kızlar moralim çok bozuk kayra da hiiç bir iyleşme yok hala çok öksürüyo yemiyo keyifsiz halsiz....yarında böyle olursa başka bi hastaneye gidicez çok üzülüyorum ağlıyorum deminden beri onun bu halini gördükçe
ilk günaydın benden
sağol tuğbacım silersen iyi olur cnm
bnm sat 27 kasım doğumum 3 eylül
4 eylüldede evlilik yıldönümümüz :)ama sezeryan olur herhalde o yüzden ağustosta alırlar
acaba bunu normal doğurabilirmiyim?
offf 1 buçuk ay daha yatıcam ben böyle. hadi yatsam da uyusam anlicam resmen hergün 1-2 saat uyuyabiliorum ancak. heryanım ağrıyo.
tuğbacım hayırlı olsun.. sende hamişmisin.. allah tamamını erdirsin..
ne güzel üçünüz aynı döneme denk getirdiniz..
beraber doğurursunuz artıkın..
bizim çiçek le aramızda 1 ay var..
bizim de yeni yıl gecemiz çok eğlenceli geçti.kızımın en sevdikleri de yanındaydı.20 kişiydik.eltimlerde toplandık.buaradada eltimler üst katımda oturuyor.benimkide bütün gece oynadı.en son artık tv yi kapadık aç aç oynıycam diyo.
3 gündür uyku düzeni berbat.mesela geçen gece 3.30da uyudu ertesi gün öğlen 2 de kalktı.sonra 9 da uyudu 11 de kalktı ve inanmıycaksınız o kadar oynamaya rağmen sabaha karşı 6.30 da zorla uyudu.ama bugün biraz erken uyandırdık bilerek düzene girsin diye.gece 1 dde uyudu sabahta kendi kalkmazsa 9 gibi uyandırcam.uyku probleminden çok dertliyim.çalıştığım için öğlen ben gelene kadar kayınvalide bakıyo.o da uykuya çok düşkün .ben öğlen 1 de geliyorum onlarda o zaman uyanıyolar .uyandırsana çocuğu erken sonra gece uyumuyo biz uykusuz kalıyoruz diyorum yinede uyandırmıyo.en erken 11 de kalkıyolar.çok sinirleniyorum ama elden bişey gelmiyo.benim cadıda gündüz uykusunu seviyo oda uyanmıyo.çıldırtacaklar beni
bizim de yeni yıl gecemiz çok eğlenceli geçti.kızımın en sevdikleri de yanındaydı.20 kişiydik.eltimlerde toplandık.buaradada eltimler üst katımda oturuyor.benimkide bütün gece oynadı.en son artık tv yi kapadık aç aç oynıycam diyo.
3 gündür uyku düzeni berbat.mesela geçen gece 3.30da uyudu ertesi gün öğlen 2 de kalktı.sonra 9 da uyudu 11 de kalktı ve inanmıycaksınız o kadar oynamaya rağmen sabaha karşı 6.30 da zorla uyudu.ama bugün biraz erken uyandırdık bilerek düzene girsin diye.gece 1 dde uyudu sabahta kendi kalkmazsa 9 gibi uyandırcam.uyku probleminden çok dertliyim.çalıştığım için öğlen ben gelene kadar kayınvalide bakıyo.o da uykuya çok düşkün .ben öğlen 1 de geliyorum onlarda o zaman uyanıyolar .uyandırsana çocuğu erken sonra gece uyumuyo biz uykusuz kalıyoruz diyorum yinede uyandırmıyo.en erken 11 de kalkıyolar.çok sinirleniyorum ama elden bişey gelmiyo.benim cadıda gündüz uykusunu seviyo oda uyanmıyo.çıldırtacaklar beni
Ayy ben de 2011 nisan annesi olucam kısmetse.İnşallah bizim topiğimizde böyle yıllarca devam eder.
merhaba hanimlar
yaa bisi sorcam OZLEM de hamileydi o ne yapti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?