2009 Nisan Anneleri

sehercim yünlü atlete alışırsa bu sefer çıkardığında çocuk üşür
bence pek fazla sıcağa alıştırmayın

ne güzel anneleri yanında olanlara çok imreniyorum.inanın yükünüzü yarı yarıya hafifliyo.biz o çıldırma anlarını doya doya yaşıyoruz.
adamcağızada geçmiş olsun ama tabii burda asıl olan demire bişey olmamasıydı.

günaydınn kızlarr...
meriç ellerini bırakıyo yürürken yapışıyo yere bazen..
napcam ben bu kızıı...
yürüken tek elimizden tutmak istiyo

ArkadaŞlar gÜnaydın dÜn gece 4 de yattım 7 de kalkıp ıŞe geldım bÜsÜÜÜrÜÜÜ yemek yapdımmm

canım bu sıcak tutmuyo sureklı öyle kalın değil incecık sadece vucuttakı terı emı valla kış ayında sağlığı için giydirmeyi düşünüyorum hasta olmasında

günaydın ..
berbat bi gece geçirdik 3 te yattı 7 de kalktık arada da kalktı hep ,3 te yatmasının nedeni de babası izmirden gelmişti oyuncak getirmiş gece uyanan çocuğa gösterirsen yeni oyuncağı uyurmu oturduk ailecek,gece yılbaşı eğlencesine gimekten vazgeçtim dioyodum bu yüzden :) ama sabah oldu hazırlanıyorum yavaş yavaş bir de kızların gece 4 de kadar yemek yaptığını ,sultanın geç yatıp tüm gün yemek yapacağını falan düşününce tembellik etme deniz dedim
CAN CANI bende çok merak ettim ateşi düşmüştür inşallah kuzunun,noel baba yılbaşında hasta olur mu yaa

kızlar elayı gündüz çok mu uyutup götürsem gece geç uyusun yoksa az uyutup mu götürsem orda müzikte olsa uykusuzluktan bayılır mı dicem ama benim ki azda uyusa müzikte uyumaz sanki ,napiim yaa???

bence uut denız en azından b uğuz etmez nuzıkte fazla öbürtürlü uykusuzluktan üzer seni

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu
:tomato::tomato:
haha alemsin sultan..

kıyamam gece uyudu mu bari

günaydınnnnnnnnnn

cok kötü bir geceydii
ege hep agladıııı

sinirlerim bozulduuu

meme verıom daha aglıoo sanırım diştennn

gece bölük bölük uyudumm uykusuzum

can nasıl acaba?*

valla seher sultan sizlere kolaygelsinn
ben evi süpüdüm şimdiii
camaşır attım
camaşır kalmasınn yenı yılaa

toz alcam o kadar

ege uyuyuncada uyucam inşallah uyanıncada pazarı bugun buranın pazara giecegımmm

akşamda görümceme

DENıZ ELLAYI BOL BOL UYUTTT ORDA RAHAT EDERSıNN

sağol melekçim bende şimdi süpürdüm beyazlarım vardı yıkanık astım şimdi ortalığı silip toz alıp markete gıdıcem

günaydınn

canım ben de yılbaşı için sadece meyveli olanalrından alsam diyorum ama karar veremedim. demek kek olanı güzel hımm ne yapsam karar veremedim.

canım yaseminde dişten önce 3 gün falan ağzını hiç açmadı yemeklere. sımsıkı kapatıyor zorlarsakta ağlıyordu. dişi çıkıcaktır çok üzülme.

bende dün yaptım tüm işimi bugün akşama enerjik olmam lazım şu an dinlenmedeyim :))
peki elimden eldiği kadar gündüz uyutayım hatta akşamüstüde 7 civarı bi uyutayım da 10 dan sonra gelsin uykusu ben ööle planlıyorum yani tabi ela beni ne kadar takar meçhul..

benim kocamda balık burcu ama hiç seninki gibi değil.
eskiden çicek alırdı süpriz yapardı çok nadir de olsa evlendikten sonra finishhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…