saol cnm ay yeterki yesinler ya insan zevkle hergün yeni birşey yapmaya uğraşıyo valla sürekli araştırıyorum ne faydalı ne versem ama iştah olmayınca insanın birşey yapasıda gelmiyo kuzucuklar hep yesinler:))evet bugün yoğurt vermedim cnm burda süper kar yağıyor ya:)))
Bugün tam annem gitti,kapıyı kapattım,Miray ın altını açayım diye yere yatırdım ki,çocuk bir ağlamaya başladı,kendini bir oraya bir buraya atıyor,kakasını da yapmış,bezi açmış bulundum ,ama mümkün değil,nasıl kıvranıyor,resmen altını bağlayamadım,en sonunda çıplak aldım,kucağıma ,dolaştırdım,falan..Biraz geçti ağlaması,ama daha yere yatıracağım zaman yine aynı...Offfff çok kötüydü,ilk kez Miray ı bu kadar ağlarken ve kıvranırken gördüm.Normalde ağlasa da ,eline birşey verince susardı .Sonra aldım emzirdim,kıpkırmızı olmuştu,o emdi,ben ağladım...Allah ım onların mutsuzluklarını gösterme bize.
kar mı iklimler değişiyor sivas da kar yok bursada kar var :))
Herhalde ,Minecim,baya bir ayakta gezdirdikten sonra ağzından çıkardı gazını.Ya biz bu çocuktan en başta çekmedik gazından ,şimdi ,özellikle bu hafta , çok gazı oluyor,üşütüyor muyuz acaba diyorum.
maşallah eceme yemiş balığı
selenede gaz yapıyo portakal yercıhımız mandalına
maşallah kerem paşaya 8 saat nerde uyucam ben selenle
evet annemdede dedı bursada kar yağıyomu gemlıkte yağmur
banada habersız mısafır geldı az önce gıttıler hemen bı makarna salatası bı mılföye börek bı sıgara böreği bide tencere kekı yaptım napayım gelırken haber verırseler bu kadar ancaa
evet ya kadıncağız korktu duduklu patlayınca
Herhalde ,Minecim,baya bir ayakta gezdirdikten sonra ağzından çıkardı gazını.Ya biz bu çocuktan en başta çekmedik gazından ,şimdi ,özellikle bu hafta , çok gazı oluyor,üşütüyor muyuz acaba diyorum.
maşallah eceme yemiş balığı
selenede gaz yapıyo portakal yercıhımız mandalına
maşallah kerem paşaya 8 saat nerde uyucam ben selenle
evet annemdede dedı bursada kar yağıyomu gemlıkte yağmur
banada habersız mısafır geldı az önce gıttıler hemen bı makarna salatası bı mılföye börek bı sıgara böreği bide tencere kekı yaptım napayım gelırken haber verırseler bu kadar ancaa
evet ya kadıncağız korktu duduklu patlayınca
evet canım kolay kektır helede haber vermeden gelenleer için yalarında yapsan bıle oluyo 20 dk pişme 20 dk dınlenme suresı var bı yanda mılföy pişerken diğer yanda kek pişiyo:))
offff baŞım aĞrıyor Çok yorucu bİr toplantıdan Çıktım.
vee gene face İ kİlİtlemİŞler..Çok canım sıkıldı..
saol cnm ay yeterki yesinler ya insan zevkle hergün yeni birşey yapmaya uğraşıyo valla sürekli araştırıyorum ne faydalı ne versem ama iştah olmayınca insanın birşey yapasıda gelmiyo kuzucuklar hep yesinler:))evet bugün yoğurt vermedim cnm burda süper kar yağıyor ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?