2009 Nisan Anneleri

oh ne güzel kafana takma o zaman cnm kiloları soran da olursa eşim böyle seviyor de gitsin ne güzel valla benim eşim zayıf o yüzden benim durumum vahim hediyen de çoook şekermiş eşin çok düşünceli cnm...

sultancım dün öss başvurularını sormştun ya açıklandı bugün 18 ocakta başlıyo 12 şubatta bitiyo haberin olsn canm

tuğba süpermiş ya bana gelse nasıl mutlu olurdum hehehe afiyet olsun
çiçekcim fitille mi düşürdün ateşi kıyamam cana iyileşsin hemen..

sultancım dün öss başvurularını sormştun ya açıklandı bugün 18 ocakta başlıyo 12 şubatta bitiyo haberin olsn canm
saol tatlım çok tşkler

teşekkürler

sultan yarın akşamki menün ne canım?

ya tam kara veremedik ama yemek falanda yapmaya kara verdik arkadaşımı alıcam sabah markete gitçez
sarma var şimdilik bide fırında tavuklu bezelyeli yemek,salata
çorba tatlı pasta yapçaz pilav mezelere daha kara veremedik

kızlar karar veremediğim bir konu var.
alıpta pişman olmakta istemiyorum.
dün akşam ykm de kırmızı kaban beğendim ama krem rengi ve siyah dışında kaban kullanmadım.
eşimde karar veremediğim için söyleniyor.
kırmızı çokmu dikkat çekiyor?pişman olur muyum?
gözünüze takılan güzel kaban modelleri var mı?
nette araştırdım ve victoria secret modelleri muhteşem ama türkiyede mağazası var mıdır ki?
bu konu da yardım ederseniz sevinirim:)))

selam.. gülfem can ve idil bebeeekk inş iyidir....

tuubaaaa Rabbim mutluluk ve huzur dolu bir evlilik versin....... nice yıllara..............

iyi ki varsını 09 nisan anneleriiii.......

cancana çooookkkkk geçmiş olsun
senin oturduğun semt biraz serin sanırım soğuk almıştır peditus yetmez tek başına sekrol de ver varsa
geçen sefer böyle sümüklü olduğunda benim cadı geçiremedim çığlık atıyodu tıkanınca
augmentin antibiyotik şurup verdi dr 2-3 günde düzeldi ,boşuna 10 gün sümüklü gezdirmişim istersen sende bi göster dr a boşuna canı yanmasın cancanın

bende takılan altınlarına bilezik aldım ve gelen bileziklerini künyelerini bozdurmadım hepsi duruyor sadece paralarını harcadık onuda kendi ihtiyaçlarına bende birikim yapıyorum kızıma elimden geldiğince

herkese merhaba hatunlar nasılsınız??

hasta olan bebeklerimiz varmış sanırım. geçmiş olsun hepsine.

benimde bir sıkıntım var kızlar akıl verin diye geldim. name dün geceden beri yemeklere yüz çeviriyor. ne yapmalı dersiniz?? özellikle dişleri çıkmış annelere soruyorum bu diş sıkıntısından olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…