bu aralar kızımın iştahsızlığından çok dertliyim.geçen ay iştahı iyiydi ama yine yemek istemiyo.meyve yemez süt sadece uykuda zorla 1 bardak süt.sulu yemek yemez he r çorbayı sevmez.meyve suyu içmez iyiy kötü balık yerdi onuda 2 seferdir yemiyor.ne yediricem ya.of .içimi buraya bari döküp rahatlayayım .herkes anlamıyo arkadaşlar .acıkınca yer yorumunu duymak istemiyorum.
evet cnm elenmiş gece meraktan arkadaşa sordum ihihih :) kekin güzel olmuştur seher yaa...tadı nasıl?sen fazla kabarmadı diye mi öyle diyosun ki?ama fırından da olabilir çok etkiliyo fırın..gece gee masallah kalabalık
mugecım bısey olmaz korkma canım bendede olmustu doktor hap verdı kullandım gectı onemlı değildir sen ıcını ferah tutu
tuğbacm ınsallah duzelır hemende yarın usumez ecemcık kavusursunuz
pın pına gecmıs olsun emel
sultan kerem nasıl oldu
denız elendı o gecen hafta burcu esmersoy kekeıde yaptım tesekkur ederım ama beceremedım sankı:))
yelizcim ela çok güzel yerdi artık yemiyo..bende kereviz,enginar vb. sebze yapınca içine kıymada koyuyorum vee sularını biraz fazla koyuyorum ki tüm vitaminlerini suya bırakıyolar zaten eğer sebzeden hiç yemeyecekse suyuna ekmek doğrayıp çorba içyoruz diyorum..elanın ıspanağa alerjisi var..onunla ilgili bi formulüm yok ama :)günaydın
yemek konusunda bi sorum olucaktı elif sebze yemeklerini yemiyor pırasa ıspanak felan yemiyor önüne getirince çorba diyor hep çorbayla yiyor sebzeyi nasıl alıştırırım sevdiririm yemek olarak sorun tatlarıyla değil çünkü sebzeyi çiğnemeyi istemiyor ezersem pek sorun yok pütürlüyle bir sıkıntısıda yok herşeyi yer ama sebze sorun
Günaydınlar.....
iş yapanlar güle güle kirletsin ben yapmıyorum valla eşim saolsun dün makineyi açtı
halıları silkeledi dedim birde silsen ne güzel olur oooo sende çok oluyorsun diyor)
biz dr gittik ctesi sonunda bebişim kocaman olmuş o kadar net görünüyordu ki şaşırdım
ağzı burnu elleri ayakları ağzını açıp kapıyor çok şirindi dil bile çıkardı gibi gördüm
dr herşey yolunda çok iyi hareketleri dedi ikili testimizi yaptırdık bende derin bir oh çektim
Selinnnnnn dr seni hatırlamış gibi yaptı selam söyle dedi dedim arkd.tavsiyesi ile geldim)
çok suratsız değildi bakalım 1-2 daha gideyim karar vericem hstde yeni güzel.....
Müge korkma cnm seninki bence yerleşme kanamasıdır benim alp de olmuştu ama arkası
gelirse dikkat et dinlen bol bol ben alpi hala kucaklıyorum valla annemde kızıyor
ama babaya gitmicek anneye gidecek dedi mi kıyamıyorum
Mügeeeeeee korkma reng açık pembeyse sadece dinlen geçer. benim 1 hafta açık pebe akıntım olmuştu dinlen demişti dr. öyle geçti:)
selam herkese iyi hafta sonları...müge canım korkmaa bende de olmuştu kayrada çok ama çok korkmuştum bişey olucak bebeğime diye 1 hafta böle kahverengi şeklinde lekelenme olmuştu bi ara kırmızı falan gelince eyvah dedim giidiyo çocuk hergün dr a gidiyodum ultrasonla bakıyoduk görüydum bişey yoktu.dr bi hap vermişti her ihtimale karşı muhtemelen yerleşiyo ve yerleştiği yeri oyuyo ondan oluyo demişti dr bak bişey olmadı çok şükür sanda olmucak merak etme.
öncelikle selam herkese....
mügecim inşallah bişiy olmaz... geçmiş olsun.....
vee biz de hastalar kervanına katıldık iki gündür salya smk gidiyoz ana kız.
ay kuzum öksürüyo balgam çıkarmıyo tıkanıyo yarın dr. gidecem ama gece için önerisi olna var mı arkadaşlar... ben bir ay çektim öksürükten ama hiç bişiy fayda etmedi ve geri başladı..hep benden geçti pınar a da... okulda sınıfım yanmıyo soğuk bu yıl hastalıktan kurtulmadım... hep korkuyodum pınar da olcak diyebişey yemiyo
az önce yağsız makarna hşladım tek o onu yedi...
başka hasta olan kuzucuklar varsa geçmiş olsun...
Ben de son güne kadar alttan muayene olmamıştım.Son kontroldü,ve dr. çatıma bakacaktı kiii,bizim kız çoktan yola düşmüş geliyordu hehehehehee aşkımmm benimmmm
Ay benim bir arkadaşım bayan dr. a gidiyordu ve planlı sezeryan olacaktı.Hep konuşuyorduk alttan muayene olmadık falan diye..Onun son ay sancısı olmuş çok,akşam hastaneye gidiyorlar acile,ve erkek dr. varmış,alttan muayene etmiş.Yani sen erkek dr. a gitmiyorsun falan,ama hiç belli olmuyor işte,ne olacağı.Zaten şu doğumda hiçbir şey planlı gitmiyor,ya bebek erken geliyor,ya normal yapacam diye sancıyı çekiyorsun çekiyorsun son anda sezeryana dönüyor vs.
Müge kötü birşey yoktur inşallah,sen yine de yat dinlen.
