2009 Nisan Anneleri

KPSS yayınlarıyla ilgili fikrim yok:-((

Ama değişik kitaplar daha faydalı olur sanırım,değişik soru tipleri görmek açısından.

süper fikir:))

ayy canım kıyamamam
evet uyutmuşşş..aşkımm kahvee istediii..kahve yapıomm..
bizede yap kızzz

ehehe deli:)):

selene geçmiş olsun inş. birşeyi yoktur

ben önümüzdeki perşembe işe başlıyorum....

rafadan yumurta veriomusunuz

1 saat süren kahvaltı ve ortalık toplamadan sonra burdayım,yusuf yaklaşık 3 aydır muhakkak kusuyor bu aralar 2 öğünü çıkarıyor midesinde hiçbirşey kalmayana kadar doktorunu aradım alışkanlık yapmış öğürdüğü zaman yedirmeyi bırak ilgisini dağıtacak etkinlikler yapın dedi..........çorbasını hazırladım kaynıyor bal kabağı,brokoli,patates,mısır unu,havuç 100 gram da biftek koydum.......

annemde yusufu uyutmaya çalışıyor yusufun allattan çıkan iki dişi çok tuhafına gidiyor ağzını bi tuhaf bişeyler yapıyor çook komik oluyor.

valla sabah gunaydın dedım ta anca gırebıldıım şükür selene bişi olmadı iyi yaramaz
bencede çocuklar hakkında ıyı konuşmaya gelmiyo nazara gelıyolar hemen tam tersı tepiyo
burda kar yağıyo n eguzel çıkıp yurumek ıstıyorum ama selen uyudu uyansında çıkarım bıraz ben karı çokk sevıyorum
bende kahvaltıda mutlaka yumurta yedırıyorum ama ya peynırlı omlet gıbı ya da domateslı en olmadı haşlama azda olsa yıyo selen haşlanmışı sevmıyo pek
ben gene ona özel yemek yapıyorum ama bır tek akşam yemeğinde ben ne yıyosam oda onu yıyo ona ayrı yapmıyorum tuzunu atmadan ayırıyorum o kadar gecen karnıbahar kızartması bile yedi yoğurtlu :)

canm ben 2008 de girmiştim tabi bizmki farklı lise çıkışlı girdm ben yargı ve güvenderden çalıştım
zatn hayatım boyunca tüm sınvlarda fem ve güvendr kullandm tavsiye ederim canm

ayşe sizn 9 ders mi var yoksa alttan mı ders var ne çok yaa benm 7 ders verr 3 tanesi bittii şimdilik

MEraba kizlarrrr
ooo bulusun bakalim bursalilarrrrr

sirvan ise baskamak cok koycak sana haberin olsun::)))))
uyku yok iyle oglenlere kadarrrrr

bugun ve yarin kociste evde AMA pzt fecesi antalyaya gudiyooo
dersane kampi var kitap yaziyorlaryaaa
bizde gidecektik AMA hava cok soguk
otelde demiri zapdedemem esim hep topkantisa olacak
benimkide hayaldi zaten
hem nerde 1hafta sirketi burakip da bi Yere gudenem kikki

selam kızlar. selen uyudu bi bakayım dedim ben de. dün gece sabaha karşı bizim çatı uçtu yine.öncekini söylemişmiydim bilmiyom. 2. oluyo.bi daha çatı dubleks mi Allah korusun.
cnm ben kpss kursuna gidiyom feme. hocalar ve kitaplar güzel bence. ben sayısalcı olduğumdan eksiğim sözel. sözel de femin kitabını beğendim. yargının setini ben de aldım. ama tarih konu anlatım sırası şekli çok farklı.hiç yüzüne bakmam gibi geliyo. diğerlerni bilmiyom. ama tarih için fem in konu anlatımlı kitabını öneririm.

ben önümüzdeki perşembe işe başlıyorum....
hadi canım. okadar oldumu.sayılı gün geçiyo. benim işten daha haber yok.olmıcak galiba.

ay canım benim çıktı mı dişler. çok şükür güle güle kullansın yusuf.
ne güzel düzelmişti yemesi noldu yine?

evet ya nasıl neşem kaçtı anlatamam(8
üzüldüm canım

kendime sıcak salep yaptım içiyom kar ı seyrede seyrede

oh afiyet olsun şekerim

aliyecim naber bende uzun zamandır yoktum astımım biraz arttı bu arada yusuf hastalandı derken giremedim selencik te hastaydı galiba çook geçmiş olsun seni arıycaktım işten güçten hep unutuyorum.

kızlar biraz geçmişe baktım buluşma oldu mu olmadı mı anlayamadım,beylikdüzüne yakın kimse yok mu ya ama herkes çok farklı yerlerde oturuyor keşke yakın olsaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…