2009 Nisan Anneleri

selam kıslar.. inşallah herkes iyidir diyecem ama biraz göz attığım kadarıyla hastalar var kerem ecem .. geçmiş olsun tüm kuzulara... okuldan arta kalan zamanlar yazılı okumak not girmekle meşgul olduğum için giremiyorum ....
ikisiini birlikteyürütebilen ELİF İ kutluyorum:):)
sultan ne sohbeti..
kerem nasıl kusması hala mı devam ediyo

Son düzenleme:
inşallah kızlar inşallah hemen atlatır aman kuzularımıza bi,şey olmasın inşallahhhh

melekkk sende insanı meraklandırıyosun bacım neymiş bu sihri kaçıcak şeyyyy
söylememmmmmmm sır eheheheh şaka şaka kuzum olursa mutlukla söylicem olmazsa üzülerekkkkkkkkk

muckssssssss

gülşen düşüncene saygı duyuyorum
ama kime kızdıysan yada alındıysan onunla muhaattab olma bizi sesiz bırakma senden oldugu gibi cogu arkadaşlarımızdan birbirimizden cok bilgi alışverışı yapıyoruz cok sey ögrendik burada bırbırımızden hayata dair herseyyyyyyyyy

arada ugra bariiiii bak ben küserim...
kızceni ve seni öpüyorum
evet fikirlerımızın uyuşmadıgı arkadaşlarımız olabılır ama cevap vermezsın olur bıterrrrr

ctesi pazar yağmurlu görünüyo konusuruz< yne melekçimmm.

geçmiş olsun iyileşir antibiyotikle...tuğbacım...
tamam canım beklerım

melek sen ya tasınıyosun ya bursa ıstanbula gelıyosun onun gıbı bısey tahmın edıyorum bebek gelıyo demeyesın sakın heheh

emel sen ıyı bılırsın aslında sohpet nedır???

bugün burağı kontrole götürdük..

sarılık olmuş. kan alındı değeri 16 çıktı. 18 den sonrası riskmiş. cuma yeniden götürecem ..

dün sağlık ocağının dediği bıngıldak kapanmış .. doktor yok canım dedii.. kapalı falan değil..

onlar çoçuk dr. olmadıklarından anlamıyorlar dedi..

akşam internette araştırmıştımda. erken kapanmak beyin gelişiminde etkiliymiş, zeka geriliğ falan oluyormuş..
akşamdan beri moralim bozuktu...... allahtan bişey çıkmadı..

işitme testi yapıldı. onda da sorun yok .... .

ama kalp arası duvarcığında küçük bir delik varmış.. dr. kardiyoloji ye yönlendirdi.. ordaki dr. söyledi....
öenmli bişey değil.. sadece kontrol altında olacak dedi.. kendiliğinden kapanabilir dedi...
ameliyat falan olursa sünnet falan .... kalpi koruyucu antibiyotik alması gerekli bunu bilin dedii..

kısacası bugün ömründen ömür gitti....

cuma günüde topuk kanı alınacak.... inş. onda da bişey çıkmaz....

eşime diyorum .. baran sağlık acısından bizi hiç üzmedi.. (sarılık falan olmamıştı)
burak da tam tersi olacak herhalde...

gülşencim öncelikle fikrine saygı duyuyorum

ama diğer arkadaşların dediği gibi birine kızıp bizleri terk etme ..
o güzel sözlerinden ,, ve bilgilerinden bizi mahrum bırakma..

kafana uymayan kişiyle muhabbet etmezsin.. olur biter...
bırak onlar gitsin .. sen niye gidiyosun...

