede saatlerce.Ayyyy,9 aylık olduk,ne çabuk büyüdün kızımmm,ağlarım amaaaaaaaa:-((

Bizde pişiyor,gelin beraber yiyelim:-))
geliriz walla biz türkiye turu yapıcaz oğlumla tüm şehirlerdeki buluşmalara katılıcazz
kararlıyız :))
Ya bir de bu topikte ne işin var,burası herkesin karşılıkı muhabbet ettiği ,genel şeyler paylaştığı bir yer,konuşmayacaksan ne okuyorsun.Şişmiştir valla ,oku oku biriktir içinde.

kaydirigubbakcemile3

Yarın Dr. kontrolümüz ve aşımız var,bir de idrar tahlili vermemiz gerek,inş hemencecik yapıverir de kızım,bizi dikmez hastanede saatlerce.Ayyyy,9 aylık olduk,ne çabuk büyüdün kızımmm,ağlarım amaaaaaaaa:-((

9 aylık bebek diyince gözüme çok büyük görünürdü bizimkilerde 9 aylık oluyo yaa maşallah kuzularımıza

tuğba eşim eve erken geldi..yemek yaptı bulaşıkları halletti evi topladı
he hee arada böyle yapmak iyi oluyo demekki

kime kızdınız kızlar ben karçımışım burda bizi takip edenlerein özleine yazdım ben bişeyler ama cvp vermediler
sitenin adminine sölücem giremesinler

ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDıMı AŞTIM...........
EŞıME BıRAZ NAZ YAPAYIM DEDıM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................

ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................

canım bence bi süre ayrı kalın kafa dinleyin yoksa böyle daha çok çıkmaza girer
şu an birbirinizin olumlu yönlerini göremiyosunuz hem hırs inat binmiş omuzlarınıza
birbirinize olan saygınızı yitirmişsiniz eşini madem seviyosun bi süre uzaklaş sen sakinleşmeden de asla konuşma eşinle

ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDıMı AŞTIM...........
EŞıME BıRAZ NAZ YAPAYIM DEDıM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
canım...hemen bozma moralini bu kadar...evliliklerde olur böyle şeyler...evlilik denen olgu hiç de sanıldığı gibi kolay değil ki zaten....ayrıca ayrılmak o kadar kolaymı..bir anlık sinirle söylenmiş laflara çok takılma..sende kendinin farkındasın zaten..biraz zaman verin birbirinize..herşey yoluna girecektir...

ben kaç defa eşime her şey bitti demişimdir:)hatırlayamıyorum..sevginiz ve saygınız güçlüyse -ki bence evliliklerdeki bu saygı işi zamanla şekil değiştiriyor:)- bu zamanları da muhakkak atlatacaksınızdır...bir müddet sakinleşmeyi bekleyip istersen eşinle konuşmayı deneyebilirsin..

bebişine ve kendine çok dikkat et..bebekler hemen hissederler olumsuzlukları çünkü...

kızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........

geçmiş olsun canım Allah korusun
en hareketli zamanları..

ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...

canım bence de zaman verin biraz kendinize bir anlık kızgınlıkla yapılmış söylenmiş..
biraz sakinleyin ondan sonra konusun eminim hallolucaktır..

çocuğun için de sakin olmaya çalış .
umarım hemencecik düzelir aranızzz..
çocuktan dolayı insanın sinirleri çıkıyor çok yükseklerebazen olabiliyor herkesin başına gelebilir..

meriç gece 1 de uyudu sonra her yarım saatte bir mızmız dönmek istiyo
mızmız üstünü açıyo mızmız mızmız saat 6,30 oldu ve esen'in kalkma saati geldii..
sağ gözümden yaş akıyor kıpkırmızı olmuşş... hehe...

günaydın..
üzüldüm emelcim sen de çok haklısın yaa yani aranızdakileri tam olarak bilemesem de o uykusuzluk ve işe gitme olayının üzerine bir de kaynana ve eşinin tafrası allah peygamber sabrı veriyo da hala aklın başında kendi hatalarını görebiliyosun..arkadaşlar çok güzel söylemiş sinirleriniz yatışsın..öyle konuşun o zaman sende kendi hatalarını kabul ettiğini söylersin umarım eşinde söyler..ben artık yakınmalarımdan yüzünden kendimi suçlamayı kestim,ki aylardır iyi bakamıyo muyum ela ya ,eşime çok mu yükleniyorum falan diye çıldırıyordum ,oturdum düşündüm ki hepimizin bebeği olsada( durum ve konumlarımız ve evimizin içi farklı ) dedim ki eşime ben çok zor olan bi sürü şeyin üstesinden çok da iyi bi şekilde geldim ve gelmeye devam ediyorum arada patlıyosam,sen gece çocuk için bir kere kalktığında nasıl ertesi akşam 9 da uyuduğunu düşün önce :)) ben bunları ve daha fazlasını aylardır yapıyorum yani sen baksan çocuğa hata kaza çoktan bırakıp gitmiştin..adam dondu kaldı napiim baktım adamın taktir ettiği yok bende beklentiyi kestim kendimi ve hepimizi çook taktir ediyorum çünkü fazlasıyla hakediyoruz...

Son düzenleme:
Back
X