Tuğba Mothercare de Pırlantalı günler indiriminden mi aldınız klozet aparatını,ben de dün görmüştüm,keşke alsaymışım,işe yarayacağını bilemedim:-(
Pijamalar falan vardı Zafer de,çok güzel,ama beden kalmamışitı bize göre.Ben oranın en çok çamaşır ve pijama takımlarını beğeniyorum bizimkiler için.
Bugün günümüz vardı.Miray ,6 ve 7 aylık 2 bebek,ve 4 yaşında oğlan çocuk.Miray bebekleri çok sevdi,benim kucağımda da kıskanmadı,geldi,sevdi.Ama oğlan hiçbirşeyini paylaşmadı,hatta ev sahibinin verdiği arabalrı bile vermedi Miray a.Hatta Mirayın oyuncakalrını bile toplamış kucağına,vermedi,kendi de oynamıyor,tek derdi Miray dan saklamak..Ama onları aldım elinden,çünkü Miray da hiçbirşey kalmamıştı.Annesi de tek kelime etmedi,ver falan diye.
Bir de çocuk meğer hastaymış,öksürük hapşırık burun akıntısı ateş ..Günün sonunda kadın kocasını aradı,saydı bütün bu hastalıkları,gelince dr. a gidelim diye.Ben hapşırdığını görmüştüm de bu kadar hasta olduğunu bilmiyordum.e madem çocuğu getirmeseydin ya.3 tane küçük çocuğun yanına geliyorsun.Akşama doğru bebeklerden biri de hapşırmaya başlamıştı,inş birşey olmamıştır.
Kadın çok relax..
Bir haftasonu klasiği daha.Miray öğlen uykusunu uyumadı,gelirken takside uyudu,saat 17:30 falandı,hala uyuyor.Günün sorusu,şimdi kaldırsak mı,yoksaa kendisi ne zaman uyanırsa o zaman mı kalksaa?Eşim bırak uyusun şıkkını işaretledi
tugba aldıklarınızı iyi günlerde kullanın
elif bı uyusun sen uyandırırsan mız mız olacakkkkkkk
ben cok yaptımda sonrası pişmanlık
7 gibi ses cıkarda uyansın sizinle 12de yatar yarında 9 da kalksak şükürrr
egede bugun uyuyunca bende yattım 1 saat uyumuş
bizimle yatar 11-12 gibi sabahta bıraz gec kalkar inşallah geceyi düşünmek bile istemıyorum
kadında ne rahatmışşşşş öylee
ege öksürük öksürük delırcemmmmm
sinem keşke kabul etseydıniz kızzzzzzzz
egeye bugun dedim ki cok yaramazsın yaramazlık yaparsan sevmem seni uslu cocuk ol bakayım dedim
sevmem deyınceee nasıl sarıldı annnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeeeee
zaten bi yaramazlıkta yapsa hemen sarılır yagcıııııııı annemmmmmm diye o annemmmmmmmmm diyor sular duruluyor nasıl bi hazıneye sahibiz şükürler olsun allahımaaaaaaaaaa binlerce kez şükürlerrrrrr
iyi akşamlar kızlarrr...tuğba güle güle kullanın canım aldıklarınızı.sinemmm aa neden kabul etmediniz yaa küçük olsun herkesin mutfağı büyük değilki şansınız varsa tekrar arayın kabul edinnn bence.
sultancım ben yazdan atmıştın dondurucuya dometes soslarını onlarla yapıyorum.
bide kızlar ben bugun kayrayı ilkez altını atınca çişe tutuyim dedim kıyameti koparda istemedi( bende bi daha üstelemedim yarın lazımlık aliyim diyorum yaa nasıl başlıcaz nasıl edicez en korktuğum konu bu ((((((
valla bu durumumdan kötü olamaz sezeryan ağrısının kaç katını çekiyorum gecede maksimum 2 saat uyuyorum. neyseki Can maşallah sabaha kadar kesintsiz uyuyo yoksa bu halimle bakamazdım gece onaçiçek allah yardımcın olsun cnm az kaldı artık melek hanım biraz zorladı ama kucağına alınca herşey biticek inşallahhh
kiz nie engelledin adami firsat firsattit belki is imkani cikacak gecen bende seyrettim o adamin mutfagida kucucuktukızlar bana bi yardımcı olun lütfen bişi soracam
özgür aradı biraz önce yemekteyizde vardı hatırlarsınız
bu şef programı beğenildi diye bi tur daha yapmayı planlamışlar
hasanıda çağırdı ama ben mutfak küçük diye kabul etmedim
yanlış mı yaptım acaba :26:
sizce olur mu hasan alışmış büyük mutfaklara yapamaz gibi geldi
ne dersiniz
hee anladim cnm menemen pek yemeyiz konservesinden yapilacagini bilmiyordumiyi akşamlar kızlarrr...tuğba güle güle kullanın canım aldıklarınızı.sinemmm aa neden kabul etmediniz yaa küçük olsun herkesin mutfağı büyük değilki şansınız varsa tekrar arayın kabul edinnn bence.
