2009 Nisan Anneleri

anam benm sıpa 5.30 yattı daha çıt yok gece neresine uyyacak buu zilliii

maşallah
vbenım kociş geldi byeeeeeeeeeeeeeeeee

hem ondan olabilir cnm hemde artık büyüyorlar ve kendi sevdiklerini daha çok yiyorlar valla ben artık zorla vermeye başlıyorum ağzını açtıkça tıkıyorum mesala kek vereyim hmmm diye yiyor, ama genede yeni üst dişlerimiz patladı ve o aralar hem çoook huzursuzdu hem hiiiç yemiyordu şimdide iyi sayılmaz...

yok yok hayatım bu büyümryle alakalı değil. name zaten sevdiğini yer sevmediği şeyde ise öyle kitliyor ki ağzını açbilene aşkolsun. bu seferki farklı ne yaparsam yapayım yüz çeviriyor. meme bile emmedi ((

zaten geceleri sık sık kalkıyordu şimdi birde açlık eklendi halimiz yaman mafoldumben

iyi akşamalr kızlar.
gülfem bugün baya rahatsızdı giremedim.insanın canından can gidiyo ya.şimdi uyudu.bakalım ne zaman uyanacak.burnı tıkalı öksürüyo gölzeri kıpkırmızı.Allahım nolur bebekelrimiz hasta olmasın.

oh afiyet olsun zeynepe.

afiyet olsun.benim kociş hiç yapamaz böyle şeyler hatırlamasına bile şükrediyorum artık.

anam benm sıpa 5.30 yattı daha çıt yok gece neresine uyyacak buu zilliii

ben de görecek miyim acaba gülfemin böle uyuduğunu.maşallah zeynepciğe.

nagihan çok güldüm zeynebin limon fotolarına.ben de veriyorum ilk ısırık ondan sonra öğğğ yapmaya başlıyo.

görürrsn canm bennm bazen zeynebinde huysuzlgu tutuyoo çıldırıyorum bende ama uykusnu düzene sokmaya başladık yavaş yavaşş inş bozulma olmazz

nagihan çok güldüm zeynebin limon fotolarına.ben de veriyorum ilk ısırık ondan sonra öğğğ yapmaya başlıyo.

sıpalarr agızlarınn tadını biliyolarr
KIZLAR AYRICA BİŞEY SÖYLEYİM BELKİ BİLMEYENİMZ VARDR BEBEKLERİ HIÇKIRIK TUTTUGUNDA AGZINA Bİ İKİ DAMLA LİMON DAMLATIN BİŞEY KALMIYO

hahaha zeynep e bak çok komik olmuş kıyamam nasıl iştahla alıp şok olldu kimbilir..nagihan uyandırsana çocuğu sonra gece geç uyudu diceksinn..çocuğun suçu ne..bu saatte uyutursan uyumaz tabi ben bile uyumam :))

CANM 7.30 KALKTI eger 5 civarı uyutmasam bu sefer 8.30 9 gibi yatıyo 2 saat uyyo geri 10 11 kalkıyo 1 e 2ye kadr oturuyo şimdi allah izn verrse zeynep 11 30 uyumş olurr

ii bari 11.30 da uyuyosa bende sandım artık 1 de 2 de uyur..
sabah kaçta kalkıyo 11.30 da uyuyunca ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…