evde canım elifetyiz gibi görünüyor şimdilik
saol nagihan ne yemeği yapıyorsun
bende bu akşam köfte patates çorba var
tuğba hoşgeldin çok boşladın bizi hııııı
Kızlar nette mÜzİk aletlerİnİn sesİnİ Çıkaran bİ oyun vardı adresİ neydİ
her gün verme canım ya hafta 3 gün ver bence siz hergün yıyebılırsı ama onun büyesine cok gelebılır tabi kendin bilirsin............paşaya bu sabahta cevizli yumurta yaptım yine yemedii..sanırım yumurtadan sıkıldı bu çocuk..haftada 5 kez yiyoo..2 gün vermiomm sadecee o günlerdede çorbasına katıyodum..biraz ara versem ii olacak..hiç yemez sonra değilmi..
Elavinya,bence o hamile var mı ya yazdı onu,sen yanlış anladın.
sen bence yazdıgın yazıyı okuu... arkadan benım cevabıma tekrar bakURLA NEDEN aşşağılar gibi yok yazdın çok üzüldüm aşlkolsun sana tek benim çocuğumun gelişimi geri yani öylemi
haklısın herrsey onlar için............Aaaaaaaa,GELİN GELİN,haftaya bende buluşma var,bize de gelirsiniz))
Ben de yumurtayı bazen az tereyağda sarısını pişirerek veriyorum,peynirli denemedim,ama yarın deneyeyim.Domatesli yapmıyorum,çünkü domates mevsimi değil..
Kendimiz için bile almıyoruz biz,patlıcan biber,domates,hiçbirini.
Gerçi hiç sebze alıyor musunuz diye bir sorun)
Alıyoruz,çünkü Miray için)
Herşey kızım içinnnnnnnn herşey....
Ay bugün ne saçmaladım ya,utanıyorum kendimden.Tatil çarptı beni))
tühhh üzüldüm senın adınaaaaaaaya yoğun kardan dolayı konser iptal edilmişşşş(((((((
saol canımm..bendede yargıı modüler set var..daha incelemedimm..az sonraaa başlıycamm inşalahh..canm ben 2008 de girmiştim tabi bizmki farklı lise çıkışlı girdm ben yargı ve güvenderden çalıştım
zatn hayatım boyunca tüm sınvlarda fem ve güvendr kullandm tavsiye ederim canm
yok canım yaa..benim hiç allatan dersim yokk.hepsi dönem dersim..buyıl 11 ders var..2 si uygulamalı.9 kitapppayşe sizn 9 ders mi var yoksa alttan mı ders var ne çok yaa benm 7 ders verr 3 tanesi bittii şimdilik
SAOL CANIMMM..selam kızlar. selen uyudu bi bakayım dedim ben de. dün gece sabaha karşı bizim çatı uçtu yine.öncekini söylemişmiydim bilmiyom. 2. oluyo.bi daha çatı dubleks mi Allah korusun.
cnm ben kpss kursuna gidiyom feme. hocalar ve kitaplar güzel bence. ben sayısalcı olduğumdan eksiğim sözel. sözel de femin kitabını beğendim. yargının setini ben de aldım. ama tarih konu anlatım sırası şekli çok farklı.hiç yüzüne bakmam gibi geliyo. diğerlerni bilmiyom. ama tarih için fem in konu anlatımlı kitabını öneririm.
hadi canım. okadar oldumu.sayılı gün geçiyo. benim işten daha haber yok.olmıcak galiba.
ay canım benim çıktı mı dişler. çok şükür güle güle kullansın yusuf.
ne güzel düzelmişti yemesi noldu yine?
üzüldüm canım
oh afiyet olsun şekerim
geçmişş olsunnnn..kulak agrısıı zorrr..geçen haftada ben çektimmm..:teselli:nasılsınız kızlar eşimle çıktık baya bı yuruduk ama sanırım üşüttüm kulağım çok ağrıyo ama olsun amma ıyı geldıbuluşmayı konuşuyonuzda hatunlar kesın olucakmı bende şimdididen ona göre ayarlıyayım
Ok ben okudum salı günü diğer bursalı hatunlarda okusun hu huuuuuuuuuuuu gün yapıyoz hihihi
salı günü elifteyizzzzzzzzzzz
elif özelden adres yazsana bana
numaran kayıtlı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?