Markası Sinbo.Hani cevizli zeytinli falan yapılıyormuş ya,cevizleri zeytinleri ne zaman atacağız?Malzemeleri ilk koyduğumuz zaman değil sanırım?
maşallah yaaa... süper walla...12:30 itibariyle Miray a kahvaltı ettirildi,meyve yedirildi,nevresimler değiştirildi,çamaşırlar ve bulaşıklar makinaya atıldı,yıkandı,yemek pişirildi,ev süpürüldü,veeee Miray uyutuldu)
Yaşasın ev hanımlığı))
Eşim evde yapabileceği bir işse,Cts evde kalıyor.Daha çok ben kalsın istiyorum,Miray a baksın ben de iş yapayım falan diye.Bugün gitti,ama baktım da,o olmayınca işler daha çabuk bitiyor.O olunca Miray dan beter ayak bağı oluyormuş meğer bana.Mesela o olsaydı,kahvaltı falan hazırlayacaktım,kahvaltı et topla falan daha uzuyor.Ama ben bugün Miray dan kalan bir parça yumurtayı yedim ve başka da kahvaltı etmedim.
nereye gidiyorsun avm ye..etül hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyeyım istemıyorsan
allahım isteyenlere versınnnn
oh elif güle güle pislen vet ya eşler evde oldumu ayak bagı oluyor
ben pazar günleri delııyorum
kahvaltıdan sonra kahve faslı saat 1 kadar heryer heryerede
yagmur yagıyor burada annemler akşama gıdeceklerrrr
bizde yarın egeyi oyuncaklara götürelim diyoruzzz avm kapalı nasıl olsa yagmur yagsada farketmezzzz
annem seslenıyor cıktım
ellerine sağlık ...bugün (o gün )baya yoruldunn..Sağol Seher tarif için,benim yaptığım da böyleydi,ama ölçülerini unutmuştum,deneyeceğim.
Ekmek yaptım süper oldu ya,en basit olanı yaptım ilk deneme diye,çok güzel oldu.Ve kullanması en basit makina,temizliği de kolay.Bütün malzemeleri koyup kapağını kapatıyorsun,ne çırpma ne karıştırma hiçbirşey yok.Değişik unlar almam lazım
Denizin pastasını da yaptım,o da çok güzel oldu,eşim de çok beğendi.Teşekkür ederim sana da Denizcim.
Ay bugün pek hamarat gördüm kendimi hhihihiiiihihii
Kızlaarr ,bugün Miray ı emzirmeden uyuttum,bir hüzün çöktü içime,buraya yazarken bile içim cızlıyor.Bakalım gece kalkar da meme isterse emzireceğim yine,tamamen kesmedim ama,yavaştan alıştırmaya çalışıyorum.Zaten uyuma vakitleri dışında aramıyor.Biraz önce uyuturken de bir kere meme dedi,ama lafı değiştirdim bir daha demedi.Çok ısrar etseydi yine verecektim ama çabuk unuttu.
Ayy dayanamadım ağlıyorummmmmm
kopyala yapıştır yapıyorym.. tarif defterime ekliyorum..tamam o zam elif 15 tatilde toplaşırız
bu arada maşallah bu ara hamaratsın bize gelirkende salçalı zeytinli ekmek yapıver sana zahmet :))hihi
müge annene çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ya buraya tarif yazıyosunuz ya 10 kerede okusam kafamı çevirsme hemen unutuyorum yazmam lazım o da zor geliyor :))
Valla sabah ekmek yerken aklımdan geçiyordu,giderken götüreyim diyeBakalım o zamana kadar salçalı zeytinliye çalışayım.Bunda da öyle birşey var,tarifte ne varsa onlarla yapabiliyorsun,aklımda kaldığı kadarıyla hem salçalı hem zeytinli yoktu ya neyse Ayrı ayrı getiririm artık
Ay ben de sinir oluyorum haftasonu elektrik kesintilerine.Bizim de dün bir ara yoktu,ama bizim ocak hem doğalgaz hem elektrikli,sorun olmuyor o bakımdan.Su ısınmıyor ,banyoda falan kalsan yandın..
Sizin yine haberli kesilecekmiş,bizim burda inşaatlar çok olduğu için habire kesiliyor,zırt pırt.Bütün elektrikli aletler için çok zararlı.
