söylememmmmmmmmmmmmmmmmmmm aahahahahah catlaaaaaaaamelek sen ya tasınıyosun ya bursa ıstanbula gelıyosun onun gıbı bısey tahmın edıyorum bebek gelıyo demeyesın sakın heheh
emel sen ıyı bılırsın aslında sohpet nedır???
a şirvan üzülme bacım hatırlıyorsan seni aramıştım ege sarılık oldugunda egede 19la yatış olmuştubugün burağı kontrole götürdük..
sarılık olmuş. kan alındı değeri 16 çıktı. 18 den sonrası riskmiş. cuma yeniden götürecem ..
dün sağlık ocağının dediği bıngıldak kapanmış .. doktor yok canım dedii.. kapalı falan değil..
onlar çoçuk dr. olmadıklarından anlamıyorlar dedi..
akşam internette araştırmıştımda. erken kapanmak beyin gelişiminde etkiliymiş, zeka geriliğ falan oluyormuş..
akşamdan beri moralim bozuktu...... allahtan bişey çıkmadı..
işitme testi yapıldı. onda da sorun yok .... .
ama kalp arası duvarcığında küçük bir delik varmış.. dr. kardiyoloji ye yönlendirdi.. ordaki dr. söyledi....
öenmli bişey değil.. sadece kontrol altında olacak dedi.. kendiliğinden kapanabilir dedi...
ameliyat falan olursa sünnet falan .... kalpi koruyucu antibiyotik alması gerekli bunu bilin dedii..
kısacası bugün ömründen ömür gitti....
cuma günüde topuk kanı alınacak.... inş. onda da bişey çıkmaz....
eşime diyorum .. baran sağlık acısından bizi hiç üzmedi.. (sarılık falan olmamıştı)
burak da tam tersi olacak herhalde...
tütütü maşallah uraktan sonra baran koca dana gelmiştirrrrrrrrrrrrrbiraz önce iki çoçuğumu banyoda yıkadım..
nasıl mı ???
burağı kucağıma aldım bir güzel yıkadım...
sadece vucudunu sonra başına su döktüm.. sonra onu anneme verdim... o giydirdi..
baranı aldım .. onunlada boğuştuk...
allah kimseyi çoçuğuyla sınamasın.. çok şekerler... ikisininde ayrı bir havası var...
ah a sorma agla agla öldüm o tokat olaylarında pacavrayı elime i verseler kokak osman korkak osmanı göstercem ben onaaaaaaaosman denıze dustu kızlar ınanmıyorum her an kalp krızı gecırebılırıım ya bu nne bıcım dızı maf oldum burda ya
heveslensinler diye yapıyorum.....kızım milletin canını çektiriosun bak görürsün millet çatır çatır çalışmalara başlamıştır gebeler artacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oyy ne guzel masallah ya nasıl bogustun kızım daha yenı amelıyatoldun okudum ben tırstım vallahi:))
daha cocuk yenı dogdu ne bıngıldak kapanması ya gelmesınler bıdaha saglık ıcagından bısey bılmıyorlar ınsanın moralını bozuyorlar
topuk kanındada bısey cıkmaz ınsallah daha cok kucuk sırvan kalbıde kapanır kotu dusunme cnm benım
evet ya bitsin artık şu hastalıklar saol canım ..
bu aralar burası pek bir sessiz hakikaten k
sende ii yapmısın giderek
keremde hava almıstır çocuk
teşekkürler emelcim
oo ecemin 20 lere çıkmıstı sarılık ışınlara soktuk 2gün öyle geçti bence sizin çokta korkulacak boyutta değil cnm üzme kendini
ayyyyy allahım tahmın edebiliyorum allah mutluluğunuzu bozmasın canımm
aminnn.. annelik zor işmiş... kendinden çok onları düşünüyosun ...herkez öyle bi geçer zamanı izliyor sanırım bende reklam arası buraya bakayım dedim ecemi sallıyorum inşallah bu gecede çıkmaaz ateşi şirvanı çok ii anlıyorum bugun ecemın basit bir boğaz kızarıklı var dedı doktor ama benim morel sıfır dı akşama kadar boynum kasılıyor üzülünce bugun hep kasıldı allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın
slm kızlar
bugün gremedm sabahtan arkadaşa kahvaltıya gittik
demir orda uyuttum geldik yemek yedirdim çıktık yürüyüş yaptık biraz demiride yürüttüm
biraz önce bayıldı sıpam
şirvanım annem anlatma cnm her yerde böyle nazar değecek
sarılık bişey değil cnm ya bol bol emzir ve güneş görsün
demirde hafif bi sararmıştı günde 10 dk. camın arkasından güneşe göstermiştik
bide bol bol emzirmiştim geçmişti
dr. sorun yok dediyse merak etme cnm dicem ama biliyorum yinede anne yüreğin dayanmicak
çok güzel oldu valla böyle seni okudukça iyikide kazarada olsa hamile kalmışım diyorum
inş. bizimde böyle olur maşallaahhh sizeee
gülşen noldu anlamadım neden girmiyosunki
bi anlam veremedim şimdi bi tartışmada geçmedi sanırım dimi
eşim yarın erzuruma gidiyo şubatın 7 sine kdr yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?