2009 Nisan Anneleri

Bugün tam annem gitti,kapıyı kapattım,Miray ın altını açayım diye yere yatırdım ki,çocuk bir ağlamaya başladı,kendini bir oraya bir buraya atıyor,kakasını da yapmış,bezi açmış bulundum ,ama mümkün değil,nasıl kıvranıyor,resmen altını bağlayamadım,en sonunda çıplak aldım,kucağıma ,dolaştırdım,falan..Biraz geçti ağlaması,ama daha yere yatıracağım zaman yine aynı...Offfff çok kötüydü,ilk kez Miray ı bu kadar ağlarken ve kıvranırken gördüm.Normalde ağlasa da ,eline birşey verince susardı .Sonra aldım emzirdim,kıpkırmızı olmuştu,o emdi,ben ağladım...Allah ım onların mutsuzluklarını gösterme bize.

kar mı iklimler değişiyor sivas da kar yok bursada kar var :))

canım gazı mı vardı acaba??

Herhalde ,Minecim,baya bir ayakta gezdirdikten sonra ağzından çıkardı gazını.Ya biz bu çocuktan en başta çekmedik gazından ,şimdi ,özellikle bu hafta , çok gazı oluyor,üşütüyor muyuz acaba diyorum.

maşallah eceme yemiş balığı
selenede gaz yapıyo portakal yercıhımız mandalına
maşallah kerem paşaya 8 saat nerde uyucam ben selenle
evet annemdede dedı bursada kar yağıyomu gemlıkte yağmur
banada habersız mısafır geldı az önce gıttıler hemen bı makarna salatası bı mılföye börek bı sıgara böreği bide tencere kekı yaptım napayım gelırken haber verırseler bu kadar ancaa
evet ya kadıncağız korktu duduklu patlayınca

doğduğundan beri gaz sorunu yaşıyorum üşütünce oluyor yediklerindende oluyor bazen yemekten sonra hemen gazını çıkarmayınca bekledikçe sancı veriyor galiba

ne kadar dıkkt etsekte oluyo elıfcım gaz sorunu şimdilik bunula geçmiş olsun en zoru şu gazdır ben çoook çektım

hamarat hatunsun valla daha ne olsun kız habersiz misafire:))

geçmiş olsun cnm umarım birdaha tekrarlamaz((

maşallah daha ne olsun ,tencere kekini bende çok merak ediyorum sürekli yaparmısın bir gün denemek isterim , bu arada muhallebili kadayıfı yaptım harika tatmayan varsa denesin hemde çok basit

evet canım kolay kektır helede haber vermeden gelenleer için yalarında yapsan bıle oluyo 20 dk pişme 20 dk dınlenme suresı var bı yanda mılföy pişerken diğer yanda kek pişiyo:))

offff baŞım aĞrıyor Çok yorucu bır toplantıdan Çıktım.

vee gene face ı kılıtlemıŞler..Çok canım sıkıldı..

evet canım kolay kektır helede haber vermeden gelenleer için yalarında yapsan bıle oluyo 20 dk pişme 20 dk dınlenme suresı var bı yanda mılföy pişerken diğer yanda kek pişiyo:))

sağol canım inşallah bir gün denerim gerçi bu aralar o kadar çok yiyorumki nasıl zayıflarım bilmiyorum göbeğimi eritmek için mekik çekmem lazımmış ama ben çok tembelim ne yaparım bilmem

offff baŞım aĞrıyor Çok yorucu bİr toplantıdan Çıktım.

vee gene face İ kİlİtlemİŞler..Çok canım sıkıldı..

inanırmısın az önce mesajı yazarken aklıma geldin deniz okursa ne kadar tembel bir bayan olduğumu düşünür dedim senin spor yaptığın aklıma geldi birden

yok canım nıye dÜŞÜneyım ınsan Üzerındedı tembellıĞı atamadı atamıyor ıŞte.

ya bende ara vercek gıbıyım spor salonuna.
tam bellı deĞıl ama..

ŞÖle anlatayım sıze.
zam geldı bızım spor salonuna
ondan zıyade artık gıtmek zor gelıyor bazen saat 6 oldumu sÜreklı gıtsemmı gıtmesemmı sorusu soruyorum.
3 aydır dÜzenlı gıdıyorum.
amannnnn bılmıyorumkı ne yapsam.
belkı ılkbahara kadar ara verırım.evde cd den yaparım

dÜdÜklÜ tenceresımı patladı kadının..yazık ya..
Çok tehlıkelı..

evet haklısın
yarasın hepsine:)
evet burdada yağıyor heryer bembeyaz oldu süper

Burada yağmıyor kar,daha doğrusu yağdı da,sulu kar gibiydi,hafif beyaz çatılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…