bide kızlar ben bugun kayrayı ilkez altını atınca çişe tutuyim dedim kıyameti koparda istemedi( bende bi daha üstelemedim yarın lazımlık aliyim diyorum yaa nasıl başlıcaz nasıl edicez en korktuğum konu bu ((((((
Allah yardimcin olsun ccicek ayn ne zor gecti senin hamilelgin okurken sanki ben yasiyorumkızlar uykusuzluk demişsiniz kızı doğurmamaya içerde tutmaya çalışıyorum zaten bi de ben nerdeyse hiç uyumuyorum artık nerdeyse sormayın zaten heryerim ağrıyodu bir de yeni birşey çıktı gece tansiyonum çıkıyo burnum kanıyo bi ayılıyorum yastık falan kan. bazen hafif uykudaysam hemen kalkıyorum falan. heryrim ödem halinde. telef oldum telef artık katlanamıyorum
Selamm
Sinem bence de kabul etseydiniz,bir kere prova yaparsınız küçük mutfakta,eşin de alışsın mutfağınıza da,evde de yapar belki sonra heheheheee
Ne küçük mutfaklar vardı yarışan.Hatta bir adam küçük tüpün üstünde yapmıştı yemekleri,biraz gıccıktı da..
Ya da şöyle yapabilirsiniz,eğer evini açabilecek başka biri varsa ,onun evini de kullanabilirsiniz büyük mutfağı olan.elif öyle yapmış,orası kendi evi değilmiş,annesigilin eviymiş.
Hem belki eşin için de iş fırsatları doğar belli mi olur
tugba aldıklarınızı iyi günlerde kullanın
elif bı uyusun sen uyandırırsan mız mız olacakkkkkkk
ben cok yaptımda sonrası pişmanlık
7 gibi ses cıkarda uyansın sizinle 12de yatar yarında 9 da kalksak şükürrr
egede bugun uyuyunca bende yattım 1 saat uyumuş
bizimle yatar 11-12 gibi sabahta bıraz gec kalkar inşallah geceyi düşünmek bile istemıyorum
kadında ne rahatmışşşşş öylee
ege öksürük öksürük delırcemmmmm
sinem keşke kabul etseydıniz kızzzzzzzz
egeye bugun dedim ki cok yaramazsın yaramazlık yaparsan sevmem seni uslu cocuk ol bakayım dedim
sevmem deyınceee nasıl sarıldı annnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeeeee
zaten bi yaramazlıkta yapsa hemen sarılır yagcıııııııı annemmmmmm diye o annemmmmmmmmm diyor sular duruluyor nasıl bi hazıneye sahibiz şükürler olsun allahımaaaaaaaaaa binlerce kez şükürlerrrrrr
Tuğba sizin geçen yaz gittiğiniz hotel neydi,erken rezervasyon başlamış ya,hotellere bakacaktım da???
iyi akşamlar kızlarrr...tuğba güle güle kullanın canım aldıklarınızı.sinemmm aa neden kabul etmediniz yaa küçük olsun herkesin mutfağı büyük değilki şansınız varsa tekrar arayın kabul edinnn bence.
slm kizlar hayirli bir isten geliyorum abim iicin kiz gormeye gittik biz cok begendik yarinda onlar gorusecekler yine hep birlikte toplasicaz insallah olur
tugbacim ecem gule gule isesin heheh gule gule kullanin cnm
kiz nie engelledin adami firsat firsattit belki is imkani cikacak gecen bende seyrettim o adamin mutfagida kucucuktu
hee anladim cnm menemen pek yemeyiz konservesinden yapilacagini bilmiyordum
gecen yaz bende yapmistim konserve bigun deniyim saol
tuvalet konusunda keremde ayni
tuttum 2-3 kere bagirdi cagirdi aynen
mesela kakasini yapsada actirmiyor rahatsiz olmuyor acagim die kaciyor malesef
Allah yardimcin olsun ccicek ayn ne zor gecti senin hamilelgin okurken sanki ben yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?