Eski işyerin değil mi Şirvan?
bursalı kızlar gün yapsak ya ayda veya 15 günde 1 ne dersiniz:)
bursalılar kıskanıyozz amaaa kaydirigubbakcemile
iyi gecelernese kızlar ben kaçar ıyı geceler
evet yaaahiç sorma anacım iyice kanki oldular.....
euruu eheheheheyapın anacım adını koyun .. altınmı dolar mı ....
evettttttttttttttbursalılar kıskanıyozz amaaa kaydirigubbakcemile
işi ticarete dökütün sultanbursalı kızlar gün yapsak ya ayda veya 15 günde 1 ne dersiniz:)
aslında olur sultan öyle herkese uyarsa ve okeylerse
şirvan baran tam ek gıdayada alışamadı dımı napıcaksın yemek işini
O zaman Perşembe diyelim şimdilik,Tuğba da görsün de ona göre ayarlasın kendini.Tuğbaaaaaaaa!Aslında bana gün pek manalı gelmiyor,ben sana getiriyorum sen bana,bir anlamı yok yani.
Ama buluşabiliriz tabi,ayda bir.Ya da paralı da olur ,farketmiyor yani,paralı ya da parasız.
ende gerısını yerımmmm heleki meyvesiniii sever bitirir ama cok yaptıysam ve bıerek bazen aparım yer yer doydumu enyerimm ehehehesize sorum olacaktı...
aptamilin kaşık maması varmı.. ondan alacam varsa..
sıpa arı mamaya alıştı gibi ben ama pınar 6-12 aylık sütleri varya ondan yarı su yarı sütle yapıyorum.. ,yarısını baran yiyor gerisini de ben..
ziyan olmasın dimi :)))
allah kolaylık versınnnnnnnnnii geceler kızlarrr..
öldümm bittim yaaa..salak bişey çıkardılarrr..yaptığımız planları eportfolyo die biyere yüklüyozz..neyse yüklemeyi yapıyoruz kontrol etmek içim açıyorum herşey birbirine girmişş..düzelmiyooo yaa...
nagihancım sorma valla zor ki ne zorr..bu yıl tırlatmazsaam iidirrr..
9 ders
2 staj devam zorunluluğu olan
kpss
kağan bey
ve işleri
bide üstüne üstlük günüm varrrr..lülülüüüüüüüüohaoldumsmile
emızrmek gibi okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkvalla bilmiyorum çorba yiyor.. bu hafta sabah kahvaltısına 5*6 kaşık almaya başladı..
annem zorla donino nun muzlu - bebe biskivili yoğurtları var ya ondan yediriyor
geceleride onuda bu hafta yaptık..annemlerde kaldıkya.. gece arı mama yediriyor nenesi
yani anlayacağız annem benden iyi balıyor..
ben kolayı bulmuşum memeyi çıkarım veriyorum yemiyor diye..
kızlar gün iyidir yaa..belki her ay kenara para bırakmaya bilirsin..ihmal edersin ama gün olunca borçlu oluyosun birilerine ve mecburen aylı bi miktar ayırıyosunn..
şubatta gün bende meselaa inşallah yeni bi lg notebook alıcamm..eşimin leptopu milattan kalma bişeyy.daha foto makineside alamadımm..800 tl ile alıcam ikisinideee..
valla nasıl dersenız kızlar buluştuğumuzzda konuşuruz paralıda olur parasızda farketmez maksat görüşmek olsun bana her türlüsü uyar gidicem dedim hala burdayım :))))))))
ii geceler kızlarrr..
öldümm bittim yaaa..salak bişey çıkardılarrr..yaptığımız planları eportfolyo die biyere yüklüyozz..neyse yüklemeyi yapıyoruz kontrol etmek içim açıyorum herşey birbirine girmişş..düzelmiyooo yaa...
nagihancım sorma valla zor ki ne zorr..bu yıl tırlatmazsaam iidirrr..
9 ders
2 staj devam zorunluluğu olan
kpss
kağan bey
ve işleri
bide üstüne üstlük günüm varrrr..lülülüüüüüüüüohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?