maşallahh meriçe aman saglıklı olsunlardaaaaaaaabugüm meriçi doktora götürdüm.. 84,5 cm olmuş boyu..
kilosu da 11,5
doktor gelişimi iyi.. ve çok zeki dedii..
çok mutlu oldumm.. tabi kilo biraz az ama neyse..
:):):)oğluşum süpürgeyi aldı elimden evi süpürüyor
açıyor kapıyor masanın altını süpürüyorr
hiçbir oyuncağıyla oynarken bu kadar mutlu olmuyor valla
evet nzları bize bende egeyı bıyere bıraktımı duruyor tıkı yok ben geleyım ortamamasallah meriçe
sağlıklıya önemli olan o kilosu az olsun esencim
keremin bütün mızmızlığı bana
altını değiştirmek i işkence çığlık çılığa
kaçıp duruyor
kayınvaldem kereme dedi gel altını değiştireyiöm
tıpış tıpış gitti yattı değiştirdi altını sıpa
nazları bize hep
o hastalıktatöksürük oluyor elif ama bende bilmıyorumMelek o hastalıktan mı ki öksürüğü?Öksürük için balın içine zencefil koyup verseniz acaba nasıl olur?Teyzemin çocuklarına o çok iyi gelmişti.
Evet gece daha çok hortluyor öksürük:-(
2-3 yıkamadır maşallah,Miray banyoda sorun çıkarmıyor.Tabi o doyana kadar kalıyoruz banyoda,yine de kendisi demiyor çıkalım diye,biraz ikna etmeye çalışıyorum.Saçını yıkarken biraz sorun çıkarıyor ama ağlamıyor.Hatta bugün ben saçına su dökerken kendisi kafasını kaldırdı,geriye doğru su dökerek duruladım,gözüne su gelmeyince rahat etti.Önceden de öyle döküyordum da,başını kendisi kaldırmıyordu.
al bendede o kadar sultan dün gece hiç uyumadım desem yeridirtugbısler bızdeydı
keremde 12:30da yattı tam rahat raht oturacagız derken ecemtos uyandı gıtmek zorunda kaldılar
ya bu gece bana kesın uyku yok burnu cok tıkanıyor nefes alamıyor aglıyor uyku halınde burun spreyınıde zor sıkıyorum sıktırmıyor gelsin uyıkusuz geceleeeeeeer
şirvan ben ilk 40 gün eve misafir kabul etmiyorum eşimle öle karar verdik. insanlar anlayışlı olsu senin toparlanman daha önemli yakınlarınıza söyleyin kırılmaca darılmaca yok!!
canım şimdilik annem yanımda...ehehehhehe
benımde takıntılarım vardır sher hastalıkkkkkkkk
aynıları bizdede var sultan
burnu akıyor bide öksürüyor
gece 3 kere falan içi sökülcek gibi öksürdüüüü
şu satte kadarda 2 kere
biz zaten memeyı bıraktıktan sonra gündüzleri uyumuyoruz cok nadir uyuyorrr
12 saat uyanık cinommmmmmmm
allah yardım etsin şirvan kolay degılllllll
kadın tutacaktın ne olduuuuu
çiçek senınde bakıcın geldimi canımmmmmm
allah kolaylık vesin.. yardımcın olsun şirvann..
ama çok güzelll...
özlem geçmiş olsun..
Tuğba geç döllenme bende olmuştu.Sat a göre doğumum 9 Mart görünüyordu,ama 29 Mart ta doğum yaptım.
Şirvan maşallah sana,peki sen ne ara uyudun,dinlendin.Bir de sezeryan yaptın,Baranla oynarken acımıyor mu dikişler.Yine de pozitifsin,tü tütütütütüüüü
Meriç e de maşallah!
Biz en son 21 aylıkken gitmiştik,bir daha gitmedik dr. a.2 yaşındayken gelin demişti dr.umuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?