kızlar annemle babam geldi eşim trafikte takılmış doktora gidiyoruz biz hadi hoşçakalın dua edin
herkese günaydın
hasta bebişlere geçmiş olsun cancan iyileştimi acaba
demir sabah 7.30 da pörtledi
ve kahvaltısını yine yememekte direndi bende çıldırdım
annem sesimizi duymuş kalktı geldi
ver sen git dedi :))))))
annemde olmasa sinir krizi geçiririm herhalde
çarptığım adamın o gece tansiyonu çıkmış
arabayı unutmuş
demiri düşünmüş hep ya çocuğa bişy olsaydı diye
onunda 30 nisan doğumlu torunu varmış
o aklına gelmiş yazık adama yaa
babam kazayı üstüne aldı işlemleri halledebilmek için
adamın eşide gelmiş annemle bi muhabbet bi muhabbet kanka olmuşlar hihihihi
haha alemsin sultan..Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu
:tomato::tomato:
hepinize günaydın arkadaşlar.çook ama çook zor bi gece geçirdik ve canım kızım sabahın 7 sinde öksürüğe boğularak uyandı.şimdi de yatağında oynuyor yavvrum.
acaba can nasıl inşallah iydir?
benim kocam benim zayıflamamı istemiyo anladım ben.süpriz süpriz diyordu dedim kesin çiçek gelecek çünkü hediyemi ben seçiçem şu yılbaşı kalabalığı bitince.gerçekten çiçek geldi kocaman kırmızı güller ama güller kekten yapılmabir de lezzetli ki ooy oy :)
herkese merhaba hatunlar nasılsınız??
hasta olan bebeklerimiz varmış sanırım. geçmiş olsun hepsine.
benimde bir sıkıntım var kızlar akıl verin diye geldim. name dün geceden beri yemeklere yüz çeviriyor. ne yapmalı dersiniz?? özellikle dişleri çıkmış annelere soruyorum bu diş sıkıntısından olabilir mi??
çoooooook teşekkür ederim canım arkadaşlarım
bi ara pek meşurdum adapazarında radyocu arkadaş programında okuyordu bol bol yazıyordum :) bilgisayarım çökünce çoğu gitti şiirlerimin.sadece antoloji.com da 37 tanecik kayırlı şiirim kaldı :)
sultan hadi inşallah.çok sevindim
çooooooook tatlıı maşallah kuzuya
bende romantik biri değilimdir aslında ama kociş tam balık burcu süprizler romantizm duygusallık tavann
çok geçmiş olsun çiçek ateşi düşmüyorsa bekletme götür her ne kadar gerekli deselerde ben ateşten korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?