• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

yaaa ne zmn açıldı site ne zmn bu kdr çok konuştunuz
bugün burda hava süper birazdan gezemeye gidiciiizzz

Vayyyyyyyy yılbası kutlayan cokmus
ben sadece ıyı dıleklerde bulunuyorum rabbım yenı yılı tum dunyaya hayırlı kıl
belkı sıze gıcık gelecek ama dıgerlerı bızım yıl basımızı kutlamazken bız neden bole heveslıyız anlamıyorum
benım ıcın ısa peygamberın dogdugu guzel bır gun ama kutlanacak kadar ozel degıl
yalnız bu sadece benım fıkrım sızlere ıyı eglenceler

yaaa ne zmn açıldı site ne zmn bu kdr çok konuştunuz
bugün burda hava süper birazdan gezemeye gidiciiizzz

gezmekmı masallah ben doktor ıcın zor cıkıyorum dısarıya sen gezmeye mı gıdıyorsun uhuuuuuuuuuuuuuuuu
dun sadece evı toplayıp perdelerımı yıkayıp astım tum ıslerım bu gunr kaldı ev berbat yanı ahhhhhbı yardım edenım olaydı nerdeeeeeeeeeeeeeeee

eyşancım ben eşim olmadığı için annemde kalıyorum
o yüzden evde yapacak bişyim olmuyo
bende hava güzelken kuzumu dışarı çıkarıyorum
senin işinde zor karsss ben orada yaşamayazdım herhalde
ölürdüm soğuktan :)

emelcim üzülme sonra gülersin bu yaşadıklarına..her evlilikte olur böyle şeyler..kendini suçlama.. yorgunluk+uykusuzluk+kaynana stresi=yürüteci balkondan atmak..:))
tamam biraz fevri davranmışın o yüzden eşin haklı ama insanız sonuçta herkesin bir dayanma sınırı var..eşin bitti diyosa sende çok üstüne düşmede havalara girmesin bence..
2 gün sonra geçer siniri..

kızlar sızınkılerdede oluyomu bılmem ama selen geceleri 3 yada4 kez sadece ağlıyarak kalkıyo yada emekleme şeklınde oluyo duzeltınce tekrar yatıp uyuyo ne zaman gecıcek acaba ya
umutta aynen öyle uyanıyo geceleri ..kucağıma alıyorum geri yatırıyorum uyuyo sıpaa.

evet kızlarrr..benndee pesss dedim artık ama napalımm..hep bi bahanesi varr..hava çok sisliymişş otobüs yolda kalırsa tek başıma olmazmışş..bakalım bu hafta ne bahane bulacakk..

ama işin şu yönüde varkii sadece biraz kıskanç onun haricinde çok çok iyidirr..kağanı beraber büyütüyoruzz..yemeğini yedirir..altını değişirrr..üstelik ben hala pamukla alıommmm..

ayağında sallarrr..ev işlerine yardımcı olurr..yemek yapamadıysamm hallederiz der..napalım bu kadar ii yönü varkende o yönü çekilioo..:)))
maşallahh eşine ayşe benimkide sağolsun yardımcı olur bana..
hem eşin bi yönden kıskanmakta haklı..benim eşim üni.yi k.maraşta okumuş oranın erkekleri kadınlara möö gibi bakar diyo..yaşadığınız yerle alakalı..kızma eşine..ama gözünüde öyle çok alıştırma başka bi şehre gittiğinizde karıştırma bencee..

bende 5 gündür daha iyileşemedim hiç halim yok..sabah akşam iğnem var ama umutu götürmek istemiyorum hastaneye günde 1 kez falan oluyorum ..2 dk ayakta dursam tansiyonum düşüyo başım dönüyo hemen uzanıyorum..maşallah kızlar yaa ben kaç gündür doğru dürüst yemek bile yapamıyorum..yılbaşı menüleri süper ellerinize sağlık

eyşancım ben eşim olmadığı için annemde kalıyorum
o yüzden evde yapacak bişyim olmuyo
bende hava güzelken kuzumu dışarı çıkarıyorum
senin işinde zor karsss ben orada yaşamayazdım herhalde
ölürdüm soğuktan :)

yok canım bu yıl bızde hayret ettık ma pek soguk yok kar yok kı bana ınanılmaz gelıyor somdıye aparmandan cıkmak ımkansız olmalıydı
yasamaya gelınce evet bende bıktım bu yıl gıtmek ıstıyorum bakalım memolıyı kandırabılecekmıyım oda sıkıldı ama gıttıgımız yer garantı olmadıgından beklıyoruz bırde erzuruma yakınya

