2009 Nisan Anneleri

öpüyorum hepinizi herkese sıpalarıyla kocalarıyla sevdikleriyle mutlu huzurlu paralı bi yıl diliyorum kızçelerimle beraber muccckkkkkkkkkksssss

oy maşşalh yaaaa bizim kızda aceleydii erken geeldi ama yürümeye niyeti yok yavaş yavaş sıralıyo oncaa bakalımm artık

kaldırıyorum kızlarrr:kedi:

bence dursn yarın kaldr bişey olmaz diger ark baksnn

kilolardanda 2 kilo kaldı bana 50 kilodan bu uykusuzluk yorgunlukla bi elli daha gidecek heralde:)))))))

:1shok: tik tuttu beni sanırım okuduğumdan beri algılamaya çalışıyorum. kız gerçekten kaç kilo verdin??
hayır harbiden 50 kiloysa intihar sebebim olacaksın :))

delikafadulden allah kolaylık versin hayatım. nasıl becerikli şu bebek milleti. korkulur valla :))
kaldırıyorum kızlarrr:kedi:

sanırım sadece 3 dakika ile kaçırdımm (( görmek isterdim. neyse bi dahakine kısmetmiş...

bu arada kızlar çiçekten hala bir hebr yok merak ettim. umarım hayırlı haberle dönmüşlerdir evlerine. yarına da bize güzel haberler verir...

ben de yatayım artık. kızım uyursa bir kaç saatte ben uyumuş olurum. yarına yine iş var... hadi herkese iyi geceler... opuyorumnanaktan

valla canım benim 50 kiloyu alırkende beni tik tukmuştu :)))))))))))

vay arkadaş evlilik yıldönümüm demiom yorgunum demiom gardaşımın ödeviyle uğraşıyorum ben gibi abla nerde bulacak

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu
:tomato::tomato:

hepinize günaydın arkadaşlar.çook ama çook zor bi gece geçirdik ve canım kızım sabahın 7 sinde öksürüğe boğularak uyandı.şimdi de yatağında oynuyor yavvrum.
acaba can nasıl inşallah iydir?

günaydın kızlar megulcum gülfem de mi hasta ya kıyamam öp benim için o nu Allah şifa versin..
bende cancinconu merak ettiğimden girdim

geçmiş olsun gulercim gülfem ıyıleşsin bir an önce
can candan haber yok daha sultancım çiçek girmemiş(
yelızede maşall huzurcum vıdeoyuyu göremedım ma olsun
ya kızlar ben adet olmadım gerçi daha 1 gun gectı ama hiç şaşamazdıkı tırsıyorum valla yaaaaa akşamdan berı aklımda offf offf

kızlar bebişlerin içine yun aklet alsanıza bursalı hayunlar bursada koza hann çarşıdan giriş tarafına (kapalı çarşıya giderken ) gelmeden o hızada bı yer var bronsıt atletı dıye satılıyo hem bebeği kşındırmıyo hemde çok guzel emıyo terını sureklı ıslak kalmıyo vucut ben çok memenun kaldım hemen hemen 2 aydır gıydırıyorum selene şükür daha üşütme gibi bi durumu olmadı aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar megulcum gülfem de mi hasta ya kıyamam öp benim için o nu Allah şifa versin..
bende cancinconu merak ettiğimden girdim

sağol canım.evet hasta oldu çok öksürüyo.

sağol sehercim inşallah.
aman dur olursun inşallah.daha erken.

ben de canı merak ettim.valla arkadaşlar sizin kuzulara bişey olunca gülfeme olmuş gibi üzülüyorum.rabbim hepimizin yavrularına şifa versin hastalık göstermesin inşallah.:Saruboceq:

herkese günaydın
hasta bebişlere geçmiş olsun cancan iyileştimi acaba
demir sabah 7.30 da pörtledi
ve kahvaltısını yine yememekte direndi bende çıldırdım
annem sesimizi duymuş kalktı geldi
ver sen git dedi :))))))
annemde olmasa sinir krizi geçiririm herhalde

çarptığım adamın o gece tansiyonu çıkmış
arabayı unutmuş
demiri düşünmüş hep ya çocuğa bişy olsaydı diye
onunda 30 nisan doğumlu torunu varmış
o aklına gelmiş yazık adama yaa
babam kazayı üstüne aldı işlemleri halledebilmek için
adamın eşide gelmiş annemle bi muhabbet bi muhabbet kanka olmuşlar hihihihi

evet seher benim de uzun süredir o atletlerden almak var.benim ev soğuk çocuğu ısıtamıyorum elleri yanakları hep buz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…