kızlar elayı gündüz çok mu uyutup götürsem gece geç uyusun yoksa az uyutup mu götürsem orda müzikte olsa uykusuzluktan bayılır mı dicem ama benim ki azda uyusa müzikte uyumaz sanki ,napiim yaa???
kızlar elayı gündüz çok mu uyutup götürsem gece geç uyusun yoksa az uyutup mu götürsem orda müzikte olsa uykusuzluktan bayılır mı dicem ama benim ki azda uyusa müzikte uyumaz sanki ,napiim yaa???
ForumTR Video - BEBEĞİM YÜRÜYOR
kızlar eşim nazar diye koymamı istemiyor burayıda biliyor
hepimizin bebeğine seviniyoruz bizde kem göz yok diyorum :)
ama işte anlamıyorrr
ama işte anlamıyorrr
ama işte anlamıyorrr
oy maşallah.....ForumTR Video - BEBEĞİM YÜRÜYOR
ama işte anlamıyorrr
eczaneden dişinol al bi süre uyuşturuyorrkizlar dun giremedim iletilerime cevap yazanlara tesekkurler dun bi baktim gecmise ya cevap yazamadim disim cok agriyo
disi agriyan bebeleri daha iyi anliyorum cok fena cok yaaa anlamadigim bu antibiyotikler bana niye etki etmiyorlar ne yapacagim ben agri kesicimde bitti
kizlar bi fikri olan varmi dis agrisini ne gecirir doktor sikki imkansiz malum bugun yil sonu esim polis deli gibi calisiyo cocuklarla gidemem ve onlarida bu sogukta goturemem offf offf
günaydın.... hastalar kervanına ana-oğul bizde katıldık....
geçmiş olsun sana da sultan nasıl oldun şimdi??benide bir baş ağrısı tuttu uyuyamadım yarın sabah nasıl kalkacağım acaba bir sürüde işim var
yeliz ben göremedim ya eşin bebeğinizimi kıskanıyor neden kızıyorki buraya koymana
ben göremedim face e koy bari...
hay maşallaaaaaaah
geçmiş olsun canım yaaa. bebişler hastlanmasa dertlerti olmasa ne olurmuş..yine uyumasınlar yine huysuzluğa ağlasınlar razıyım ama hastalanmasınlar, ağrıları sızıları olmasa :sinifsinif:hepinize günaydın arkadaşlar.çook ama çook zor bi gece geçirdik ve canım kızım sabahın 7 sinde öksürüğe boğularak uyandı.şimdi de yatağında oynuyor yavvrum.
acaba can nasıl inşallah iydir?
takma kafana canım. adet düzensizliği bende de var. daha hiç olması gereken günde olmadı. bir erken bir geç bakalım ne zaman düzene girecek..geçmiş olsun gulercim gülfem ıyıleşsin bir an önce
can candan haber yok daha sultancım çiçek girmemiş(
yelızede maşall huzurcum vıdeoyuyu göremedım ma olsun
ya kızlar ben adet olmadım gerçi daha 1 gun gectı ama hiç şaşamazdıkı tırsıyorum valla yaaaaa akşamdan berı aklımda offf offf
ben de sıcağa alışmaması taraftarıyım.sehercim yünlü atlete alışırsa bu sefer çıkardığında çocuk üşür
bence pek fazla sıcağa alıştırmayın
sen uykusunu bozma bence. bırak uykusu gelince uyusun yoksa huzursuzluktan dolayı uyumazsa o daha kötü olur...kızlar elayı gündüz çok mu uyutup götürsem gece geç uyusun yoksa az uyutup mu götürsem orda müzikte olsa uykusuzluktan bayılır mı dicem ama benim ki azda uyusa müzikte uyumaz sanki ,napiim yaa???
günaydınn
canım ben de yılbaşı için sadece meyveli olanalrından alsam diyorum ama karar veremedim. demek kek olanı güzel hımm ne yapsam karar veremedim.
canım yaseminde dişten önce 3 gün falan ağzını hiç açmadı yemeklere. sımsıkı kapatıyor zorlarsakta ağlıyordu. dişi çıkıcaktır çok üzülme.
çok sağol selin. ne yapayım aklım atakma diyorum ama olmuyor dün gece oyunla falan yedirdim zorladım ama ne yapayım açtı. umarım dişten dolayı olsun ve bitsin artık şu diş sıkıntımız!dün aşure yiyordum eşim kızdı
kilo veremezmişim böle giderse falan filan
of çok sinir oldum
gaza gelip ona inadına kilo vermem lazım
ama aşırı diyette yapamıyorum az da olsa hala emziriyorum
spora daha ağırlık vermem lazım
sırf hareket olsun diye işe arabayla gelmiyorum yollarda rezil oluyor otobüs motor derken
tatlıı kuzu yaaaa ne sevimli koşarcasına yürüyor kaydirigubbakcemile3ForumTR Video - BEBEĞİM YÜRÜYOR
ama işte anlamıyorrr
canlarım yaaa ne oldu size?? geçmiş olsun..günaydın.... hastalar kervanına ana-oğul bizde katıldık....
ayyy maşallah sıpaya...yürütece koydum bu zilliyi etrafta minderler vardı yanıma gelemedi baş aşağı eğilerek kendini yürüteçten çıkarttı emekleyerek yanıma geldi gelince bana bir iki tokat atması gerekti kendime gelebilmem için :)))))) şimdi kara kara yatağından ne zaman tepe taklak olup inecek diye düşünüyoruz
gecmiş olsun hadi sen neyse
canımda baran'a kıyamam
bizlere olsun onlara olmasın.......
geçmiş olsun şirvan sana ve baran a soğuk algınlığı mı neyiniz var ateş yok inş.
2 gün temizlik yaptım ya o yğzden hastalandım... bugün toz alacaktım . kaldı artık.canlarım yaaa ne oldu size?? geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?