2009 Nisan Anneleri

Eski işyerin değil mi Şirvan?

canım eski işyerimde ben doğum iznine çıktıktan sonra şirket taşındı.. uzağa gitti..
o yüzden nasıl olacak bilemiyorum.. nerdeyse 1 saat yok sürüyormuşş...
esasında arabayla yarım saat ama.. servis dolanıyor ya...

aslında olur sultan öyle herkese uyarsa ve okeylerse
şirvan baran tam ek gıdayada alışamadı dımı napıcaksın yemek işini

O zaman Perşembe diyelim şimdilik,Tuğba da görsün de ona göre ayarlasın kendini.Tuğbaaaaaaaa!Aslında bana gün pek manalı gelmiyor,ben sana getiriyorum sen bana,bir anlamı yok yani.
Ama buluşabiliriz tabi,ayda bir.Ya da paralı da olur ,farketmiyor yani,paralı ya da parasız.

:1hug:
nese kızlar ben kaçar ıyı geceler
iyi geceler

hiç sorma anacım iyice kanki oldular.....
evet yaaa

yapın anacım adını koyun .. altınmı dolar mı ....
euruu ehehehehe

bursalılar kıskanıyozz amaaa kaydirigubbakcemile
evetttttttttttttt

bursalı kızlar gün yapsak ya ayda veya 15 günde 1 ne dersiniz:)
işi ticarete dökütün sultan
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yapın valla maksat görüşmek....

bende burada komşularla girdim...gelip gıtmek yok delıler istemıyor bazıları bazılarıda calışıyor para döndürüyoruzzz

aslında olur sultan öyle herkese uyarsa ve okeylerse
şirvan baran tam ek gıdayada alışamadı dımı napıcaksın yemek işini

valla bilmiyorum çorba yiyor.. bu hafta sabah kahvaltısına 5*6 kaşık almaya başladı..
annem zorla donino nun muzlu - bebe biskivili yoğurtları var ya ondan yediriyor

geceleride onuda bu hafta yaptık..annemlerde kaldıkya.. gece arı mama yediriyor nenesi

yani anlayacağız annem benden iyi balıyor..
ben kolayı bulmuşum memeyi çıkarım veriyorum yemiyor diye..

bende anlamam gerçi şu gün ne işe yarar toplu para heralde:))
neyse siz bilirsiniz canlar

kıskanmayın kızzz

size sorum olacaktı...

aptamilin kaşık maması varmı.. ondan alacam varsa..

sıpa arı mamaya alıştı gibi ben ama pınar 6-12 aylık sütleri varya ondan yarı su yarı sütle yapıyorum.. ,yarısını baran yiyor gerisini de ben..
ziyan olmasın dimi :)))

ii geceler kızlarrr..

öldümm bittim yaaa..salak bişey çıkardılarrr..yaptığımız planları eportfolyo die biyere yüklüyozz..neyse yüklemeyi yapıyoruz kontrol etmek içim açıyorum herşey birbirine girmişş..düzelmiyooo yaa...

nagihancım sorma valla zor ki ne zorr..bu yıl tırlatmazsaam iidirrr..

9 ders
2 staj devam zorunluluğu olan
kpss
kağan bey
ve işleri

bide üstüne üstlük günüm varrrr..lülülüüüüüüüüohaoldumsmile

anlamı var bence canım yaa

tamam ben sana sen banada ama toplu para gecıyor insanın elıne bak biz yapıoz ayda 1 12 kişi.....1100 gcıyor insan ha dedımı 1100 nerde bulcak n oluyooo vrıon vrıon sonra hepsini gerıye alıyon offffffffff

her ay aslında 100 atcan ama olmuyor bazennniştee

ama gün kesin onu vermen gerkıyorrturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ende gerısını yerımmmm heleki meyvesiniii sever bitirir ama cok yaptıysam ve bıerek bazen aparım yer yer doydumu enyerimm ehehehe

kız ben ciici beeye bi tbak üstüne süt döküom onları ezıom kendim yıyommmmmmmm

aramızda kalsın eheeh kociş görse yuh diyecekkkk

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
allah kolaylık versınnnnnnnnn

emızrmek gibi okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende emzırıyom bazen canım kahvaltısını yaptımı öglene bişey yapamıom emıyoo tabi.. iyi eoluyorr eheheheheh

kızlar gün iyidir yaa..belki her ay kenara para bırakmaya bilirsin..ihmal edersin ama gün olunca borçlu oluyosun birilerine ve mecburen aylı bi miktar ayırıyosunn..

şubatta gün bende meselaa inşallah yeni bi lg notebook alıcamm..eşimin leptopu milattan kalma bişeyy.daha foto makineside alamadımm..800 tl ile alıcam ikisinideee..

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, chveneburi, croxilex, ssengun+, ŞıRVAN+

valla nasıl dersenız kızlar buluştuğumuzzda konuşuruz paralıda olur parasızda farketmez maksat görüşmek olsun bana her türlüsü uyar gidicem dedim hala burdayım :))))))))
ayşe işin zor valla canım kolaylık versın allah
bende arı mama verıyorum selene alıştı ve ben normal sütle yapıyorum ve özellıkle benım kız ben ne zaman biişi yesem karşıma oturup istiyo felaket bı durum akşam yemeğinde benden önce onun karnını doyuruyoz sonra ben bu gece muz aldım yıyorum ona vermedım kabız oluyo dıye karşıma oturdu açtı ağzını vermedım sınırlendı sıktı kendını bağırıyo
şirvan arı mama ıyı kaşık maması yapımı kolay ama sevmeye bılıyo her bebek

Son düzenleme:

eheheh benımde şubattaa 20 şubattaa bana gelıcek.....

ben kendime bi ep tlfonu ve dişçiye gıdıcem kocişte bıraz cıkma yaparsındemi ddiii düşünmm lazım dedımmm

valla nasıl dersenız kızlar buluştuğumuzzda konuşuruz paralıda olur parasızda farketmez maksat görüşmek olsun bana her türlüsü uyar gidicem dedim hala burdayım :))))))))

kalabalık oldumu ınsan gidemıyorr farmvillede böyle bagımlılık yapıoyorrr

ayy valla zor ki ne zor bende öle ders ev işi üstüne yemek zeyneple ugraşş uykuszluktan bitkin düştügüm halde zeynep uyurken ders çalışıyorum arada muh. dersine gidiyorumm allah gerçkten yardmcımz olsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…