ole deme ozlem yaaa korkutma beni ole bi ihtimal yok dikkat ediyoruz ama ne bileyim kortum simdi ayrica benim dusugum ve buyuk oglumdada olmustu ole reha olmadi ki zaten rehayi taaa 5ayinda hissettim YOK YOK OLAMAZ yani ben parazittendir diye dusunmustum ama simdi aklima soktun hee adetimde bu ayin 17 si ayyy allah korusun
demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler
kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu
bi hesaplayıcı varmış kk da bi forum var oraya yazmıştım tarihlerimi cvp geldi :)))
Evet selincim elazığlıyım keklik köyü hiç gitmedim görmedim ama
inş.rabbim bana nasip eder de günün birinde giderim madeni de duymuşluğum var
akraba çıkarmışız)
:84: neeeee !!!! tebrik ediyorum mügecim kk ya gelmesem haberim yok bişiden...şirvanı sormak için gelmiştim çok sevindim cnm tbrk ediyorum yanlış anlamamışımdır umarımmm:))
sağlıka kucağınıza alın hepiniz inş.cok sevindim..aynen bende istiyorum ama önce memleketim)
gülşencim facede paylaşmıyoruz henüz o yüzden haberin yok cnm
eee kk yıda fazla ihmal etmeyin sizde....
ohhh gözümüz aydınn çok şükür..darısı diğer hamilelerimizin başına hayırlısıylaaahaber vaaaaaaaaar kizlar
sirvan aradi simdi baran ve burak bey ikiisde annelerinin kucaklarinda uyuyorlarmis
hersey yolundaymis saat sabah 8 .30 da sezeryan olmu hepsi cok iyiler sesi yorgun geliyordu hepinize selam soyledi
bu gece ve ya yarin aksam medical goztepe hastanesinin sitesinde burak beyin resmini gorebilecekmisiz haberiniz olsun
haber vaaaaaaaaar kizlar
sirvan aradi simdi baran ve burak bey ikiisde annelerinin kucaklarinda uyuyorlarmis
hersey yolundaymis saat sabah 8 .30 da sezeryan olmu hepsi cok iyiler sesi yorgun geliyordu hepinize selam soyledi
bu gece ve ya yarin aksam medical goztepe hastanesinin sitesinde burak beyin resmini gorebilecekmisiz haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?