2009 Nisan Anneleri

bi daa bi gireyim ben de tefsir dersinden geldim:) arada gidiyom işte...

sultan :):) peki o zaman bilmiş olayım güzel arkadaşım...

hamiş mügee nassın bakeem? bulantılar uyku halleri çoksa kessin kız:)

elif ben okulun birini davranış vs. bitti ama diğerinde bi kaç sınıf kaldı... sevmiyorum bu konularda idareyle yüz göz olmayı...
eşim saolsun yazılıları ben söylüyom o giriyo diğerleri bana kalıyp:)

ha bu arada Allah kavuştursun müge cim....

osman denıze dustu kızlar ınanmıyorum her an kalp krızı gecırebılırıım ya bu nne bıcım dızı maf oldum burda ya

bu arada elif teşekkürler şu an uyudu ama öksürüyor uykusunda ıyı olucak inşallah kuzummmm

ah osman ah ölmez tabikide ama nasıl bulacak o aptal adam onuuuuuu
karı se............ oldumu tamam yoksa canavar işte böyle karılar oldumu ortalık kötüü

berrinde aptal yattı adamla 1950 lerde yaılıyormuş demekki ehehehehhe
hani diyoruz ya aman aman dünya başımıza yıkılcak yolda utammasalar yaparlar misali konuşulurya hemen aklıma o geldiiiii

eşimde tam onlar öpüşmeye başladılar HADİ EVİNİZE diorrrrrr
deli filme nasıl odaklandııı
of osman offfffff

melek sen ya tasınıyosun ya bursa ıstanbula gelıyosun onun gıbı bısey tahmın edıyorum bebek gelıyo demeyesın sakın heheh

emel sen ıyı bılırsın aslında sohpet nedır???
söylememmmmmmmmmmmmmmmmmmm aahahahahah catlaaaaaaaa

ama bursa degıl canım malesef cok üzgünüm benım o hayelim ne zaman gercekleşir bilmem artıkın:):):)):

a şirvan üzülme bacım hatırlıyorsan seni aramıştım ege sarılık oldugunda egede 19la yatış olmuştu
bol bol emzirrrrrrrr ve güneş görsün günde 10 dk falannn
bide serum suyu içiriorlar su içir canım hemen iyleşsinn kuzucuk

sarılık oluncada topuk kanı sen de50 en diyim 100 kere alınmıştır günde 4-5 kez belkide fazla alınıyorduuuuu 20 gün bounca iyi düşün bişeyi kalmasın kuzumunnnn

tütütü maşallah uraktan sonra baran koca dana gelmiştirrrrrrrrrrrrr

osman denıze dustu kızlar ınanmıyorum her an kalp krızı gecırebılırıım ya bu nne bıcım dızı maf oldum burda ya
ah a sorma agla agla öldüm o tokat olaylarında pacavrayı elime i verseler kokak osman korkak osmanı göstercem ben onaaaaaaa
ah ah eşimde ddim bak ölür kalırım evlenırsın cocugumu baktırma sakın el bilmez evlat tadını kendi dogurmayınca annelere verırsın dedim oda dioki aşkım kafayımı yedinnnnnn

Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

urla cicekcicek bursasu+ ssengun+ tugbiş123 Armonia

tugba o öksürünce insanın içi gidiyorrrrr

hemen iyleşir inşallah

ben zeytınyagı içirdim sabah akşam birer tatlı kaşıgı kesildi
istersen dene canım

Son düzenleme:
Ay ben görmedim Osman ın düştüğünü,gerçekten miii,bunlar da işin suyunu ççıkardılar iyice,bu ne biçim dizi!

Müge Allah kavuştursun!

osman olmez de çocuk çektiği yaşadığı psikolojik travmalarla kalır
gülşenınde kimseyle bi tartışmasını görmedım tuğba atışmasından sonra burda
neden böyle yaptı anlamadım bende

Son düzenleme:
Melek ben de ev alma ya da taşınma diye düşünmüştüm??Kızım söyle kurtul,yoksa kaçamazsın dilimizden))

merhabaaa...şirvanım merak etme kuzum bizde 2 gece kaldık hastanede ama çok yüksekti sizinkinde fazla bişey yok.bol bol emzir geçer inşallah.ecemde deliksiz uyur inşallah gece.
osmannn kıyamam nasıl ağladı yaaa bişey olmaz heralde ona yaaaaa

Dizide dayak kavga ağlama sahneleri var ya,güya onlar Osman yokken çekiliyormuş,yani Osman görmüyormuş o sahneleri.Ama nasıl bakıp bakıp ağlatıyor o çocuğu bilmiyorum.Ama bu tokat sahnesini o olmadan çekememişlerdir.

müge allah kavuştursun cnmmmm

elif söylememmmm aahaha olcagıda kesin degıl olursada olmazsada söylücem şubatın 11 ile 22 arası belli olucak mucks

şirvan gelmiş hoşgelmiş iki cocukla maşallah sanaaaa

sultan haklısın
bak altınada işedi kıyamam hep işte onlar travmaların habercisi
cocuk eni anneme götü dedi o daha konuşuyor cocuk psikolojiside kalmıcak

Şirvan sağlık ocakalrı ne yazık ki,ehil olmadıkları konularda bile ahkam kesebiliyorlar.Hem hamilelikte hem topuk kanında bize de korkulu anlar yaşatmışlardı.Burak ın da çok şükür sarılık oranı düşükmüş.Topuk kanı da güzel sonuçlanacak inşallah.

Ben çıkıyorum canlar
Hepinize huzurlu bol uykulu bir gece diliyorummmmmmmmmmmmmm

bende cıktım yatıorum sabah
kayınvalideme kahvaltıya gidecgız oradanda akşam üzeri agbimlere yemege
iyi geceler kuzuklar sabah uyasın inşallah saglıkla mutlulukla cıvıl cıvıl anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyerekk

kızım milletin canını çektiriosun bak görürsün millet çatır çatır çalışmalara başlamıştır gebeler artacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
heveslensinler diye yapıyorum.....
maşallah demeyi unutmayın ama tamammm...

ameliyat yerim banyodan sonra çıktıktan sonra sızladı biraz .. boğuşunca bişey yoktuda ...
valla sağlık ocağı diyince sinirim bozuluyor.. aşıları da orda yaptırmayı düşünüyordum.
şimdi diyorum hastanede mi yaptırsam ...

saol canım .. allah bu mutluluğu sizlerede yaşatsın canım ..
aminnn.. annelik zor işmiş... kendinden çok onları düşünüyosun ...

maşallah desinler canım...
beni biliyosunuz.. sevincimide üzüntümüde sizlerle paylaşmayı seviyorum.
napım tutamıyorum cenemi..

bu arada allah kavuştursun...
bugün hastane de bir çoçuk gördüm aynı demirdi.. allahım dedim ne kadar çok benziyor.
gözler falan aynı ....

melekkkkkkkkkkkkkkkk sen görürsün gününü kadına bakya biz herbişeyimizi anlatıyorz anlatacaksın elifin dediği gibi sana uyku yok çatlatma adamııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…