merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..
salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..
dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...
dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..
doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..
bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..
heyyyyyyyyy niye muhabbet yok
keremito dün traş oldu küçük adamım dedeye büüt baba diyor:))
babam dede demesini istemiyordu büyük baba öğrettik şak diye kaptı ne kadar sevindik en ii sizle anlarsınız
kayrada atlatamadı yavrum acil şifalar melek üzülme bırak ara sıra i geliyor özleniyor olsada...
merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..
salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..
dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...
dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..
doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..
bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..
günaydın kızlar dün gece acile gittik ben akşam üstü yine istifra ishal başladı birde eşim erken geldi hastaneye gıttık bir serum verdıler ilaç falan gece 9 da bir yatmısım sabah kalktım bugun mide bulantım yok ama ishalım devam edıyor off ne kötü bişeymıs ya ecemde annemde kaldı şimdi hazırlanıp oraya gıdıcem çok özledim kızımıııııııııııııııııı
hihhi yoksa senin babanındamı yaşlanma korkusu var
bnm kayınpederim beni de dede yaptınız ya Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın dedi
:)))
demirin ona dede dediğini düşünemiyorum
babamın peşinden ayrılmaz dede diye
ama kayınpederimi fazla görmediği için hiç gitmiyo yanına gittiğimizde bile
ya demir ne güzel geceleri uyurdu
ne zmn ist.a gittik her akşam kalkar oldu
her gece 3-4 kere kalkıyo sizinkilerde öylemi
bütün pusetleri söktüm
araba koltuğunun kılıfınıda çıkardım yıkanıyo
kurutmaya atıcam bu havada kurumaz yoksa
hiçbişey yapasım yok kulağım ağrıyo rüzgarmı çarptı ne
herkese iyi pazarlar
saol cnm yorumun içinbu arada bikac gundur giremedim, elif gecmis dogumgünün kutlu olsun.nice mutlu yaslara..:103:
sultan, o arkadasinin ve esinin yaptigi is degilmis yani.annene gidecegini bildigi halde gelmis bide kendini zorla evine gotutturuyor..oraya kadar gelmeyi dusunen dönmeyide düsünecekti.haklisin bence sonuna kadar.
sağol teyzesi kafama taş mı geldi ne .))günaydınnnn güzellerrrr hepimize güzel haftasonları olsun :))
elif yerim onu ben zaten ikisi çok güzel anlaştılar maşallahh miray ne yapsa ecemin elinden tutup ecem del del diye bağarıyordu kuzu ee özleştilermi acaba ne havalar bozmadan bir buluşmama mı yapsak bursalılar:)))
keremitomada maşallah benim
eveeett:))yaşlılığı kabullenmiyor 60ı geçti ama taş gibin maşalllaah:))hihhi yoksa senin babanındamı yaşlanma korkusu var
bnm kayınpederim beni de dede yaptınız ya Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın dedi
:)))
demirin ona dede dediğini düşünemiyorum
babamın peşinden ayrılmaz dede diye
ama kayınpederimi fazla görmediği için hiç gitmiyo yanına gittiğimizde bile
ya demir ne güzel geceleri uyurdu
ne zmn ist.a gittik her akşam kalkar oldu
her gece 3-4 kere kalkıyo sizinkilerde öylemi
bütün pusetleri söktüm
araba koltuğunun kılıfınıda çıkardım yıkanıyo
kurutmaya atıcam bu havada kurumaz yoksa
hiçbişey yapasım yok kulağım ağrıyo rüzgarmı çarptı ne
herkese iyi pazarlar
maşallah miraya unutmamış ecemiBurcu Kayra nasıl iyileşti mi,çok geçmiş olsun !İyi vakit geçirmenize de çok sevindim.
Benim üniversiteden çok yakın olduğum 3 arkadaşım vardı,ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz.Çok isterdim onlarla aynı yerde olmayı sıksık görüşebilmeyi.
Ben de bugün Miray ı parka götürmüştüm,topunu da aldık,çok güzel oynadı.Çocuklarla top oynadılar.Bir oğlan vardı,onunla kaydırakta kaymak için yarış yaptılar,çok komiklerdi,arkalarına bakıp birbirlerinin geldiğini görünce nasıl hızlanıyorlardı,çabuk çabuk koş koş diyor
gecmis olsun müge benimde azcik soguk aldimmi kulagim zonklamaya baslar..
bu arada ela dislerinden cok kalkardi 3ay once kopekleride cikartti rahatladik derken bronsit-idrar enfeksyonu-orta kulak iltihabi simdide su cicegi derken hic bi aksam rahat uyuyamadik en az 2,3kere kalkiyor..nezaman deliksiz uyucak acaba merakla bekliyorum:18:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
burada güneş var ama yagmur yagıyor havada soguk degıl
kahvaltımızı ettık makiney atıcam sonrada babanneye gıdıcez
tugba nasıl oldun canım daha iyimisin
herkese iyi pazarlar..
vucudumuzdaki cicekler kabuklandi ama kukumuzdakiler hala fena.. geceleri bikac kere aglayarak uyaniyoruz cay iciyor pispislaniyor geri daliyor ama ben fenalardayim tabi. bugun 10gun doldu doktor 10-14gun evden cikartmayin demisti bulasiciligi icin ben yine 4gun daha beklicem bakalim milletin cocugunada sebep olmayayim.. gunduzleri iyiyiz ama delircek artik ne kres ne de bir arkadas goruyor cocugum SIKILDI iyice.. neyse bunada sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?