Japonya da hiç kesilmezmiş,ola ki kesilecek olsa,önceden mektupa bildirirlermiş,şu tarihte elk kesilecek diye.
Müge Demir e de maşallah!Konuşmaları gerçekten çok tatlı oluyor.Annene de geçmiş olsun!
Dün uyuturken emzirmedim,ama gece kaç kere kalktı.Bir keresinde istedi.Saçı rahatsız ediyor,battaniyeye dolanıyor,pijaması sıyrılıyor,ayyy hep sıkıntı ...e tabi hep beni kaldırıyor.
Hee şeye olumsuz cevap veriyorlar ya.Yap diyorum yapmam,gel diyorum gelmem..Dün evi toplarken bu bebek burda dursun dedim.Dursun maz!!Yani olumsuz cevap verecek ya,durmasın ı beceremedi tabi ,dursun maz))
mügecim insallah kötü birşey yoktur..TIRSTIĞIN göre bişiler olmuş betülcüm hihihi hayırlısı
eşin ne diyo cnm ya merak ettim şimdi
bnmkide hiç ismimi söylemez hayatım aşkım cnmdır hep
bazen ismimle hitap edince tuhaf geliyo banada
annem için tşk ederim canlar bugün biraz daha iyi
ama ben kötüyüm sanırım
1-2 damla açık pembe lekelenme olmuş korktum
annem demiri kaldırma artık diyo
acaba adet tarihim olduğu içinmi oldu yarında devam ederse dr.umu aricam
biizde yarın kızları çağırmıştık burcunun halleyli tarifini yapıcaz
değişiklik olsun hep aynı tatlılar oluyo
benim doğuma kadar hiç alttan muayene olmadı..bide ben hiç alttan muayne olmadı gebeliğim boyunca ilk gittiğimde 6 haftalıktı ve karından baktık kese görünmüştü.
geçmiş olsun..öncelikle selam herkese....
mügecim inşallah bişiy olmaz... geçmiş olsun.....
vee biz de hastalar kervanına katıldık iki gündür salya smk gidiyoz ana kız.
ay kuzum öksürüyo balgam çıkarmıyo tıkanıyo yarın dr. gidecem ama gece için önerisi olna var mı arkadaşlar... ben bir ay çektim öksürükten ama hiç bişiy fayda etmedi ve geri başladı..hep benden geçti pınar a da... okulda sınıfım yanmıyo soğuk bu yıl hastalıktan kurtulmadım... hep korkuyodum pınar da olcak diyebişey yemiyo
az önce yağsız makarna hşladım tek o onu yedi...
başka hasta olan kuzucuklar varsa geçmiş olsun...
ben de 5 aylıkktı meriç..Ben de son güne kadar alttan muayene olmamıştım.Son kontroldü,ve dr. çatıma bakacaktı kiii,bizim kız çoktan yola düşmüş geliyordu hehehehehee aşkımmm benimmmm
Ay benim bir arkadaşım bayan dr. a gidiyordu ve planlı sezeryan olacaktı.Hep konuşuyorduk alttan muayene olmadık falan diye..Onun son ay sancısı olmuş çok,akşam hastaneye gidiyorlar acile,ve erkek dr. varmış,alttan muayene etmiş.Yani sen erkek dr. a gitmiyorsun falan,ama hiç belli olmuyor işte,ne olacağı.Zaten şu doğumda hiçbir şey planlı gitmiyor,ya bebek erken geliyor,ya normal yapacam diye sancıyı çekiyorsun çekiyorsun son anda sezeryana dönüyor vs.
Müge kötü birşey yoktur inşallah,sen yine de yat dinlen.
Ben hamileyken birgün koltuk silmiştim,akşama nasıl karnım sancıdı,nasıl karıncalandı .Ayyy ne üzülmüştüm ağlamıştım,ya birşey olursa diye.ondan sonra da hiç o kadar ağır iş yapmadım.
günaydın
yemek konusunda bi sorum olucaktı elif sebze yemeklerini yemiyor pırasa ıspanak felan yemiyor önüne getirince çorba diyor hep çorbayla yiyor sebzeyi nasıl alıştırırım sevdiririm yemek olarak sorun tatlarıyla değil çünkü sebzeyi çiğnemeyi istemiyor ezersem pek sorun yok pütürlüyle bir sıkıntısıda yok herşeyi yer ama sebze sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?