2009 Nisan Anneleri

ıklimler gerçekten de değişti.Geçen derste hava durumu konusu vardı,öğrencilere sordum,Bursa da kışın hava nasıldır?Yağmurlu ve ılıktır dedilerohaoldumsmile.Benim beklediğim cevap ise karlı ve soğuktur du.
sonra çocuklar öyle deyince düşündüm de onlar Bursa nın karlı soğuk kışlarını görmediler.Oysa bizim çocukluğumuzda çatılarda buz sarkıtları oluşurdu ve okula giderken çatı altlarından yürümezdik.

evet elifçim bende hatırlıyorum evlerin çatılarından sipsivri ve kalın buzlar sarkardı yerler kapkalın buzla donardı dizlere kadar karlar vardı

evet elifçim bende hatırlıyorum evlerin çatılarından sipsivri ve kalın buzlar sarkardı yerler kapkalın buzla donardı dizlere kadar karlar vardı
sokaklarda buzu eritmek için soba külü dökerlerdi

Evet aynen Sultan,biz Muradiye de oturuyorduk,oralarda daha da kar olurdu,şanslıydık bence,doya doya kış yaşadık.Kızaklarla kayardık bütün mahalle)

Evet aynen Sultan,biz Muradiye de oturuyorduk,oralarda daha da kar olurdu,şanslıydık bence,doya doya kış yaşadık.Kızaklarla kayardık bütün mahalle)

sokaklarda buzu eritmek için soba külü dökerlerdi

çatıdan sarkan buzlar , soba külü banada çok tanıdık şeyler aslında kışı sevmem ama ağaçlardaki karı ve iş yerine giderken manzarayı izlemek kadar keyif verici bir şey yok

Ben kar yağdığında bir ürkerim,sanki mahsur kalacakmışız gibi bir duygu gelir.

evet en güzel ve tam zamanında doğmuşu kaçırmadık hiçbişeyi çocuklarımız büyüyünce karla tanışabilecek mi acaba

bizde teleferikte oturuyoduk uludağn eteklerinde poşetle kayardık sırf bayırdır oralar
bizim sokak sonundan poşete bi binersin setbaşına kadar gidersin abartısız

evet bızım ordada öyleydı butun mahalle sokaktaydı çoluk çocuk bu ağactan merdıvene sıraya oturur basamaklara kayardık hep annemdeddi orda baya tutmuş gemlıkte kış hiç olmuyo

Poşet deyince benim de aklıma geldi,çok kar olmadığında da kızakların altına sabun sürerdik)
Hey gidi günler heeeeeeeeyyyy!!!

aklıma geliyor gülüyorum hala
kocaman bi poşet 5-6 kişiyi alacak kadar büyük
bütün arkadaşlar otururduk hep birden bayırdan aşağı herkes düşmemk için poşetin bi yanından çekiştiriyo:))
bide popo attıran vardı bilirmisiniz tümsek oraya geldikmi hoop zıplardık sonrada her birimiz bir yana savrulurdu herkeste bir neşe bir sevinç gülmekten karnımız ağrırdı aaaaaaahhh ahh

ay evet ya teleferik iyiki orda doğmuşuz be sultan ne güzeldi ilk kar oraya düşer bence çok şanslıymışız valla sen anlatınca gözümde canlandı bi an güldüm kendi kendime kar yağdımı bütün gençler çaybahçesinin yanındaki bayırda toplanırdık ne güzeldi ya :)))

biliyorum bunu güselll

sana kolay gelsin melek.

doğru söze ne denir
teşekkğler

kıyamammmmmmm
DA BENDE HERSEY HAZIR BEN KAÇARRRRRR

elim aagıma dolanık byeeeeeeeeee
MİSAFIRLER

inşallah canım.

cnm bebekler için en uygunu somon hem kılçık açısından hem besleyici özelliği açısından

sağol canım.

ay kıyamam gazmış di mi?

gitmeye devam et deniz evde bişey yapamazsın söyleyeyim
pişman olursun hedefine ulaşmadan bırakma

evet çocukluk çabuk geçti:1no2:

geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum.
sultancım uyku saatleri belli artık vakti gelince reklam bulup yere yatıyorum hemen uyuyor:)))))
bu arada bursadan okadar bahsetmişsiniz ki özledim bende....
annemin tarafı bursada oturuyor.evide var bursada bekarken yaz tatillerinde gelirdik.
bu arada deniz söylediğin gibi halımı yıkattım battaniyemin birini gözden çıkartıp yere serdim.
ege tüm gün yerde olduğu için hem sıcak hemde biri gelince battaniyeyi kaldırıyorum halı tertemiz:)))
mineeee ikimiz kalmışız:)))

kayra aynı biraz öksürüğü var gece uyumuyor düzenli ve yaptığım yemeklerden yemek istiyor onun için hazıırladıklarımı asla yemek istemiyor

kızlar hepinize merabalar...
inş. herkes iyidir geçmişe bakamadım bakamıyorum zira az sonra antalyaya doğru yola çıkıyoruz.:):)
tatili erken başlatanlardanım..
veda edeyim merak edilmeyim:) dedim..
hepinizi kocaman öptük kızımla Allah a emanet olun teyzeleri ve kardeşcikleri:)
iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…