anlıyorum seni eyşancım bende turizm cennetinde yaşıyorum ama
gel görki kışın hiç çekilmez oluyo
o yüzden böyle havalarda dışarı çıkmak istiyorum
iyiki annem var yoksa kafayı yerim herhalde

eşiyle kavga eden arkadaşım üzülme cnm hiçbişeye değmiyo
2 gün sonra düzelince sende hayret edersin yaptıklarına
insanın bazen damarına basınca herşeyi gözden çıkarabiliyo fakat
önemli olan yıpranmamak

anlıyorum seni eyşancım bende turizm cennetinde yaşıyorum ama
gel görki kışın hiç çekilmez oluyo
o yüzden böyle havalarda dışarı çıkmak istiyorum
iyiki annem var yoksa kafayı yerim herhalde

eşiyle kavga eden arkadaşım üzülme cnm hiçbişeye değmiyo
2 gün sonra düzelince sende hayret edersin yaptıklarına
insanın bazen damarına basınca herşeyi gözden çıkarabiliyo fakat
önemli olan yıpranmamak
hıc bakmamıstım sen mugladasın heeee benım karsı komsum muglalı gelırken oda donacagını ummus ama kars onada suprız yaptı bu yıl cok guzel havalar

reha uyandi size iyi gunler jnjbgvy6h yhyjhhn b jj65re
bunlarida reham yazdi teyzeleri

istanbulda da hava çok güzel temizlik işi olmasaydı gülfemi alır çıkardım.

canım bence bu havayı kaçırma. artık zor buluruz böyle güzel havaları. en azından 5 dakika bile dışarıda dolaşınca bebişlerin çok hoşuna gidiyor. ben de huysuzluk yaptı mı indiriyordum 2 dakka hava alıyor kendi havasıda değişiyor. hihoyyyt

eysan emin ol isanın doğumgünü 3 ocağa gelseydi kimse bişey kutlamazdı yani bu yılbaşı kutlamalarının bazı kesim tarafından isa ile bağdaştırılması ve bunu kutlayanlara hayretler içinde bakılmasını benim aklım almıyor.....yeni bir yıla başlamanın ve yarınında tatil olmasının güzelliği dışında biz müslüman alemini ilgilendiren herhangi bişey yok şüphesiz....ayrıca bir peygamber doğumunuda kutlamak güzel olabilir....ayrıca mevlana torunu olduğunuda unutmakaydirigubbakcemile5

pınary burdasın sanırım facedeki pınar nurcanlı sen misin
buraya birkaç kez yazdım cvp gelmeyince faceten sildim bende?

yılbaşı bir hristiyan bayramı değil ki.ısanın doğum günü 25 aralık.budist komünist müslüman bütün ülkeler kutluyor zaten yılbaşında yapılanların peygamber doğum günü kutlaması olması çok vahim olurdu alkolle yiyerek içerek peygamber doğum günü kutlanırmı yahu? yılbaşının mantığı yeni yıla giriyor olmak.ama bana da hiçbi zaman bişey ifade etmemiştir.

rehayada merhaba :))

gülşen bende senin gibi düşünüyorum

benim de yılbaşı kutlamam sadece yeni bir yıla güzel başlamak eğlenmeye bahane bulmak

müslümanlıkla yakından uzaktan alakası yok zaten bizim niyetimiz belli

yoksa noel ne ki yani

kizlar bu benim dusuncem ve inanclarim konusunda gayet sabit fikirliyimdir ama bu kutlama agaclar mumlar ve hediyeler kimin adeti sorarim evet isa peygamberin dogum gunu ama hanginiz peygamberimizin dogum gununde bole ziyafetler hazirliyor
ve bu bayrami kutlamayi adet eden hangi hristiyan kadir gecesinide kutluyor
bu bayrama onlar krismis diyor demekki onlardan geliyor
ben bu konuyu actigim ve muhalefet oldugum icin ozurdilerim bu konuyu kapatalim mi
biliyordum bole olcagini ama bazen tutaniyorum su cenemi

neyse ben mutfagi beyazlatmaya doneyim offfffff offfffffffff
ben ev hanimi olacak kadin degilmisimde rabbim ole dilemis hic sevmiyom ev isini

Back
X