oy maşşalh yaaaa bizim kızda aceleydii erken geeldi ama yürümeye niyeti yok yavaş yavaş sıralıyo oncaa bakalımm artıknagihancım benim kız sıralamaya başladı hemende ellerini bırakıp yürümeye çalıştı bir haftaya kalmadı bu seviyeyey geldi sıpaaa aceleci zati ama emekleme sürünme felan hiççç yapmadııı
kaldırıyorum kızlarrr:kedi:
kilolardanda 2 kilo kaldı bana 50 kilodan bu uykusuzluk yorgunlukla bi elli daha gidecek heralde:)))))))
delikafadulden allah kolaylık versin hayatım. nasıl becerikli şu bebek milleti. korkulur valla :))yürütece koydum bu zilliyi etrafta minderler vardı yanıma gelemedi baş aşağı eğilerek kendini yürüteçten çıkarttı emekleyerek yanıma geldi gelince bana bir iki tokat atması gerekti kendime gelebilmem için :)))))) şimdi kara kara yatağından ne zaman tepe taklak olup inecek diye düşünüyoruz
kaldırıyorum kızlarrr:kedi:
:1shok: tik tuttu beni sanırım okuduğumdan beri algılamaya çalışıyorum. kız gerçekten kaç kilo verdin??
hayır harbiden 50 kiloysa intihar sebebim olacaksın :))
delikafadulden allah kolaylık versin hayatım. nasıl becerikli şu bebek milleti. korkulur valla :))
sanırım sadece 3 dakika ile kaçırdımm(( görmek isterdim. neyse bi dahakine kısmetmiş...
bu arada kızlar çiçekten hala bir hebr yok merak ettim. umarım hayırlı haberle dönmüşlerdir evlerine. yarına da bize güzel haberler verir...
ben de yatayım artık. kızım uyursa bir kaç saatte ben uyumuş olurum. yarına yine iş var... hadi herkese iyi geceler... opuyorumnanaktan
valla canım benim 50 kiloyu alırkende beni tik tukmuştu :)))))))))))
yeliz ben göremedim ya eşin bebeğinizimi kıskanıyor neden kızıyorki buraya koymana
kilolardanda 2 kilo kaldı bana 50 kilodan bu uykusuzluk yorgunlukla bi elli daha gidecek heralde:)))))))
günaydın kızlar megulcum gülfem de mi hasta ya kıyamam öp benim için o nu Allah şifa versin..
bende cancinconu merak ettiğimden girdim
geçmiş olsun gulercim gülfem ıyıleşsin bir an önce
can candan haber yok daha sultancım çiçek girmemiş(
yelızede maşall huzurcum vıdeoyuyu göremedım ma olsun
ya kızlar ben adet olmadım gerçi daha 1 gun gectı ama hiç şaşamazdıkı tırsıyorum valla yaaaaa akşamdan berı aklımda offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?