2009 Nisan Anneleri

Bir haftasonu klasiği daha.Miray öğlen uykusunu uyumadı,gelirken takside uyudu,saat 17:30 falandı,hala uyuyor.Günün sorusu,şimdi kaldırsak mı,yoksaa kendisi ne zaman uyanırsa o zaman mı kalksaa?Eşim bırak uyusun şıkkını işaretledi

tugba aldıklarınızı iyi günlerde kullanın

elif bı uyusun sen uyandırırsan mız mız olacakkkkkkk
ben cok yaptımda sonrası pişmanlık

7 gibi ses cıkarda uyansın sizinle 12de yatar yarında 9 da kalksak şükürrr

egede bugun uyuyunca bende yattım 1 saat uyumuş

bizimle yatar 11-12 gibi sabahta bıraz gec kalkar inşallah geceyi düşünmek bile istemıyorum

kadında ne rahatmışşşşş öylee

ege öksürük öksürük delırcemmmmm

sinem keşke kabul etseydıniz kızzzzzzzz

egeye bugun dedim ki cok yaramazsın yaramazlık yaparsan sevmem seni uslu cocuk ol bakayım dedim
sevmem deyınceee nasıl sarıldı annnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeeeee

zaten bi yaramazlıkta yapsa hemen sarılır yagcıııııııı annemmmmmm diye o annemmmmmmmmm diyor sular duruluyor nasıl bi hazıneye sahibiz şükürler olsun allahımaaaaaaaaaa binlerce kez şükürlerrrrrr

Son düzenleme:
İkea nın sitesine girmiştim,anket doldurur musunuz dediler,hadi doldurayım dedim.Kaç saatte çıkamadım ne o ya,ne uzun anketmişşş

sanıyorum o indirimde değildi elif pırlantalı günlerdede bizimkilere göre pek bişey göremedım ben ya sadece badi almıstım geçen hafta biz klozet aparatı 49 tl aldık ama ecem çok sevdi sanki bu bana daha rahat gibi geldi işnşallah bunda alışır

ecemde tüm gün uyumadı akşam üstü uyudu az önce kalktı gece çok geç yatar kesin (

saol melekim yerim onu ben ya haklısın canım çok şükür iyiki varlar

Son düzenleme:
Tuğba sizin geçen yaz gittiğiniz hotel neydi,erken rezervasyon başlamış ya,hotellere bakacaktım da???

elıf ben dıyeyeım tuğbalar suenoya gıtmıslerdı

ay okadında sopalık hasta cocuğu nıye getırır ınsallah sızınkılere bısey olmaz
bızde bu gun 1 saat uyuduk esneyıp duruyo saat 9.30 yatar umarım aksam uyumadı bu gece napıca bakalım sen bırak uyusun eğer uyanınca huysuzluk yapıcaksa

masallah egeye melek nazının sana gecıceğini biliyo bu gun selene yemek yedıremedım gıttı sınırım oynadı sabah bulamac yedı bıraz öğlene doğru yarım kase corba yedı aksam ustu yok az oncede yemek yemıcekmıs lahmacun yedı yarıdan fazla adam ta gıttı aldı yesın dıye gazetede görmus hanımımda bı tek onu yedı

iyi akşamlar kızlarrr...tuğba güle güle kullanın canım aldıklarınızı.sinemmm aa neden kabul etmediniz yaa küçük olsun herkesin mutfağı büyük değilki şansınız varsa tekrar arayın kabul edinnn bence.
sultancım ben yazdan atmıştın dondurucuya dometes soslarını onlarla yapıyorum.
bide kızlar ben bugun kayrayı ilkez altını atınca çişe tutuyim dedim kıyameti koparda istemedi( bende bi daha üstelemedim yarın lazımlık aliyim diyorum yaa nasıl başlıcaz nasıl edicez en korktuğum konu bu ((((((

kızlar uykusuzluk demişsiniz kızı doğurmamaya içerde tutmaya çalışıyorum zaten bi de ben nerdeyse hiç uyumuyorum artık nerdeyse sormayın zaten heryerim ağrıyodu bir de yeni birşey çıktı gece tansiyonum çıkıyo burnum kanıyo bi ayılıyorum yastık falan kan. bazen hafif uykudaysam hemen kalkıyorum falan. heryrim ödem halinde. telef oldum telef artık katlanamıyorum

kötümüş çicek bu kız kötü etti
bıraz daha sabır canım sonra severken safesını sürersin

bizde yarın dışarı cıkalım demiştik evde tıkılıyız ya belki giderız belki gitmeız egenın keyfi yerınde olursa inşallahhh cıkarız sıkıntıdan patlıcaz evdeeeeeeeee

herkese iyi gecelerrrrrr

Son düzenleme:
çiçekk canım allah yardımcın olsun yaa çok zor bi dönemden geçiyosun çok üzüldüm anlattıklarına kıyamam yaa( allah yüzüne gülsünde kızın çok ama çok uslu annesini üzmeyen sağlıklı bi bebiş olsun inşallah.

çiçek allah yardımcın olsun cnm az kaldı artık melek hanım biraz zorladı ama kucağına alınca herşey biticek inşallahhh

teşekkürler canım

çiçek allah yardımcın olsun cnm az kaldı artık melek hanım biraz zorladı ama kucağına alınca herşey biticek inşallahhh
valla bu durumumdan kötü olamaz sezeryan ağrısının kaç katını çekiyorum gecede maksimum 2 saat uyuyorum. neyseki Can maşallah sabaha kadar kesintsiz uyuyo yoksa bu halimle bakamazdım gece ona

slm kizlar hayirli bir isten geliyorum abim iicin kiz gormeye gittik biz cok begendik yarinda onlar gorusecekler yine hep birlikte toplasicaz insallah olur

tugbacim ecem gule gule isesin heheh gule gule kullanin cnm

kiz nie engelledin adami firsat firsattit belki is imkani cikacak gecen bende seyrettim o adamin mutfagida kucucuktu

hee anladim cnm menemen pek yemeyiz konservesinden yapilacagini bilmiyordum
gecen yaz bende yapmistim konserve bigun deniyim saol
tuvalet konusunda keremde ayni
tuttum 2-3 kere bagirdi cagirdi aynen
mesela kakasini yapsada actirmiyor rahatsiz olmuyor acagim die kaciyor malesef

Allah yardimcin olsun ccicek ayn ne zor gecti senin hamilelgin okurken sanki ben yasiyorum

ne biliyim bi an arayınca mutfak küçük boşver dedim

ayy etsekmi acaba hakkaten

Tuğba sizin geçen yaz gittiğiniz hotel neydi,erken rezervasyon başlamış ya,hotellere bakacaktım da???

benim adam 1 sene aynı yerde oturamıyo tatil yapamıyos (

ne yalan söyleyeyim pek seyretmedim programı o yüzden direk olmaz dedim :S

sağol canım bakalım yarın ne derse desin karışmayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…