Evet aynen Sultan,biz Muradiye de oturuyorduk,oralarda daha da kar olurdu,şanslıydık bence,doya doya kış yaşadık.Kızaklarla kayardık bütün mahalle)
evet elifçim bende hatırlıyorum evlerin çatılarından sipsivri ve kalın buzlar sarkardı yerler kapkalın buzla donardı dizlere kadar karlar vardı
sokaklarda buzu eritmek için soba külü dökerlerdi
Evet aynen Sultan,biz Muradiye de oturuyorduk,oralarda daha da kar olurdu,şanslıydık bence,doya doya kış yaşadık.Kızaklarla kayardık bütün mahalle)
aklıma geliyor gülüyorum hala
kocaman bi poşet 5-6 kişiyi alacak kadar büyük
bütün arkadaşlar otururduk hep birden bayırdan aşağı herkes düşmemk için poşetin bi yanından çekiştiriyo:))
bide popo attıran vardı bilirmisiniz tümsek oraya geldikmi hoop zıplardık sonrada her birimiz bir yana savrulurdu herkeste bir neşe bir sevinç gülmekten karnımız ağrırdı aaaaaaahhh ahh
kizlar siz yada yakinlarinizdan koltuk kaplatan oldumu
sizce kaplatmali mi yoksa yenisini mi almali
bizim topikle pek alakali degil ama sormak istedim benim koltuklarimin kenarlari demir kumasindan da cok sikildim yanlari ve kaplamasi ne kadar tutuar bilemiyorum ama yeni alsam beyendiklerim 3milyar gibi birsey gelecek ben hayatta vermem o parayi
siz ne dersiniz taine gidince degistirmek istiyorum fiyatlar konusunda fikriniz varmi
yardimci olursaniz cok sevinirim
yada bilgi edinebilecegim net adresi paylasirsaniz sevinirim
simdiden tesekkurler
mesajimi tekrarliyorum
urla canim cavabin icin tesekkurler cok pahali demisler onlara ama benimkiler daha 5yillik ve saglam benim yeni bi takima 2.200 verecek durumumda yok simdilik pilanlarimiz birikim ustune
ama koltuklardanda cok sikildik amaaaaaaaaaaaaaaaan bilmiyomki
napcaz
biliyorum bunu güselllBir Dost'tan ...
Çay'ı çok sevdiğimi söyleyince, yasli bir teyze anlattı geçenlerde,
bak diye basladi söze ...
Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..
Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadikça o olgunlaşır, demlenir...
Gelinin kocası ise bardaktir; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...
Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...
Görümce ise çay kasigiıdır; arada bir gelir ve karistiriır gider...
Kaynataya gelince; o da bardak altidir; dökülenleri bir araya toplar...
Çay deyip te geçmemek lazim demek ki... bi durmak, dusunmek lazım ..
teşekkğlersana kolay gelsin melek.
doğru söze ne denir
kıyamammmmmmmBugün tam annem gitti,kapıyı kapattım,Miray ın altını açayım diye yere yatırdım ki,çocuk bir ağlamaya başladı,kendini bir oraya bir buraya atıyor,kakasını da yapmış,bezi açmış bulundum ,ama mümkün değil,nasıl kıvranıyor,resmen altını bağlayamadım,en sonunda çıplak aldım,kucağıma ,dolaştırdım,falan..Biraz geçti ağlaması,ama daha yere yatıracağım zaman yine aynı...Offfff çok kötüydü,ilk kez Miray ı bu kadar ağlarken ve kıvranırken gördüm.Normalde ağlasa da ,eline birşey verince susardı .Sonra aldım emzirdim,kıpkırmızı olmuştu,o emdi,ben ağladım...Allah ım onların mutsuzluklarını gösterme bize.
geçmiş olsun canım.
çıkar merak etme..sıkma canını canım. doktor normal demiş..
farklı bi durum olsaydı normal demezdi zaten. bizim de çok yakın bir zamanda çıktı. ikisi birden çıktı.
başkada yok zaten bidaha çıkmadı..
cnm bebekler için en uygunu somon hem kılçık açısından hem besleyici özelliği açısından
Bugün tam annem gitti,kapıyı kapattım,Miray ın altını açayım diye yere yatırdım ki,çocuk bir ağlamaya başladı,kendini bir oraya bir buraya atıyor,kakasını da yapmış,bezi açmış bulundum ,ama mümkün değil,nasıl kıvranıyor,resmen altını bağlayamadım,en sonunda çıplak aldım,kucağıma ,dolaştırdım,falan..Biraz geçti ağlaması,ama daha yere yatıracağım zaman yine aynı...Offfff çok kötüydü,ilk kez Miray ı bu kadar ağlarken ve kıvranırken gördüm.Normalde ağlasa da ,eline birşey verince susardı .Sonra aldım emzirdim,kıpkırmızı olmuştu,o emdi,ben ağladım...Allah ım onların mutsuzluklarını gösterme bize.
gitmeye devam et deniz evde bişey yapamazsın söyleyeyimŞÖle anlatayım sİze.
zam geldİ bİzİm spor salonuna
ondan zİyade artık gİtmek zor gelİyor bazen saat 6 oldumu sÜreklİ gİtsemmİ gİtmesemmİ sorusu soruyorum.
3 aydır dÜzenlİ gİdİyorum.
amannnnn bİlmİyorumkİ ne yapsam.
belkİ İlkbahara kadar ara verİrİm.evde cd den yaparım
ay evet ya teleferik iyiki orda doğmuşuz be sultan ne güzeldi ilk kar oraya düşer bence çok şanslıymışız valla sen anlatınca gözümde canlandı bi an güldüm kendi kendime kar yağdımı bütün gençler çaybahçesinin yanındaki bayırda toplanırdık ne güzeldi ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?