2009 Nisan Anneleri

iyiyim kızlar çok şükür teşekkür ederim

şirvancım sinirlenmekte haklısın ama takma hayatım neticesinde senin tüm ihtiyaçlarını karşılıyormu eşin madur bırakmıyorsa bence kendini boşuna yıpratıyorsun zaman zaman eşim ve ailesi arasındda aynı mevzular oluyor benimkide aynı ben söyleyincee karışma der sonra düşünuyorum sanki benmi çalışıyorumda ben rahatsız oluyorum bendenmi çıkıyor para dıyorum o kendine acımıyorsa ben neden acıyayım diyorum nitekimde öyle yapıyorum sende öyle yap yavrucum birşeyi takma kafana

günaydınnn .. gerçi biz saat 8 de kalktık. kahvaltı yaptık.. şimdi arabalarımızla oynuyoruz..

yarın saçlarımı boyatmaya gideceğim.(dr. sordum bişey olmaz gelişimini tamamladı dedi)

gene röflemi yapım. yoksa sadece düz renkmi boyatım.

eşim bakır rengi dedi,, kardeşimde çılgın kahve diye bir renk varmış ona boyat dedi..
ikisininde rengini bilmiyorum. yarın gidince bakacam renklere artık..

birde ben öyle devamlı saçlarını boyatan biri değilim.
tek renk yaparsam devamlı boyatmam gerekecek ...

merhabalar günaydın geç de olsa işler yoğun.
son sayfaya baktım biraz. şirvanın yazısını gördüm bu erkeklerin hemen hemen hepsi aynı demek ki. tek çare sende adama acımayacaksın yiyip gezeceksin gönlünce. biz safız ya para yemeği bilmiyoruz. verelim başkaları yesin. töbe töbe

canım orası öylede .. enayi yerine niye düşünüyoruz ben ona kızıyorum. olmasa neyse.. bende rarabamı değiştiricem diyr... param var diyor..
2 sene önce onlara ev alındı. aynı şekilde onlarada yardım etti. ev arkasından arabasını değiştirdi.
şimdi kardeşine ev alınıyor aynı şeyler... ben ona kızıyorum..

dün zaten söylenince senin her istediğini yapmıyormuyum diyor bana..
tamam yapıyorda.. ben çoçuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım..
onlara verdiği parayla bir ev alınırdı.

kayınpeder arabasını vurmuş. tamirdeymiş. benim arabayı istemişler..
benimki ailenin yedek arabası yaaa.. tabiii şirvan evde..
birde temiz kullansa sigara kuruyemişş..
amannnn düşündükçe sinirlerim zıplıyor....

kaynım evlendiğinde benim setimi istemişlerdi.. bizde salak gibi verdik.
1 seneyi geçti hala geri gelmedi...
dün ilyasa onu söylüyorum.. sen setmi istiyosun alım... sus diyor...
sanki ben onun almasını bekliyorum.

canım ben de pek anlmama saç boyatmaktan falan ama dediğin gibi düz renk ve saçının rengine çok farklı bi renk olursa sık boyatman gerekebilir. röfle falan uzasa da idare der. ama değişiklik de iyi olur morl olarak tabi güzel olursa.
ee sen erken doğurursan buluşma nolcak bu hafta sonu uymaz mı kimseye acaba???

bence röfle yaptır sen alışkınsın röfleye yakışıyorda sana birde ona alışınca başka renk zor kullanırsın ben şahsen çok oynayan biri olarak denerim denerim yine röfleye dönerim alışkanlıklı nedir bılmıyorum
bakır kullanımı çok zor cnm ben kullandım ilk boyatınca 15 günde bir boyatman gerekecek çünki oturana kadar 5 defa falan boyanması gerekıyor aksi taktirde çok çirkin bir renk oluyor yani bize göre değil anacım yine en iyisi röfle

aynen öyle şeker...
bende bişey alırken fiyatlarını hep kontrol ederim. çok pahalıysa almam ..
bundan sonra görür gününü..

canım bana uyar da ..
yılbaşının ertesi günü ya..
herkes eşiyle birlikte olmak ister...

canım siz buluşmanızı yapın.. benim iiçin değiştirmeyyin artık..
ben doğurmazsam tek de olsa 1-2 saatliğene gelmeye çalışıcam .
doğurursam bişey diyemiyeceğim....
siz bana gelirsiniz :)))

15 günde bir boyatamam valla..
ben en iyisi yarın gidim röfle yapım ...

sonra doğum ağdasını yaptırım .
çantada hazırladık mı doğuma hazırız artık deriz.... :)))

bence röfle yaptır şirvan bende 3 ayı doldurmaya bakıyorum
saçlarım çok kötü hep topluyorum , sen bence altına yatırım yap
sık sık altın aldır birikimi kendin yapmış ol cnm istersede vermezsin
oğlumun geleceği diye yada bizim gibi yatırımlık ev al cnm hem ucuzda bizim oralarda
kira geliri olur kocanda borç öder cnm

2 ocak pazar da bana uyar ama isteğe bakarız. 8 ocak derlerse 8 ocak olsun. doğurmuş olursan bi hastaneye ziyarete geliriz olmadı topluca :)

bugün ne yemek yapmayı düşünüyorsunuz...

aklıma bişey gelmiyor bugün....

hadi bişeyler yazında.. eksikk bişey varsa marketten bişeyler isteyecektim onlarıda ilave edim.

şirvan çok sinir ya..
smylemiyeyim diyorum ama.. sinir oldum burdan...
nezaman değişevcek biliyormusun.. bir gün darda kalıp ta yardım ettiklerinin yanında bulamayınca
bak gör dedi dersin..
tabi o zaman iş işten geçmiş oluyor...
çok yakın bir tanıdığım aynı şeyi yaşadı..

annem tavuklu bezelye yapıyor cnm
bende k.fasulye yapmıştım hiç yenmeden çöpe gidecek
dün lahmacun aldık yedik akşamada annemler bizdeydi
dayım balık yemeye çağırdı gittik bugünde annemde yeriz
çok yemek atıyorum ya yemek yapmak istemiyorum artık

benim kız patates yemez bende ona mücver yaparım.kabağı patatesi rendelerim öyle yediririm.bende bugün ne pişireceğimi bilmiyorum okul çıkışı arkadaşlarla bize gideceğiz.aşure yaptı kayınvalidem dün onun yanınada börek cantık ve turşu çıkarıcam onları yicez ama akşama sulu yemek ne yaparım bilmiyorum.

2 ocak pazar da bana uyar ama isteğe bakarız. 8 ocak derlerse 8 ocak olsun. doğurmuş olursan bi hastaneye ziyarete geliriz olmadı topluca :)

valla gelin ne güzel olur.. çok mutlu olurum..

kızlar ben buna bebek şekeri falan da yapmadım..
pastaneden bebek çikolataları alarız artık...

onlar ilk hevesde oluyormuş..
baranda tek tek biz yapım süslemiştik...
gerçi ozaman onlara ayıracak vakitimizde vardı.. şimdi baran zaman bırakmıyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…