Canım olumlu düşün bir an evvel kapansın inşallah o küçük delik sarılık da çabuk geçiyo can da sarılık olmuştu. Allah sağlık sıhhat versin Burak bebemize

Canım olumlu düşün bir an evvel kapansın inşallah o küçük delik sarılık da çabuk geçiyo can da sarılık olmuştu. Allah sağlık sıhhat versin Burak bebemize

dr.da öyle söyledi.. kafaya takılacak bir durum yok dedi.. ama annelik bu olsa gerek insan üzülüyor....

biraz önce iki çoçuğumu banyoda yıkadım..

nasıl mı ???

burağı kucağıma aldım bir güzel yıkadım...

sadece vucudunu sonra başına su döktüm.. sonra onu anneme verdim... o giydirdi..

baranı aldım .. onunlada boğuştuk...

allah kimseyi çoçuğuyla sınamasın.. çok şekerler... ikisininde ayrı bir havası var...

hadi bayanlar iyi akşamlar diyim.. ben gidip yemek yiyim biraz...

inek biraz yesinki süt olsun dimi ama :))

gece girebilirmiyim bilemiyorum ...

kızım milletin canını çektiriosun bak görürsün millet çatır çatır çalışmalara başlamıştır gebeler artacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oyy ne guzel masallah ya nasıl bogustun kızım daha yenı amelıyatoldun okudum ben tırstım vallahi:))
daha cocuk yenı dogdu ne bıngıldak kapanması ya gelmesınler bıdaha saglık ıcagından bısey bılmıyorlar ınsanın moralını bozuyorlar

topuk kanındada bısey cıkmaz ınsallah daha cok kucuk sırvan kalbıde kapanır kotu dusunme cnm benım

evet ya bitsin artık şu hastalıklar saol canım ..

selam kızlar bızımde salıları sohpet oluyor ya ordaydım acamadım hıc netı keremın kusmukların temızlemekten...
az konusulmus bugun

bu aralar burası pek bir sessiz hakikaten k
sende ii yapmısın giderek
keremde hava almıstır çocuk

teşekkürler emelcim

oo ecemin 20 lere çıkmıstı sarılık ışınlara soktuk 2gün öyle geçti bence sizin çokta korkulacak boyutta değil cnm üzme kendini

ayyyyy allahım tahmın edebiliyorum allah mutluluğunuzu bozmasın canımm

herkez öyle bi geçer zamanı izliyor sanırım bende reklam arası buraya bakayım dedim ecemi sallıyorum inşallah bu gecede çıkmaaz ateşi şirvanı çok ii anlıyorum bugun ecemın basit bir boğaz kızarıklı var dedı doktor ama benim morel sıfır dı akşama kadar boynum kasılıyor üzülünce bugun hep kasıldı allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın

Selamm!
Ecem Sultan a da geçmiş olsun,iyidir inşallah şimdi.

Emel ben ikisini de yapamıyorum ki canımm,yazılıları okudum ve e-okula girdim,ama daha performans notları ve dersiçi performans notları verilecekAma ben malesef ki,bir işi son anı gelene kadar yapamıyorum:-(

Gülşen naptın sen kuzum,nireee gidiyorsun?E sen bizi okuyacaksın ama ya biz,İdil i merak edeceğiz,seni merak edeceğiz,yeni yemek tarifleri alacağız,senin şairane yazılarını okuyup keyif alacağız vs vs...Evet burada her türlü fikir olacak ,ki fikir alışverişi yapabilelim,fikirlere saygı duyabilelimmmm

Yarınki yoklamada seni burada görmek istiyoruz tamammmmm mıııııı

Deniz de girmiyor 2-3 gündür,inşallah o da öyle bir karar almamıştır???

slm kızlar
bugün gremedm sabahtan arkadaşa kahvaltıya gittik
demir orda uyuttum geldik yemek yedirdim çıktık yürüyüş yaptık biraz demiride yürüttüm
biraz önce bayıldı sıpam

şirvanım annem anlatma cnm her yerde böyle nazar değecek
sarılık bişey değil cnm ya bol bol emzir ve güneş görsün
demirde hafif bi sararmıştı günde 10 dk. camın arkasından güneşe göstermiştik
bide bol bol emzirmiştim geçmişti
dr. sorun yok dediyse merak etme cnm dicem ama biliyorum yinede anne yüreğin dayanmicak

çok güzel oldu valla böyle seni okudukça iyikide kazarada olsa hamile kalmışım diyorum
inş. bizimde böyle olur maşallaahhh sizeee

gülşen noldu anlamadım neden girmiyosunki
bi anlam veremedim şimdi bi tartışmada geçmedi sanırım dimi

eşim yarın erzuruma gidiyo şubatın 7 sine kdr yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…