benim kız patates yemez bende ona mücver yaparım.kabağı patatesi rendelerim öyle yediririm.bende bugün ne pişireceğimi bilmiyorum okul çıkışı arkadaşlarla bize gideceğiz.aşure yaptı kayınvalidem dün onun yanınada börek cantık ve turşu çıkarıcam onları yicez ama akşama sulu yemek ne yaparım bilmiyorum.
benim kız patates yemez bende ona mücver yaparım.kabağı patatesi rendelerim öyle yediririm.bende bugün ne pişireceğimi bilmiyorum okul çıkışı arkadaşlarla bize gideceğiz.aşure yaptı kayınvalidem dün onun yanınada börek cantık ve turşu çıkarıcam onları yicez ama akşama sulu yemek ne yaparım bilmiyorum.
cantık nedir güzelim.
selin bursanın neresindensin canım.ben hürriyette oturuyorum.
akşam meriç te
köpek sesi duydu.
"anne kokma meniç vaa" diyor..
ben ona korkma anne var diyorum ya..
ooohhh ne güzel bizim hiçbir planımız yokohh bursalılar buluşun valla çocuklar kaynaşmışlar madem unutmasınlar birbirlerini.
kızlar biz yılbaşı gecesi yemeğe çıkıcaz üçümüz sonra eve gelir kayrayı uyutur ve kocişle romantik saatler yaşarızz kısmetse :)) nasıl fikir:))
ooohhh bizde bu enayi kocalar oldukça hiçbirinin sırtı yere gelmeziyi niyetleriniz için teşekkür ederim herkese...
göründüğü gibi uykusuz gecelerim başladı.. uyuyamıyorum artık.
dün gece kardeşimde kaldık. nerdeyse 10 kez wc gitmişimdir.
bu gecede uyuyamıyorum .. hem bizim meçhul bey sayesinde hemde benim akıllı kocam sayesinde..
yarın kaynıma ev alınıyor.. ve evin bir kısım parasını benim akıllı kocam veriyomuş..
bana söylediği tutardan daha fazlası olmuş şimdi.
akşam bizdelerdi kayınpedeler ordan öğrendim....
bunun üstüne kayınpeder arabamı satıp daha lüks bir araba alıcam param var demezmi.. (sanki arabası dandik bişey 1.5 sene oldu alalı)
daha da sinirlendim.
madem paran var... bizden para niye alıyosun..
tabii bunu benim salak kocama söyliyince benim para işime karışma oldu..
bu durumda ben ben salak oluyorum.. yemeyenin parasını böyle yerler işte...
gece gece moralim çok bozuldu.. zaten uyuyamıyordum birde bu kafama takıldı..
konuşacak kimsede yok..
tşkler cnm sende her gece öylle oynat cnmGünaydın güzeller....
Geçmiş olsun annene mügeCim hemen toparlansın inş.
Şirvan takma diyecem ama olmayacak içini rahatlatacaksa söylenirsin gene
ama çokda harap etme sinirlerini doğumdan sonra lazım olacak evede yardımcı
kadın tut bence doğru demişsin yemeyenin parasını yerler benim eşimin öyle huyları yoktur
allahtan yoksa bende dellenirdim sanırım.
Annemler dün bizde kaldı biz 23 de yattık alple annem babam oynamış baya geç kalkmışlar
yorulmuş herhaldeki sabaha kadar hem kalkmadı sabahta evden çıkarırken zor uyandı
keşke her gece yatsa böyle
aaa biz hemşehiriymişizzeşim Bulgaristan göçmeni cnm ben elazığlıyım
hftiçi oraya gitti alp e soranlara babam bulgistana ditti
oyuncak getirmeye dedi durdu valla)
bnmde eşim bursalıBenimde eşim bursalı ben göçmenim.alp e kardeşi olacağından bahsettiğinizde tepki veriyo mu sevgi.kardeş kavramını anlayabiliyolar mı acaba.ben kızıma sana kardeş alalım mı diyorum al diyor.oyuncaklarını ona verecek misin diyorum vereceğm diyor.ama ne kadar anlıyo bilmiyorum.
cnm ya bişey sorucam sen bu kdr işi yaparken ecem napıyogünaydınlar güzel anneler erkenden ayaktaydık ecemle kahvaltı yaptık yemekleri koydum şimdi ortalığı süpürücem hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhhh
esen ecemde suyla oynamaya bayılıyor oynama dersem inadına daha çok yapıyor o yüzden bende artık saldım böyle daha mutluyuz oda bende ne yapayım batsın evde üstüde onlar mutlu olsunlarda :)))
deniz gelmiş hoşgeldın cnm yeni evin hayırlı olsun inşallahhh ecemde gece 3 kere kalktı en sonunda yine yanıma aldım offf fena lıştı bizimle uyumaya ne yapıcam ben ?
iyi olmana sevindim cnm iyi bak kendine bi daha hasta olmaiyiyim kızlar çok şükür teşekkür ederim
şirvancım sinirlenmekte haklısın ama takma hayatım neticesinde senin tüm ihtiyaçlarını karşılıyormu eşin madur bırakmıyorsa bence kendini boşuna yıpratıyorsun zaman zaman eşim ve ailesi arasındda aynı mevzular oluyor benimkide aynı ben söyleyincee karışma der sonra düşünuyorum sanki benmi çalışıyorumda ben rahatsız oluyorum bendenmi çıkıyor para dıyorum o kendine acımıyorsa ben neden acıyayım diyorum nitekimde öyle yapıyorum sende öyle yap yavrucum birşeyi takma kafana
bende altına yatırım yapıyorum her ay 2-3 tane alırımbence röfle yaptır şirvan bende 3 ayı doldurmaya bakıyorum
saçlarım çok kötü hep topluyorum , sen bence altına yatırım yap
sık sık altın aldır birikimi kendin yapmış ol cnm istersede vermezsin
oğlumun geleceği diye yada bizim gibi yatırımlık ev al cnm hem ucuzda bizim oralarda
kira geliri olur kocanda borç öder cnm
bu arada benim kızın sonunda dili açıldı. herşeyi tekrarlıyor çok tatlı :))
ama herşeyin başına bi p ekliyor
vapur : papur
uçak : puçak
top : pop
bi p aşkı var anlamadım
sorucam sorucam unutuyorum ayağın nasıl oldu selincimşimdi okyanustan kıymalı bi cantık olsaydı da yeseydik acıktım neyse az kaldı yemeğe :)
akşam meriç te
köpek sesi duydu.
Çok güzel ya kokma annesi artık hiçbirşeyden
bizimki korkak alp koktu diyor bizim oralar dağbaşı ya
dolu pöpek var
şimdi okyanustan kıymalı bi cantık olsaydı da yeseydik acıktım neyse az kaldı yemeğe :)
akşam meriç te
köpek sesi duydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?