Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ne zmn açıldı site ne zmn bu kdr çok konuştunuz
bugün burda hava süper birazdan gezemeye gidiciiizzz
umutta aynen öyle uyanıyo geceleri ..kucağıma alıyorum geri yatırıyorum uyuyo sıpaa.kızlar sızınkılerdede oluyomu bılmem ama selen geceleri 3 yada4 kez sadece ağlıyarak kalkıyo yada emekleme şeklınde oluyo duzeltınce tekrar yatıp uyuyo ne zaman gecıcek acaba ya
maşallahh eşine ayşe benimkide sağolsun yardımcı olur bana..evet kızlarrr..benndee pesss dedim artık ama napalımm..hep bi bahanesi varr..hava çok sisliymişş otobüs yolda kalırsa tek başıma olmazmışş..bakalım bu hafta ne bahane bulacakk..
ama işin şu yönüde varkii sadece biraz kıskanç onun haricinde çok çok iyidirr..kağanı beraber büyütüyoruzz..yemeğini yedirir..altını değişirrr..üstelik ben hala pamukla alıommmm..
ayağında sallarrr..ev işlerine yardımcı olurr..yemek yapamadıysamm hallederiz der..napalım bu kadar ii yönü varkende o yönü çekilioo..:)))
eyşancım ben eşim olmadığı için annemde kalıyorum
o yüzden evde yapacak bişyim olmuyo
bende hava güzelken kuzumu dışarı çıkarıyorum
senin işinde zor karsss ben orada yaşamayazdım herhalde
ölürdüm soğuktan :)
hıc bakmamıstım sen mugladasın heeee benım karsı komsum muglalı gelırken oda donacagını ummus ama kars onada suprız yaptı bu yıl cok guzel havalaranlıyorum seni eyşancım bende turizm cennetinde yaşıyorum ama
gel görki kışın hiç çekilmez oluyo
o yüzden böyle havalarda dışarı çıkmak istiyorum
iyiki annem var yoksa kafayı yerim herhalde
eşiyle kavga eden arkadaşım üzülme cnm hiçbişeye değmiyo
2 gün sonra düzelince sende hayret edersin yaptıklarına
insanın bazen damarına basınca herşeyi gözden çıkarabiliyo fakat
önemli olan yıpranmamak
istanbulda da hava çok güzel temizlik işi olmasaydı gülfemi alır çıkardım.