• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ole deme ozlem yaaa korkutma beni ole bi ihtimal yok dikkat ediyoruz ama ne bileyim kortum simdi ayrica benim dusugum ve buyuk oglumdada olmustu ole reha olmadi ki zaten rehayi taaa 5ayinda hissettim YOK YOK OLAMAZ yani ben parazittendir diye dusunmustum ama simdi aklima soktun hee adetimde bu ayin 17 si ayyy allah korusun

baran naptı acaba. bu ilk hafta baran için zor olacak. şirvanında dinlenmesi gerekecek. Ama sonra herşey yoluna girer inşallah...

ole deme ozlem yaaa korkutma beni ole bi ihtimal yok dikkat ediyoruz ama ne bileyim kortum simdi ayrica benim dusugum ve buyuk oglumdada olmustu ole reha olmadi ki zaten rehayi taaa 5ayinda hissettim YOK YOK OLAMAZ yani ben parazittendir diye dusunmustum ama simdi aklima soktun hee adetimde bu ayin 17 si ayyy allah korusun

ya korkma belkide yoktur bişey ama o pıtpıtı ben burda sizede oluyormu diye sormak istemiş nasıl anlatacağımı bilememiştim sanırım ya ne biliiim korkma şurda çok çok 6 günün var valla stres yapma stres yaparsan gecikir sonra bu seferde acaba varmı diye paniklersin raahatla rahatla pişman etme beni heeeeee

evet ilk hafta zor şirvan içinde baran içinde
baran allahım evde bir misafir var diyecek ama her gün bu misafirin neden gitmediğini ve annesiyle babasının hatta gelenlerin onunla neden bu kadar ilgilendiğini merak edip anlamaya çalışacak sonra o hengamede alışacak ve mutlu mesut yaşayacak çokta güzel olacak pekte güzel olacak:90:

kızlar hava ne kadar güzel özellikle istanbulda olanlar çıkın gezin bu zamanda böle hava bulmak zor.
benim kızda parka gider uyanınca ohh. ne kadar da mutlu olur.

Evet selincim elazığlıyım keklik köyü hiç gitmedim görmedim ama
inş.rabbim bana nasip eder de günün birinde giderim madeni de duymuşluğum var
akraba çıkarmışız :-))

demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler

kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu

bi hesaplayıcı varmış kk da bi forum var oraya yazmıştım tarihlerimi cvp geldi :)))

:46::52::52::84: neeeee !!!! tebrik ediyorum mügecim kk ya gelmesem haberim yok bişiden...şirvanı sormak için gelmiştim çok sevindim cnm tbrk ediyorum yanlış anlamamışımdır umarımmm:))

Evet selincim elazığlıyım keklik köyü hiç gitmedim görmedim ama
inş.rabbim bana nasip eder de günün birinde giderim madeni de duymuşluğum var
akraba çıkarmışız :-))

bende gitmek istiyorum gerçi ben tüm türkiyeyi görmek istiyorum o ayrı :)

özlem gelmiş hoş gelmiş arayı böle açma bidaha canım.
ayy baran napıyoki acaba canım anlamaya çalışıyodur olup biteni.kızlar sırasıyla çiçek,sevgi,müge,tuğba sizde sağlıcakla alın kucağınıza sixzlerdende güzel haberler alalım inşallah.

aynen bende istiyorum ama önce memleketim :-))
gülşencim facede paylaşmıyoruz henüz o yüzden haberin yok cnm
eee kk yıda fazla ihmal etmeyin sizde....

aynen bende istiyorum ama önce memleketim :-))
gülşencim facede paylaşmıyoruz henüz o yüzden haberin yok cnm
eee kk yıda fazla ihmal etmeyin sizde....
sağlıka kucağınıza alın hepiniz inş.cok sevindim..
burayı ihmal etmemek gerek cidden yoğunluktan ipin ucunu bi kaçırıyorum bidaha çok sayfa birikiyo altından kalkamıyorum bende face den takip ediyodum ..
çok sevindim tekrar tebrik ediyorum sevgicim senide mügeyide
mügeninki içime kız gibi doğuyo benimki..seninkide erkek sanki :))

aliyedeki buluşmada şirvan barana soruyordu bebek nerde diye oda karnını gösterip burda diyordu :))
sıpa naptı şimdi acaba kesin pas vermemiştir...

haber vaaaaaaaaar kizlar

sirvan aradi simdi baran ve burak bey ikiisde annelerinin kucaklarinda uyuyorlarmis
hersey yolundaymis saat sabah 8 .30 da sezeryan olmu hepsi cok iyiler sesi yorgun geliyordu hepinize selam soyledi

bu gece ve ya yarin aksam medical goztepe hastanesinin sitesinde burak beyin resmini gorebilecekmisiz haberiniz olsun:64::64::64::64::64:

haber vaaaaaaaaar kizlar

sirvan aradi simdi baran ve burak bey ikiisde annelerinin kucaklarinda uyuyorlarmis
hersey yolundaymis saat sabah 8 .30 da sezeryan olmu hepsi cok iyiler sesi yorgun geliyordu hepinize selam soyledi

bu gece ve ya yarin aksam medical goztepe hastanesinin sitesinde burak beyin resmini gorebilecekmisiz haberiniz olsun:64::64::64::64::64:
ohhh gözümüz aydınn çok şükür..darısı diğer hamilelerimizin başına hayırlısıylaaa

haber vaaaaaaaaar kizlar

oy maşallah :nazar:
bu ay sonu bebk haberleri hızlanacak gibi özendiriyorlar bizi :))

Back
X