2009 Nisan Anneleri

nasılsınız kızlar eşimle çıktık baya bı yuruduk ama sanırım üşüttüm kulağım çok ağrıyo ama olsun amma ıyı geldıbuluşmayı konuşuyonuzda hatunlar kesın olucakmı bende şimdididen ona göre ayarlıyayım

her gün verme canım ya hafta 3 gün ver bence siz hergün yıyebılırsı ama onun büyesine cok gelebılır tabi kendin bilirsin............
Elavinya,bence o hamile var mı ya yazdı onu,sen yanlış anladın.

URLA NEDEN aşşağılar gibi yok yazdın çok üzüldüm aşlkolsun sana tek benim çocuğumun gelişimi geri yani öylemi
sen bence yazdıgın yazıyı okuu... arkadan benım cevabıma tekrar bak

elif yanıtlamış zatennn

haklısın herrsey onlar için............

hersey fedakarlık yapıruz zatennnn

KIZLAR BU ARADA BU AKŞAM URSAYA TAA BURALAR GELİN GELİYORR

görümcemın kankası evlenıyorr bursa gelıormuş merkeze gelıormuş cok sormadım
kaınvalidedeydik ya görümcem...

aşureyi yedik geldikkk

aşırııııııııııııııııııııııııı soguk varrrrrrrrr allahtan babam getırdıgoturdu arabylaa

bu arada kocişimin askerlik yei bursaa getircek bni bursayaaa

tabii kac sen sonra bilinmezzzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya yoğun kardan dolayı konser iptal edilmişşşş(((((((
tühhh üzüldüm senın adınaaaaaaa

onuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

ii akşamlarrrr..günden geldimm..yemek yaptımm..markete gittikk..yarın yemeğe davetliymişiz giyeceğimi ayarladımm..şimdi inşallah azcık ders çalışcamm..bakımm dedim kimsee yokkk...

canm ben 2008 de girmiştim tabi bizmki farklı lise çıkışlı girdm ben yargı ve güvenderden çalıştım
zatn hayatım boyunca tüm sınvlarda fem ve güvendr kullandm tavsiye ederim canm
saol canımm..bendede yargıı modüler set var..daha incelemedimm..az sonraaa başlıycamm inşalahh..

ayşe sizn 9 ders mi var yoksa alttan mı ders var ne çok yaa benm 7 ders verr 3 tanesi bittii şimdilik
yok canım yaa..benim hiç allatan dersim yokk.hepsi dönem dersim..buyıl 11 ders var..2 si uygulamalı.9 kitappp

SAOL CANIMMM..

çok geçmişş olsunn..2.miydii yaa..ev sizinmi pekiiii??

geçmişş olsunnnn..kulak agrısıı zorrr..geçen haftada ben çektimmm..:teselli:

Kızlar benim için haftaiçi hergün uyar,siz günü belirleyin,ona göre ayarlayalım.

bu hafta içi ne zaman olursa bana uyar sen belirle günü elif uymayan söyler zaten
hee bu arada geliirken öss formunuda getircem sen bilmezsen kim bilcek doldurmayı:))

Kız ben en son ÖSS ye girdiğimde Taş Devrindeydik o zaman))

Salı uyar bana o zaman,ona göre yapın planlarınızı,ok?

Ok ben okudum salı günü diğer bursalı hatunlarda okusun hu huuuuuuuuuuuu gün yapıyoz hihihi

salı günü elifteyizzzzzzzzzzz

elif özelden adres yazsana bana
numaran kayıtlı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…