2009 Nisan Anneleri

paranox fitil artı calpol şurup hatta serin suyla yıkadım ama ateşi hala 38 buçuk sanırım 1 saat daha bekleyip hastaneye gidicez

çok güzelmiş tuğba
çiçek geçmiş olsun ya dişten mi neden ateşlendi

tuğba süpermiş ya bana gelse nasıl mutlu olurdum hehehe afiyet olsun
çiçekcim fitille mi düşürdün ateşi kıyamam cana iyileşsin hemen..

ilahi tuğba çok güldüm
Allah ta seni güldürsün..:roflol:

selam.. gülfem can ve idil bebeeekk inş iyidir....

tuubaaaa Rabbim mutluluk ve huzur dolu bir evlilik versin....... nice yıllara..............

iyi ki varsını 09 nisan anneleriiii.......
çoooooook teşekkür ederim canım arkadaşlarım
tuğba tüm nisan anneleri senin şiiri paylaşsın meşhur edelim seni face de ne dersin
bi ara pek meşurdum adapazarında radyocu arkadaş programında okuyordu bol bol yazıyordum :) bilgisayarım çökünce çoğu gitti şiirlerimin.sadece antoloji.com da 37 tanecik kayırlı şiirim kaldı :)

evet sinemcim inşallah diyelim son anda kıvırmazsam:)
sultan hadi inşallah.çok sevindim
çooooooook tatlıı maşallah kuzuya
oh afiyet olsun zeynepe.

afiyet olsun.benim kociş hiç yapamaz böyle şeyler hatırlamasına bile şükrediyorum artık.

ben de görecek miyim acaba gülfemin böle uyuduğunu.maşallah zeynepciğe.
bende romantik biri değilimdir aslında ama kociş tam balık burcu süprizler romantizm duygusallık tavann
paranox fitil artı calpol şurup hatta serin suyla yıkadım ama ateşi hala 38 buçuk sanırım 1 saat daha bekleyip hastaneye gidicez

çok geçmiş olsun çiçek ateşi düşmüyorsa bekletme götür her ne kadar gerekli deselerde ben ateşten korkarım

geçmiş olsun canım yaa! bebişler hiç hastalanmasa olmaz mıymış acep??

sen beni bırak bak ben nasıl uyuyorum deniz :))) hamileliğin son 5 ayı ve doğduktan bugüne kadar toplamda yaklaşık 13 aydır hasretim uykuya :)))

canım yaaa evde olur mu bilmiyorum ama eklem yerlerine gülsuyu yada sirkeli bezle kompres yapsan ve üzerinindeki kıyafetleri inceltsen ben name'yi hemen kısa kollu ile bırakıyorum. faydasını görüyorum.
çok çok geçmiş olsun!

görürrsn canm bennm bazen zeynebinde huysuzlgu tutuyoo çıldırıyorum bende ama uykusnu düzene sokmaya başladık yavaş yavaşş inş bozulma olmazz

inşallah canım.

gülfeme çok geçmiş olsun kıyamam..
zeynepte çok tatlı çııkmış

teşekkür ediyorum canım.

çiçek bekleme bile bence hemen gidin.cuma günü gülfem de böyle yüksek ateşle uyandı hemen doktora gittik boğaz enfeksiyonu çıktı.doktor ateş 38 olduysa mutlka bi hsatalık vardır demişti.

elifcim yardımına ihtiyacım var inşallah bugece gelirsin.kardeşimin final ödevi varmış da 5 tanecik ingilizce soru.valla çevirdik eşimde baktı ama emin olmak istiyor yüksek not vaad etmiş hocası.soruların ne dediğini tam tercümesi olursa cevaplarını kendisi verecek.5 tane sorunun cevabı lazım sadece
öğrenciye sevaptır :)

evet ya bebişler hastalanmasın lütfen.

sıpalarr agızlarınn tadını biliyolarr
KIZLAR AYRICA BİŞEY SÖYLEYİM BELKİ BİLMEYENİMZ VARDR BEBEKLERİ HIÇKIRIK TUTTUGUNDA AGZINA Bİ İKİ DAMLA LİMON DAMLATIN BİŞEY KALMIYO
resimler çok tatlı nagihan
keremin hıçkırığı çok pis limon da kesmiyo valla

kızlar annemle babam geldi eşim trafikte takılmış doktora gidiyoruz biz hadi hoşçakalın dua edin

ayy canım kıyamam yaaa iyi haberlerle dönün çok üzüldümmafoldumben

çiçekk geçmiş olsun canım geçen hafta bizde düşüremedik ateşini dr a götürdük bogazları iltihaplanmıştı 2 gün sürdü ateşi allah sanada can cana da kolaylık versin geçmiş olsun canım yaabenneyaptımki

bu arada tugbacım nice mutlu ve saglıklı yıllara eşin ve ecrin le beraber

kızlar bir ara pc yoktu takip edemedim istanbul buluşması oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…