2009 Nisan Anneleri

bu aralar kızımın iştahsızlığından çok dertliyim.geçen ay iştahı iyiydi ama yine yemek istemiyo.meyve yemez süt sadece uykuda zorla 1 bardak süt.sulu yemek yemez he r çorbayı sevmez.meyve suyu içmez iyiy kötü balık yerdi onuda 2 seferdir yemiyor.ne yediricem ya.of .içimi buraya bari döküp rahatlayayım .herkes anlamıyo arkadaşlar .acıkınca yer yorumunu duymak istemiyorum.

sağol sevgicim.. ilacı 5 gün içirdim..
arada öksürüyo...
köpek dişleri geliyor son iki..
bu hafta yine ağrılı geçecek sanırım..

inşallah geçmez grip canım ya...

bize de öyle diyorlar... zorladığımı yada kandırarak yedirdiğimi gören..
aman uğraşma acıkınca yer diyor..
ama acıkmıyor kiii...
ya süt yaa da meme istiyor onunla karnını doyuruyor..
5 kaşık yerse ben yedi sayıyorum..
dün aksam kardesimin eşi gülüyor yedi mi ... tadına bakmış diyor...
onun yiyeği çünkü süper neredeyse benim kadar yiyor..
2 su bardağı ayran içiyor.. masallah..

Son düzenleme:
günaydınn..herkese süper bi hafta olsun umarım..
ilk önce elifcim çok sevindim beğenmenize..kolay da yaparsın her zaman artık :)
benimde ciğerlerim acıyo..bi öksürük başlıyo hasta oluyorum..
evi de 2 gündür hiç ellemedim ii bi temizlik yapmam lazım bugün evdeyim..yemeğim var allahtan onunla uğraşmıycam..
evet cnm elenmiş gece meraktan arkadaşa sordum ihihih :) kekin güzel olmuştur seher yaa...tadı nasıl?sen fazla kabarmadı diye mi öyle diyosun ki?ama fırından da olabilir çok etkiliyo fırın..
yelizcim ela çok güzel yerdi artık yemiyo..bende kereviz,enginar vb. sebze yapınca içine kıymada koyuyorum vee sularını biraz fazla koyuyorum ki tüm vitaminlerini suya bırakıyolar zaten eğer sebzeden hiç yemeyecekse suyuna ekmek doğrayıp çorba içyoruz diyorum..elanın ıspanağa alerjisi var..onunla ilgili bi formulüm yok ama :)

sevgicim çok sevindim hep böyle yolunda gitsin herşey..

valla esen biz çoook zor çıkardık son iki köpek dişini ki hala sürünüyoruz
baya uç vermiş düzelir inş.birde ishal gibi oldu günde 3 4 kaka yaptı şimdi 2 ye indi
dün gece 1 kez kalktı nasıl olduysa)
ergülCüm diş filanmı çıkarıyor acaba bizimkide yemez yese zaten kilosu olur
ama diş yada hasta oldu mu hiiiiç yemez ne yazık ki:-((

sevgi 4 köpek dişide neredeyse yarısına kadar çıktı ama tamamı çıkana kadar ağrı mı yapar bilmiyorum ya.emziğini sürekli ısırıyo ve köpek dişlerinin orasıyla ısırıyo.geçen gece 2 kez anne ağzımı yıka dedi yıkadım sonra yattık anne ağzım acıyo dedi bilemiyorum ki heralde hala ağrıları oluyo.
kızım doğduktan 1 hafta sonra hastaneye yattı beni emiyodu uyuyordu ve 4 5 saat uyuyordu bizde cahillik işte heralde karnı topk diyorduk.yoksa ağlar diyorduk.göğüslerimde acayip yara olmuştu kanıyordu.sarılık diye hastaneye getirdik meğer vucüdü susuz kalmış üresi artmış açlıktan.çocuk biarz daha aç kalsaymış .................ben ya bişey olsaydı korkusunu hala atamadım canım ya.hep aç kalmasın piskolojisi var.artık birşey olmayacağını biliyorum ama üstümden atamıyorum.

bizim doktorumuz sarılık olmasın diye 2 saatte bir emzirin demişti...
uyusa da emzir demişti..

ben tam 2 saat olunca yanağına dokunup uyandırıyordum memeyi alması için..

sonra emiyorduu..

köpek dişleri tamamen çıkana kadar ağrı yapıyor sanırım..

ilk iksi tamamen çıkana kadar yemesi hiç yoktu ve.. sürekli.. mızlıyorduu...

