Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geliriz walla biz türkiye turu yapıcaz oğlumla tüm şehirlerdeki buluşmalara katılıcazzBizde pişiyor,gelin beraber yiyelim)
Ya bir de bu topikte ne işin var,burası herkesin karşılıkı muhabbet ettiği ,genel şeyler paylaştığı bir yer,konuşmayacaksan ne okuyorsun.Şişmiştir valla ,oku oku biriktir içinde.
Yarın Dr. kontrolümüz ve aşımız var,bir de idrar tahlili vermemiz gerek,inş hemencecik yapıverir de kızım,bizi dikmez hastanede saatlerce.Ayyyy,9 aylık olduk,ne çabuk büyüdün kızımmm,ağlarım amaaaaaaaa:-((
ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................
canım...hemen bozma moralini bu kadar...evliliklerde olur böyle şeyler...evlilik denen olgu hiç de sanıldığı gibi kolay değil ki zaten....ayrıca ayrılmak o kadar kolaymı..bir anlık sinirle söylenmiş laflara çok takılma..sende kendinin farkındasın zaten..biraz zaman verin birbirinize..herşey yoluna girecektir...ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDıMı AŞTIM...........
EŞıME BıRAZ NAZ YAPAYIM DEDıM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................
kızlar yusuf sürekli kafasından darbe alıyor ya çarpıyor yada bişey düşüyor şu son 3-4 gündür annem başından ekmek ve tuz çevirip ver diyor yarın ilk işim o dün akşamda oturuken ayağı altında kalmış yanağının üstüne bir düştü o kadar canı yandı ki yavrum çok ağladı........
ve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...