2009 Nisan Anneleri

kızlar mrb beni hatırladınızmı bilmiyorum pro oldum giremez oldum anneler bebişler herkes iyidir inşallah benimki çok yaramaz olduğu için şuan bile zor yazıyorum herkese selamlar oğlum uslandığı!!! zaman yazabilirim umarım kendinize iyi bakın

valla cnm allah sabır ve kuvvet versin gerçekten çok zor uyumayan bebek ecem 4 gün uyumadıda kafayı yiycektim inşallah düzelir canım

inşallah arkadaşlar.uykusuzluk gerçekten çok zor bi durum.ben de her gece kafayı yiyorum sonra gülfem beni kendime getiriyo.yani bozan o düzelten yine o.boshayallersmile

ecem balık çorbasını afiyetle yedi bir dolu kase maşallah normalde bu saatlerde muhallebi veriyordum fakat balık verince öğlen veriyorum balığı haşladım içine havuç patates rendeledim birde az taze soğan kıydım hepsini blenderdan geçirdim tadıda güzel oldu ecemde afiyetle yedi teşekkürler

melek kolay gelsin.

teşekkürler kızlarrrrrrrrr

kerem edumu dıyor ege herseye......... gıy gıy gay gey diyip duruyorrrrrrrr

afiyet olsun.. 8 saat kesintisiz uyumak mı? nerde satılıyor ooo... eheheheh

ECEM' e afıyet olsun yarasın kuzuyaaaa

annem bende egeyle ilgilenıyorr.......bende bi bakayım dedim....

akşam üstü gelırım belki..................

Bir Dost'tan ...

Çay'ı çok sevdiğimi söyleyince, yasli bir teyze anlattı geçenlerde,
bak diye basladi söze ...

Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..

Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadikça o olgunlaşır, demlenir...

Gelinin kocası ise bardaktir; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...

Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...

Görümce ise çay kasigiıdır; arada bir gelir ve karistiriır gider...

Kaynataya gelince; o da bardak altidir; dökülenleri bir araya toplar...

Çay deyip te geçmemek lazim demek ki... bi durmak, dusunmek lazım ..

Güzel benzetme...kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

sana kolay gelsin melek.

doğru söze ne denir

kızlar balık çorbasını hangi balıkla yapıyosunuz.ben dün akşam gülfeme hamsi buğulama verdim.minik kılçıklar tahatsız etti pek yiyemedi.daha önce çipra levrek verim.büyük balık vermemek gerekiyo diye şimdi hep hamsi istavrit takılıyoz

egeye günde 2 portakal versem gazdan rahatsız oluyor.maşallah kereme:)))
ebru şallının programında mandalinanın portakala göre daha az gaz yaptığını duymuştum.
çoğu zaman tercihim mandalina oluyor.

egenin ateşi vardı banyo yaptırdım düşmedi
şurubunu verdim şimdi daha iyi.
ama bu dişler daha çok rahatsız edicek((
4.dişi patlamış sabah farkettim ama patladığı halde niye zorlanıyor hala

bizim hala dişimiz yok.doktor 1 yaşına kadar normal dedi ama benim canım sıkılıyo.

geçmiş olsun canım.

bizim hala dişimiz yok.doktor 1 yaşına kadar normal dedi ama benim canım sıkılıyo.

çıkar merak etme..sıkma canını canım. doktor normal demiş..
farklı bi durum olsaydı normal demezdi zaten. bizim de çok yakın bir zamanda çıktı. ikisi birden çıktı.
başkada yok zaten bidaha çıkmadı..

cnm bebekler için en uygunu somon hem kılçık açısından hem besleyici özelliği açısından

herkese merhabalar
ege ye geçmiş olsun canım
yemekteyizde kadının düdüklüsü patladı izleyen varmı ((

afiyet olsun prensese
yoğurt verme bugün

canım sen hala emziriyosun kerem 4.aydan beri mama yiyor maşallah bi sıkıntısı olmadıkça uyanmıyor
ay geçmiş olsun yaa
ateş korkutuyo beni
ege hala o videodaki gibi uyuya kalıyomu:))

gözümün önünden gitmiyo maşallah ya

bize portaka gaz yapmadı
herkese merhabalar
ege ye geçmiş olsun canım
yemekteyizde kadının düdüklüsü patladı izleyen varmı ((

aaa hadi ya kaçırmışım en korktuğum şey kadın düdüklüye koyarken aklıma gelmişti ama bişey oldumu nasıl oldueyvahedigeldismile

saol cnm ay yeterki yesinler ya insan zevkle hergün yeni birşey yapmaya uğraşıyo valla sürekli araştırıyorum ne faydalı ne versem ama iştah olmayınca insanın birşey yapasıda gelmiyo kuzucuklar hep yesinler:))evet bugün yoğurt vermedim cnm burda süper kar yağıyor ya:)))

Ay ben de kaçırmışım ,aslında Show açık ama Miray ı uyutmaya gitmiştim,o arada oldu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…