hastayım sana yaa.. valla ne güzel vakit buluyosun herşeye..ben kaçıyorum yüzüme bi peeling yapayım öpüldünüzz
ebalperen kusura bakma ismini unuttum((sen şu an bursadamı oturuyosun kusura bakma hafızam zayıf biraz bende bursa yıldırımdayım
selin valla haklısın okyanusun cantığı başka olur gelin hep birlikte okyanusa gidelim :)))
bende akşama kabak yemeği yaptım bizde çırpma diyorlar piştikten sonra üstüne yumurta kırıyorsun biz ailecek seviyoruz birde mercimek çorbası yaptım yanınada makarna yaparım tamamdır
eee kızım seninde annen yakında olsa yapardın herşeyini
ayrıca müge pek oturmayıda sevmiyor galiba ben çok severim
zaten tembelim bennnnn
valla benimde annem yakınımda ama her zaman yanında olamaz hastalık olmadığı taktirde haftada bir kez anca gelebılıyor o mügenin içinde var bakımlı hatun :)))maşallahhh
tarif edeyim cnm 3 tane kabağın kabuklarını soy soğan doğrar gibi minik minik doğra
sonra bir tane soğanı kavur üzerine biraz salça koy üzerine kabaklarıda ekle suyunu koy pişir ama su tamamen bitmiyecek üzerine ilave et pişene kadar pişmeye yakın üzerine bir domates doğra birazda öyle pişir yiyeceğiniz zaman üzerine 1 tane yumurta kır azda kararbiber ekle lezzetli ve hafif oluyor tavsiye edereim
hayirli sabahlar nisan anneleri ne var ne yok nasilsiniz
aman sirvan ne az kalmis senin amaaaaaan baskasinin gebeligi cabuk bitiyo sanki insana yaaa
yemekten soz olsmus ben lahana saracagim yanina corba salata tamam
siyirmak uzere bir anne konusuyo su an yaziyo daha dogrusu buyuk oglumun 4yas sendromunu atlatammadan kucugun 2yas sendromu basladi sanki ergen benimkiler bi afra bi tafra huysuzluk kavga gurultu arada ben kaldim tabi baba calisiyo hep sasirdim ne yapacagimi allahtan buyuk yarim gunde olsa sabahlari okula gidiyo
oyyy annem ''cift cocuk buyutenin allah belasini vermis demektir'' derdi tabiri caizse simdi anliyorum onu oyyyyyyyyyyyyyyyy
kıyma yok herhalde...
bir tane kabağım var.. deniyim bakım .. yumurtalı nasıl oluyor..
maşallah müge sana walla..hihihi bencede zamdan sonra söyle cnm garantiye al işşini
şirvan ye anam yeeeee afiyet olsun
bende şimdi nest.e nin yulafından yiyorum yoğurtla
1 kilo vermşm bu arada
1 kilo daha verrsem iyi olacak
aynen masallahı vaar mügenin..hastayım sana yaa.. valla ne güzel vakit buluyosun herşeye..
plates.. peeling , oje sürmeler .. koşu yapamak..
ev işi ,, yemek,, demir...
arkadaşlarla buluşma... alışveriş..
valla helall olsun..
bir taraflarına motormu takıyorsun...
yoksa ben mi tembelim... anlamadım gitti...
güzel bir tarif bende deniyeyim..tuğbacımvalla benimde annem yakınımda ama her zaman yanında olamaz hastalık olmadığı taktirde haftada bir kez anca gelebılıyor o mügenin içinde var bakımlı hatun :)))maşallahhh
tarif edeyim cnm 3 tane kabağın kabuklarını soy soğan doğrar gibi minik minik doğra
sonra bir tane soğanı kavur üzerine biraz salça koy üzerine kabaklarıda ekle suyunu koy pişir ama su tamamen bitmiyecek üzerine ilave et pişene kadar pişmeye yakın üzerine bir domates doğra birazda öyle pişir yiyeceğiniz zaman üzerine 1 tane yumurta kır azda kararbiber ekle lezzetli ve hafif oluyor tavsiye edereim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?