cnm sende öyle anlaş sabahtan akşama kadar haftasonu yok oraya buraya gtiğinizde eşinle almazsın yanına maaşını ona göre verirsinkızlar eve bir yardımcı istiyorum .
hem ev işlerine hemde bebekle ilgilensin diye...
tanıdık bir arkadaşında evinde var. yatılı çok rahat diyor.. ama o çalışıyor...
ben yatılı istemiyorum . rahat edemem gibi geliyor...
sabah gelsin akşam gitsin diyorum. hafta sonları olmasın diyorum .
sonra aklıma ben dışarı çıktığımda yani gündüz gezmeye gittiğimde yada eşim seyehata gittiğinde anneme gidip kaldığımda.. yada oldu aydına gittim . 1 hafta gelmedim o zaman ne olacak ..
bir türlü işin içinden çıkamadım...
ama biride şart ...
gittiğim yerde onu taşımak bana göre değil.....
karar veremiyorum...
fiyatıda 1000 tl falan...mış....
keşke benimde kız kardeşim olsaymışdün akşam kardeşimler ve annem bizde kaldı....
bizim meçhul beyin kıyafetlerini çekmecelere yerleştirdi...
kardeşim ilk önce baranın dolabında boş çekmece ayarladı ve yerleştirdi...
oyun parkını kurdu.... meçhul bey onda yatacak malesef...
o işte bitti... iyiki kardeşim varmış....
geçmiş olsun cnm taksiciler zaten basıyorlarda basıyorlarSelam
Şirvancım Aras bence çok güzel bir isim,çok güçlü bir isim çağrıştırıyor bana.Daha önce de yazmıştım zaten Aras ı beğendiğimi.Yağmuru hiç düşünmem erkek isminde,Sultanın dediği gibi feminen.Ayy sen böyle yazdıkça hazırlık çekmece falan ben bile heyecanlandım.Saçını da boyatma bence,doğumdan sonra boyatırsın.
Tuğba geçen yazamadım,babanın arabası hayırlı olsun,hayırlı yolculuklar yapsınlar.
Dün günümüz vardı,arkadaşımla buluşacaktım,geç kaldım.Sonra taksiye bineyim dedim.Önümüzdeki araba ani fren yaptı,tabi biz de,nasıl feci bir şeydi,dedim gidiyoruzz.Miray Allahtan yanımda değildi,ödüm kopardı.Ucuz atlattık,öndeki aracı azcık öptük.
Bu günde her yaştan çocuğu olan anne var.Çocuğu küçük olanlar zorluklardan bahsedince çocuğu ÖSS ye girecek anneler var 2 tane,diyorlar,hiç konuşmayın,en zor dönem bu dönem.Çocuklarımız için herşeyin hayırlısını versin Rabbim!
aa geçmiş lsun iiki doktora götürdüniyi akşamlar kızlar.elif allah korumuş valla iykide miray yanında değilmiş gerçekten.sultan keremcik güle güle giysin cicilerini.tuğba sende iyi günlerde kullan aldıklarını.
şirvan canım yardımcı tutmak süper bi fikir bence sen anne ne veya tatile gittiğinde yardımcında izin kullanır olmadı maaşından birazda kesersiniz.
bizde akşama doğru hastaneye gittik kendi dr muz yoktu ama cerahpaşadan dr vardı adam çok ilgildendi çok güzel muayne etti ve anlattı.boğaz ve kulaklarımızda enfeksiyon varmış azılarımız da gelmek üzereymiş öksürüğün sebebi geniz akıntısıymış.grip enfk.kapmışız.geçer annesi üzülme dedi.tabi hastanede epey sıra vardı herkes ama herkes hasta yaa... bi tane kadın vardı 2.5 yaşında oğlu vardı bide 2 aylık bebeği kucağında aklıma hamişlerimiz geldi kadın çok zor dedi bana kaza sonucu olmuş ama çok güzel dedi.
geçmiş olsun tekrardangecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler..
dun hastaneye gittik su cicegi olmus kuzum. krem yazdi cicekleri icin.kasinti icin damla..genitalbolgesinde ve agzinin icindede cikmislar onlar cok acir dedi uyusturucu bi losyon yazdi onlar icinde.. dun gun icinde 3kere uyudu 1er saatten aksamda 7bucukta uyudu ama gece saat basi cigliklarla uyandi.bugunde agri kesici verdim oglenden sonra keyfi yerine geldi.yine aksam 7bucukta mayisti uyudu.. 14gun evde olcak cocuklarla temasi ve disarda kapali ortamlar yasak..
nerden kaptigina gelince benim kizim 2aydir krese gidiyor. yaklasik 3hafta once sabah elayi birakirken kresteki bi cocugun su cicegi cikarttigini annesi aramalari gerektigini konusuyordu ogretmenleri hemen annesi aldi ama solunum yolu ile gectigi icin bi hapsirigi metrelerce otedeki cocuga bulasmaya yetermis.anlicaginiz ondan gecti zaten hastaligin kulucka donemi yaklasik 20gun..
bizde keremi bıraktık babanneye arkadaşlarla okey oynamaya gittik ii geldi
kereme yazı tahtası aldık duvarları boyaması die ama bu ispirtolu kalemlerle boyarsa yandık iyimi yaptık kötüm yaptık bilemiyorum:)
bu ara kalem kağıt yazsın çizsin acayip merak sardı
off offf offf müge menün süper olmuşş...acıkmıştım gecenin bu saatinde tost yaptık onu yiyoz bizde kös köss..:)))
offf tostmu.... yiyin yiyin bu saaate de şişin anacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?