iyiyim kızlar çok şükür teşekkür ederim
şirvancım sinirlenmekte haklısın ama takma hayatım neticesinde senin tüm ihtiyaçlarını karşılıyormu eşin madur bırakmıyorsa bence kendini boşuna yıpratıyorsun zaman zaman eşim ve ailesi arasındda aynı mevzular oluyor benimkide aynı ben söyleyincee karışma der sonra düşünuyorum sanki benmi çalışıyorumda ben rahatsız oluyorum bendenmi çıkıyor para dıyorum o kendine acımıyorsa ben neden acıyayım diyorum nitekimde öyle yapıyorum sende öyle yap yavrucum birşeyi takma kafana
merhabalar günaydın geç de olsa işler yoğun.
son sayfaya baktım biraz. şirvanın yazısını gördüm bu erkeklerin hemen hemen hepsi aynı demek ki. tek çare sende adama acımayacaksın yiyip gezeceksin gönlünce. biz safız ya para yemeği bilmiyoruz. verelim başkaları yesin. töbe töbe
canım ben de pek anlmama saç boyatmaktan falan ama dediğin gibi düz renk ve saçının rengine çok farklı bi renk olursa sık boyatman gerekebilir. röfle falan uzasa da idare der. ama değişiklik de iyi olur morl olarak tabi güzel olursa.
ee sen erken doğurursan buluşma nolcak bu hafta sonu uymaz mı kimseye acaba???
bence röfle yaptır sen alışkınsın röfleye yakışıyorda sana birde ona alışınca başka renk zor kullanırsın ben şahsen çok oynayan biri olarak denerim denerim yine röfleye dönerim alışkanlıklı nedir bılmıyorum
bakır kullanımı çok zor cnm ben kullandım ilk boyatınca 15 günde bir boyatman gerekecek çünki oturana kadar 5 defa falan boyanması gerekıyor aksi taktirde çok çirkin bir renk oluyor yani bize göre değil anacım yine en iyisi röfle
paran olsa bi dert olmasa bi dert
2 ocak pazar da bana uyar ama isteğe bakarız. 8 ocak derlerse 8 ocak olsun. doğurmuş olursan bi hastaneye ziyarete geliriz olmadı topluca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?