GÜNAYDIN

yine kac gün oldu yazamayalı
ama takipteyim::))))

hasta bebeişşlere cok gecmiş olsun

mügeee iyi bak kızına, ay içimden öyle sölemek geldi hehehehhehehheheh
yorma kendini dinlen

meriç de cok geçmiş olsun

sevgi allahım kucagında göstersin miniginiii

aman aklımdan uçtu yine okduklarımmm

demir bu hafta cok mutluydu
kresi doktor tavsiyesiyle bıraktık
bakıcı bi abla basladı haftanın 4 günü gelecek
banada ii oldu evede yardım edecek

bunu 2 saatte yazıp yolladım
işlerrrrr bitmiyooooooo

Mügeeeeeee korkma reng açık pembeyse sadece dinlen geçer. benim 1 hafta açık pebe akıntım olmuştu dinlen demişti dr. öyle geçti:)

sağolun kızlar biraz önce geldim dr.dan demiri uyuttum hemen geldim

kalp atışlarını duyduk gelişimide iyi bi sorun yok
gebelikte oluyo %90 ama gebeliğin hiçbir devresinde kanama olmaması gerek dedi
düşük riskin %10 dedi korkulacak bişey yok dedi bide bi ilaç verdi
tahlil sonuçlarım çıkmış idrar yollarımda iltihap varmış biraz herzmnki gibi

korkma bebek yerleşiyo onun için oluyo dedi teselli etti sağolsun

hastalara geçmişler olsun

mugecım cok sukur bıseycık yok ben dedım ama olmaz bısey takma kafana
sevgıvcım annene gecmıs olsun bulaşmaz alpe ınsallah
ergul cocukların coğu aynı bu ara ıstahsızlık bızdede var
denız kabarmıyo canm ya cok oyle aman hıc hevesım kalmadı keke uzerıne kolay gelsın sanada
yelızcım sebzelerı corbaya koyuyorum ben yemedıklerını tabı pırasa brokolı ıspanak
yandık desene merıcın tam cıkana kadarmı yaptı esen ıstahsızlık bızde köpeklerden cıkan yok daha
evı temızledım sabahtan burayı acınca kalkıp yapması zor oluyo gırmeden hallettım akşamada mantı yapıcam yemek hazır
şimdi seloşla oynuyacakmısız cekelıyo

MERHABA....müge ve sevgi gözünüz aydın bebişler iyiyimiş.
ergül yeme sorunu bizdede var kayrada herşeyi yemez kolay kolay hele katı şeyleri çok zor bi ihtimal o yüzden seni çoook iyi anlıyorum üstelik biz çoook zayıfız neyse allah sağlık versin.
hasta olan varsa hemenc,k iileşir inşallah.bende temizliğimi bitirdim yeni oturdum kayrada eline ıslak mendil almış heryeri sildi yavrum:))off ne sıkıcı bi hava yaaa(((

tünaydın lar
bende şimdi oturdum keremi sallıyorum
yeme sorunu bizdede var çiğnemei sevmiyor çoğu menüsü çorba kereminde..börek poğça falan hiç yemez çok önyargılı

sevgi maşallah bebişine yazını okuyunca gözümün önüne geldi ne güzel duygular
müge nin bebişinede maşallah bişey olmamasına çok sevindim...

muge cok sevindim cok gecmis olsun insallah bir daha korkutmaz seni yaramaz
sevgi tebrikler ah zaten o ilk sekillendiklerini gorunce vuruluyo asik oluyo insan
burcu tekrar test yapinca hemen yazarim ama sanirim degilim YADA BEN OLE DUSUNMEK ISTIYORUM
kopek dislerden soz olmus reha 2aydir cikariyo cikariyo cikaramiyo ama herhangi bi sikayetimiz yok babasina cekmis kaynana ole diyor uc vermesiyle cikmasi arasi 4ayi bulacak sanirim
hastalik haberleride hic bitmiyo rabbim beterinden saklasin HERKESE GECMISLER OLSUN
REHA abisi ve babasida hastalar yani halsizlikleri yok ama burun aakintisi ve kuru oksuruk hic bole hastalikli bi yil gecirmemistik
sanirim alisami virusleri okulundan tasiyor buralara
ayy kizlar ali saminin ogretmeni dogum iznine ayriliyo kizi olacak bebegine iki cift patik yaptim gorseniz cok tatlilar biri kirmizi konversin patik versiyonu digeri pembe bale papucu gibi UMARIM BEGENIR

hayırlısı olsun didem...

sehercim evet.. tamamen çıkana kadar... hem mızlama hem iştahsızlık.. zor oldu walla...
2 tane çıkırdık... 2 tanesi de şimdi çıkıyor..
bakalım nasıl geçecek..

selam kızlar dr idip geldik boğazlarımız kızarmış öksürük de var... antibiyotik şurup sprey alıp geldik geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

kuzum yaa ne güzel emziği bırakmıştık 12 gündür şimdi hasta ya aklına geldi emmem "emzik" nerde deyince yok dedim baktım ağlıyo dayanamadım geri verdim... inş. iyileşince hemen bırakırız....

ne zamandır haşhaşlı revaıyı yapmak istiyordum şimdi yaptım fırına attım bakalım güzel olacakmı

keşke yapsak hep birlikte yesek falan ne güzel olur :)
daha koku yok amapişiyo bakalım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…