Ben hamileyken birgün koltuk silmiştim,akşama nasıl karnım sancıdı,nasıl karıncalandı .Ayyy ne üzülmüştüm ağlamıştım,ya birşey olursa diye.ondan sonra da hiç o kadar ağır iş yapmadım.
MÜGECİM bebikin doğunca birinciye de yeterim ikinciye de evime de eşime de dercesine çatlat o kişiyi.... bence de çok ideal yaş aralığı ben de düşünüyom hem:) emmmmeee izin işlerinden dolayı gene temmuzda hamiş olmam lazım:)herkes iki üç yaş kıskanmanın az olacağını söylüyo..
ben ve abim arasında iki yaş var tam ve abim beni çok sever hiç de kızkasnmaz....
MELEK ben de merah ettim bak ben edince kötü oluyo yaww... en güzel yorum sultan dan gelmiş:)
ÇİÇEK Sen de kucağına al hayırlısıyla melek hanımı inşallah... Allah sabrını versin...
slm bayanlar bugün bizmde sabahtan elektriklerimiz kesikti onun üstüne kombinin bacası uçtu annemlere gıttık ev buz gibi annem ecemi bırak çocuk yeni hastalıktan çıktı üşümesin burda kalsın yarın eşim sabahtan halldeıcek biz ecemi getirirz dedi saolsun ama ev bomboş kuzum olmadan özledım bile şimdiden((
mügecim inşallah kotü bişey yoktur cnm korkma içini ferah tut..
betül senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallahhhh
ay aklımda kalanlar bunlar umuyorum hasta bebişimiz yoktur
bizdede elektrik yoktu bugün 4 e yakın geldi ay ne zormuş küçük tüple hallettik işimizi
demire maşallah mirayda ne demişti dursun maz mıydı hihi.))
bendede olmuştu müge ilk zamanlar kahverengi akıntı doktor ilaç verdi o düzeltmişti
pın pın a çok geçmiş olsun hemencecik iyileşsin inşallah
başka ne vardı şunu göndereyimde bi daha bakayım:)
ii geceler..
biz kayınvalideye gittik bugün şimdi geldik..
mügedenkahverengi sıvı mı gelmiş inşallah önemli bişey değildir..
betül de test mi yapmış??son sayfadan okuduklarımla bunu çıkardım..biraz geçmişe bakayım ben..
tuğbacım hemen düzelir umarım yaa kış günü soğuk zor valla..
bu arada bilen ve okuyan hemen yazsın lütfen yok böyle danste şu spor spikeri sarışın kız yok..geçen hafta o mu gitmiş ne olmuş merak ettim :))
gece gee masallah kalabalık
mugecım bısey olmaz korkma canım bendede olmustu doktor hap verdı kullandım gectı onemlı değildir sen ıcını ferah tutu
tuğbacm ınsallah duzelır hemende yarın usumez ecemcık kavusursunuz
pın pına gecmıs olsun emel
sultan kerem nasıl oldu
denız elendı o gecen hafta burcu esmersoy kekeıde yaptım tesekkur ederım ama beceremedım sankı:))
Günaydınlar.....
iş yapanlar güle güle kirletsin ben yapmıyorum valla eşim saolsun dün makineyi açtı
halıları silkeledi dedim birde silsen ne güzel olur oooo sende çok oluyorsun diyor)
biz dr gittik ctesi sonunda bebişim kocaman olmuş o kadar net görünüyordu ki şaşırdım
ağzı burnu elleri ayakları ağzını açıp kapıyor çok şirindi dil bile çıkardı gibi gördüm
dr herşey yolunda çok iyi hareketleri dedi ikili testimizi yaptırdık bende derin bir oh çektim
Selinnnnnn dr seni hatırlamış gibi yaptı selam söyle dedi dedim arkd.tavsiyesi ile geldim)
çok suratsız değildi bakalım 1-2 daha gideyim karar vericem hstde yeni güzel.....
Müge korkma cnm seninki bence yerleşme kanamasıdır benim alp de olmuştu ama arkası
gelirse dikkat et dinlen bol bol ben alpi hala kucaklıyorum valla annemde kızıyor
ama babaya gitmicek anneye gidecek dedi mi kıyamıyorum
hayırlısı olsun didem...GÜNAYDIN
yine kac gün oldu yazamayalı
ama takipteyim::))))
hasta bebeişşlere cok gecmiş olsun
mügeee iyi bak kızına, ay içimden öyle sölemek geldi hehehehhehehheheh
yorma kendini dinlen
meriç de cok geçmiş olsun
sevgi allahım kucagında göstersin miniginiii
aman aklımdan uçtu yine okduklarımmm
demir bu hafta cok mutluydu
kresi doktor tavsiyesiyle bıraktık
bakıcı bi abla basladı haftanın 4 günü gelecek
banada ii oldu evede yardım edecek
bunu 2 saatte yazıp yolladım
işlerrrrr bitmiyooooooo
mugecım cok sukur bıseycık yok ben dedım ama olmaz bısey takma kafana
sevgıvcım annene gecmıs olsun bulaşmaz alpe ınsallah
ergul cocukların coğu aynı bu ara ıstahsızlık bızdede var
denız kabarmıyo canm ya cok oyle aman hıc hevesım kalmadı keke uzerıne kolay gelsın sanada
yelızcım sebzelerı corbaya koyuyorum ben yemedıklerını tabı pırasa brokolı ıspanak
yandık desene merıcın tam cıkana kadarmı yaptı esen ıstahsızlık bızde köpeklerden cıkan yok daha
evı temızledım sabahtan burayı acınca kalkıp yapması zor oluyo gırmeden hallettım akşamada mantı yapıcam yemek hazır
şimdi seloşla oynuyacakmısız cekelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?