saol tatlım çok tşkler
ya tam kara veremedik ama yemek falanda yapmaya kara verdik arkadaşımı alıcam sabah markete gitçez
sarma var şimdilik bide fırında tavuklu bezelyeli yemek,salata
çorba tatlı pasta yapçaz pilav mezelere daha kara veremedik
anam benm sıpa 5.30 yattı daha çıt yok gece neresine uyyacak buu zilliii
hem ondan olabilir cnm hemde artık büyüyorlar ve kendi sevdiklerini daha çok yiyorlar valla ben artık zorla vermeye başlıyorum ağzını açtıkça tıkıyorum mesala kek vereyim hmmm diye yiyor, ama genede yeni üst dişlerimiz patladı ve o aralar hem çoook huzursuzdu hem hiiiç yemiyordu şimdide iyi sayılmaz...herkese merhaba hatunlar nasılsınız??
hasta olan bebeklerimiz varmış sanırım. geçmiş olsun hepsine.
benimde bir sıkıntım var kızlar akıl verin diye geldim. name dün geceden beri yemeklere yüz çeviriyor. ne yapmalı dersiniz?? özellikle dişleri çıkmış annelere soruyorum bu diş sıkıntısından olabilir mi??
hem ondan olabilir cnm hemde artık büyüyorlar ve kendi sevdiklerini daha çok yiyorlar valla ben artık zorla vermeye başlıyorum ağzını açtıkça tıkıyorum mesala kek vereyim hmmm diye yiyor, ama genede yeni üst dişlerimiz patladı ve o aralar hem çoook huzursuzdu hem hiiiç yemiyordu şimdide iyi sayılmaz...
ii akşamlar kızlarr zeynebe biber dolması yedirdim 1 tane nasıl yedii
yazdanda buzluğa vişne atmş onu da kaynattım içirm soğmasını bekliyorm
birde mantarlı bezelyeli tavuk pişiryrm bundan da yedrcmm
kızlar birde kırmızı havuç varya onun salatası çok güsel oluyo veçok faydalı bunnda suyunu içiriyrm
benim kocam benim zayıflamamı istemiyo anladım ben.süpriz süpriz diyordu dedim kesin çiçek gelecek çünkü hediyemi ben seçiçem şu yılbaşı kalabalığı bitince.gerçekten çiçek geldi kocaman kırmızı güller ama güller kekten yapılmabir de lezzetli ki ooy oy :)
anam benm sıpa 5.30 yattı daha çıt yok gece neresine uyyacak buu zilliii
nagihan çok güldüm zeynebin limon fotolarına.ben de veriyorum ilk ısırık ondan sonra öğğğ yapmaya başlıyo.
sıpalarr agızlarınn tadını biliyolarr
KIZLAR AYRICA BİŞEY SÖYLEYİM BELKİ BİLMEYENİMZ VARDR BEBEKLERİ HIÇKIRIK TUTTUGUNDA AGZINA Bİ İKİ DAMLA LİMON DAMLATIN BİŞEY KALMIYO
hahaha zeynep e bak çok komik olmuş kıyamam nasıl iştahla alıp şok olldu kimbilir..nagihan uyandırsana çocuğu sonra gece geç uyudu diceksinn..çocuğun suçu ne..bu saatte uyutursan uyumaz tabi ben bile uyumam :))
gülfeme çok geçmiş olsun kıyamam..
zeynepte çok tatlı çııkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?