2009 Nisan Anneleri

herkese iyi hafta sonlariiii
dun gece 3-5 mesaim vardi zombi gibiyim
melek aynen dedigin gibi keremde
burcu sagol cnm

bende evi supurdum
kereme sabah patates kizarttim tek tek veriyim dedim kahvaltiyi nasil ozenle hazirladim
kavga gurultu sonlandirdik
tek tek yemiyor yumurta sarisini verdim sadece cok ogurdu az kalsin kusuyordu
sutude icmedi peyniri zaten semiyor en iyisi bulamaca devam

şirvan iyi olamana sevindim canım allah kolaylık versin sana.çiçekk az kaldı sanada kadın başladımı ?
sultan aynı kayrada öle canım ben bu aralar menemen yapıyorum biraz sulu yapıyorum içine az peynir ufalıyorum önce ekmeğe batırıp yediriyorum sıkılınca kaşık kaşık yediriyorum dene istersen

sultiş yazdan domates konservesi annen falan yaptıysa onunla dene belki
yer
bizde egeyle saah 9 gibi kahvaltı yapıyoruz ama ege cok yemıyor
yeri gelıyor menemen gibi biber ve domatesli yapıyorum ben sabahları ona banıp yiyor
bazen sandwiç
bazen kavaltılık işte

sonrada 11,30 gibide bulamaç yapıyorum
saat 3 civarıda makarna pilav corba ne varsaa

bide akşam 7-8 gibi yıyor sonrada bıraz süt uyuyor

tabi bunladan az azzzzzz

ege yumurtanın beyazını yemıyorr
bulamactata biraz büyük parca kalsın hemen cıkarrır

ege uyudu bende uyuyabılırsem uyucam ....

sorma bizde 2 de uyuduk sabah 8 de ayaktaydık(

hey allah bizimkide tam tersine bulamaçtan nefret edıyor alıştı normal kahvaltıya inşallah keremde alışır senın içinde rahatlık olur

ecem bugün 4 kaşık ceviz ezmesi 2 tane bıldırcın yumurtası 1 dilim tereyağlı ekmek ve peynir yedi maşallahh

bizde bugün ecemin burnu tıkanıyor diye buhar makinası aldık chiccodan yanındada alından ateş ölçer hediyesi varmıs bakalım güzel bişeye benzıyor

birde motheracare dan kulazet için aparat aldık ecem pek sevdi gelir gelmez çişini yaptı bırde bunu denıycem bakalım bu daha rahat olucak sanki

kızlar bana bi yardımcı olun lütfen bişi soracam
özgür aradı biraz önce yemekteyizde vardı hatırlarsınız
bu şef programı beğenildi diye bi tur daha yapmayı planlamışlar
hasanıda çağırdı ama ben mutfak küçük diye kabul etmedim
yanlış mı yaptım acaba :26:
sizce olur mu hasan alışmış büyük mutfaklara yapamaz gibi geldi
ne dersiniz

aaaa sinem bu fırsat kaçarmı ya mutfağı çok küçük olupta katılan birsürü insan oldu ben senin yerinde olsam hemen evetttttttt derdim

kıs tuğbiş ciddi mi diyosun ben pek seyretmedim de programı ondan soruyorum
adamı boşuna mı engelledim acaba
bak vicdan yaptım şimdi :18:

yok kıs para kazanmayacaklar sanırım
geçen programda da löseve vermişlerdi
helali hoş olsun kazansında löseve versin

bızım selende aynı kahvaltıyı bazen tek tek aze bulamac bazen tost bazen menemen sekılınde yer keyfı ne ısterse o yanı
keske kabul etseydın sınem bellımı olur bırıncı olurdu belkı
gule gule kullanın tuğba cıcılerınızı
bu ara nısan annelerı toptan uykusuzluk cekıyo desenıze

hımm bilmıyordum dediğin gibi bağış olucak sonuçta ama olsun bence evet deseydin eşine teklif geldğine göre baya iyi bir aşçı ben değerlendir derım

sehercim valla öylesine yarışacaklar ne bileyim işte bi an olmaz dedim
tuğbacım iyidir işinde hasan kısmetsiz olsada iş konusunda (
ama amerika yunanistan rusya ve aklıma gelmeyen biçok ülkeden madalyaları var yarışmalarda
1-2 tanesini astım diğerleri kilerde :)))

Selamm
Sinem bence de kabul etseydiniz,bir kere prova yaparsınız küçük mutfakta,eşin de alışsın mutfağınıza da,evde de yapar belki sonra heheheheee
Ne küçük mutfaklar vardı yarışan.Hatta bir adam küçük tüpün üstünde yapmıştı yemekleri,biraz gıccıktı da..
Ya da şöyle yapabilirsiniz,eğer evini açabilecek başka biri varsa ,onun evini de kullanabilirsiniz büyük mutfağı olan.elif öyle yapmış,orası kendi evi değilmiş,annesigilin eviymiş.
Hem belki eşin için de iş fırsatları doğar belli mi olur

Tuğba Mothercare de Pırlantalı günler indiriminden mi aldınız klozet aparatını,ben de dün görmüştüm,keşke alsaymışım,işe yarayacağını bilemedim:-(
Pijamalar falan vardı Zafer de,çok güzel,ama beden kalmamışitı bize göre.Ben oranın en çok çamaşır ve pijama takımlarını beğeniyorum bizimkiler için.

Bugün günümüz vardı.Miray ,6 ve 7 aylık 2 bebek,ve 4 yaşında oğlan çocuk.Miray bebekleri çok sevdi,benim kucağımda da kıskanmadı,geldi,sevdi.Ama oğlan hiçbirşeyini paylaşmadı,hatta ev sahibinin verdiği arabalrı bile vermedi Miray a.Hatta Mirayın oyuncakalrını bile toplamış kucağına,vermedi,kendi de oynamıyor,tek derdi Miray dan saklamak..Ama onları aldım elinden,çünkü Miray da hiçbirşey kalmamıştı.Annesi de tek kelime etmedi,ver falan diye.

Bir de çocuk meğer hastaymış,öksürük hapşırık burun akıntısı ateş ..Günün sonunda kadın kocasını aradı,saydı bütün bu hastalıkları,gelince dr. a gidelim diye.Ben hapşırdığını görmüştüm de bu kadar hasta olduğunu bilmiyordum.e madem çocuğu getirmeseydin ya.3 tane küçük çocuğun yanına geliyorsun.Akşama doğru bebeklerden biri de hapşırmaya başlamıştı,inş birşey olmamıştır.
Kadın çok relax..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…