Şirvan sağlık ocakalrı ne yazık ki,ehil olmadıkları konularda bile ahkam kesebiliyorlar.Hem hamilelikte hem topuk kanında bize de korkulu anlar yaşatmışlardı.Burak ın da çok şükür sarılık oranı düşükmüş.Topuk kanı da güzel sonuçlanacak inşallah.
bende cıktım yatıorum sabah
kayınvalideme kahvaltıya gidecgız oradanda akşam üzeri agbimlere yemege
iyi geceler kuzuklar sabah uyasın inşallah saglıkla mutlulukla cıvıl cıvıl anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyerekk
osman olmez de çocuk çektiği yaşadığı psikolojik travmalarla kalır
gülşenınde kimseyle bi tartışmasını görmedım tuğba atışmasından sonra burda
neden böyle yaptı anlamadım bende
canım geçmiş olsun...2 saatte bir emzir demişti doktorumuz.. sarılılk olmaması için.. gerçi biliyorsundur ....bugün burağı kontrole götürdük..
sarılık olmuş. kan alındı değeri 16 çıktı. 18 den sonrası riskmiş. cuma yeniden götürecem ..
dün sağlık ocağının dediği bıngıldak kapanmış .. doktor yok canım dedii.. kapalı falan değil..
onlar çoçuk dr. olmadıklarından anlamıyorlar dedi..
akşam internette araştırmıştımda. erken kapanmak beyin gelişiminde etkiliymiş, zeka geriliğ falan oluyormuş..
akşamdan beri moralim bozuktu...... allahtan bişey çıkmadı..
işitme testi yapıldı. onda da sorun yok .... .
ama kalp arası duvarcığında küçük bir delik varmış.. dr. kardiyoloji ye yönlendirdi.. ordaki dr. söyledi....
öenmli bişey değil.. sadece kontrol altında olacak dedi.. kendiliğinden kapanabilir dedi...
ameliyat falan olursa sünnet falan .... kalpi koruyucu antibiyotik alması gerekli bunu bilin dedii..
kısacası bugün ömründen ömür gitti....
cuma günüde topuk kanı alınacak.... inş. onda da bişey çıkmaz....
eşime diyorum .. baran sağlık acısından bizi hiç üzmedi.. (sarılık falan olmamıştı)
burak da tam tersi olacak herhalde...
maşallahın var walla şirvan..biraz önce iki çoçuğumu banyoda yıkadım..
nasıl mı ???
burağı kucağıma aldım bir güzel yıkadım...
sadece vucudunu sonra başına su döktüm.. sonra onu anneme verdim... o giydirdi..
baranı aldım .. onunlada boğuştuk...
allah kimseyi çoçuğuyla sınamasın.. çok şekerler... ikisininde ayrı bir havası var...
kız yoksa izmir e mi merkeze mi taşınıyorsunuz....Melek ben de ev alma ya da taşınma diye düşünmüştüm??Kızım söyle kurtul,yoksa kaçamazsın dilimizden))
geçmiş olsun canım ya.. kıyamam.. 2 ay kaldı sonra havalar düzelir. biraz..iyi geceler kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
çocuklar hasta oldumu insanın canından can gidiyor vallahi
meliste diş çıkarıyor huysuz ve ishal oldu çok salyası var
ehehe temızlıgı 2 güden beri apıyorum bugun mola canımaaaa melek yarın temizliği hangi ara yapacaksın..
sen şimdi temizlik yapmazsan çatlarsın..
bir bankanu falan yıka sabah ta öyle git....
sen bize anlatmazsın heee..
dur ben seni biraz daha gıcık edim...
tugbiş kız biliyorum ii kötü herseyimizi paylaşıyoruz sizleride görmeden cok sevıyorum ama bi olsun şayetki olursa o zaman söylicemmm catlayınmelekkkkkkkkkkkkkkkk sen görürsün gününü kadına bakya biz herbişeyimizi anlatıyorz anlatacaksın elifin dediği gibi sana uyku yok çatlatma adamııııııııııııııııııııı
dengesiz bunlar ya güzel dille anlatmak varkenecemdede beni korkutmuşlardı topuk kanı almıslardı beni aradı hemsire sorunlu bir çocuk olabilri sonuçlar hosuma gıtmedı falan ağla ağla bir hal olmustum gerizekalı insan böylemı soyler o yüzden dikkate alma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?