süper fikir:))Yok ,Sultan,farmville almayayım, o zaman da hiç çıkamam)
Ama diğer fikrini pek sevdim,haftaya bana gelin en iyisi,Tuğba ona çağırınca ben sesimi çıkarmadım bir daha,ama nasılsa bana birgün geleceksiniz,o 15 tatilde olsun heheheheee
Hatta sen haftaya Tuğba ya kahvaltıya git,öğlene de bana gelin,nasssııı fikir)
İndirimler hemen başladığıında gidilmeli bence,sonunu bekleyince de hiçbirşeyi bulamıyorsun bu sefer.Bana LCW çok fazla renkli geliyor,renk cümbüşü resmen,çok hoşuma gitmiyor kız şeyleri,ama erkek kıyafetleri daha güzel.
Aynen canım,dişimiz yok emeklememiz de,ama dediğin gibi sürüneren yuvarlanarak ve de geri emekleyerek istediğimize ulaşıyoruz.Bizim de hareketli,tepinip duruyor.
ayy canım kıyamamamSağol Nagihancım.
Bu arada dün ne oldu,malum tatile girdik,annem de gelmeyecek ya bize,annem diyor ki,bak kızımı bana getirin,yüzüne bir baktım ki,ağlıyor,sabah da ona bakarak hep ağlamış,ayrılacaklar diye,bend e ağladım tabi...
bizede yap kızzzevet uyutmuşşş..aşkımm kahvee istediii..kahve yapıomm..
ehehe deli:)):Aaaaaaaa,GELİN GELİN,haftaya bende buluşma var,bize de gelirsiniz))
Ben de yumurtayı bazen az tereyağda sarısını pişirerek veriyorum,peynirli denemedim,ama yarın deneyeyim.Domatesli yapmıyorum,çünkü domates mevsimi değil..
Kendimiz için bile almıyoruz biz,patlıcan biber,domates,hiçbirini.
Gerçi hiç sebze alıyor musunuz diye bir sorun)
Alıyoruz,çünkü Miray için)
Herşey kızım içinnnnnnnn herşey....
Ay bugün ne saçmaladım ya,utanıyorum kendimden.Tatil çarptı beni))
Aaaaaaaa,GELİN GELİN,haftaya bende buluşma var,bize de gelirsiniz))
Ben de yumurtayı bazen az tereyağda sarısını pişirerek veriyorum,peynirli denemedim,ama yarın deneyeyim.Domatesli yapmıyorum,çünkü domates mevsimi değil..
Kendimiz için bile almıyoruz biz,patlıcan biber,domates,hiçbirini.
Gerçi hiç sebze alıyor musunuz diye bir sorun)
Alıyoruz,çünkü Miray için)
Herşey kızım içinnnnnnnn herşey....
Ay bugün ne saçmaladım ya,utanıyorum kendimden.Tatil çarptı beni))
özellikle kpssye çalışıp kazananlar.
hangi kitaptan çalıştınızz..önerebileceginiz bi kitap var mı??
eşim bi set getirmiş yargının modüler seti ama ben tek kitap olsun istiyomm..
nasıl çalışmalıyımm..tek kitap mı yoksa ayrı ayrımı??
günde 2 saat çalışmaya karar verdim.
1 saati 4.sınıf dersleri 1 saati kpss..
9 ders varrr offf offf..
cnm ben kpss kursuna gidiyom feme. hocalar ve kitaplar güzel bence. ben sayısalcı olduğumdan eksiğim sözel. sözel de femin kitabını beğendim. yargının setini ben de aldım. ama tarih konu anlatım sırası şekli çok farklı.hiç yüzüne bakmam gibi geliyo. diğerlerni bilmiyom. ama tarih için fem in konu anlatımlı kitabını öneririm.özellikle kpssye çalışıp kazananlar.
hangi kitaptan çalıştınızz..önerebileceginiz bi kitap var mı??
eşim bi set getirmiş yargının modüler seti ama ben tek kitap olsun istiyomm..
nasıl çalışmalıyımm..tek kitap mı yoksa ayrı ayrımı??
günde 2 saat çalışmaya karar verdim.
1 saati 4.sınıf dersleri 1 saati kpss..
9 ders varrr offf offf..
hadi canım. okadar oldumu.sayılı gün geçiyo. benim işten daha haber yok.olmıcak galiba.ben önümüzdeki perşembe işe başlıyorum....
ay canım benim çıktı mı dişler. çok şükür güle güle kullansın yusuf.1 saat süren kahvaltı ve ortalık toplamadan sonra burdayım,yusuf yaklaşık 3 aydır muhakkak kusuyor bu aralar 2 öğünü çıkarıyor midesinde hiçbirşey kalmayana kadar doktorunu aradım alışkanlık yapmış öğürdüğü zaman yedirmeyi bırak ilgisini dağıtacak etkinlikler yapın dedi..........çorbasını hazırladım kaynıyor bal kabağı,brokoli,patates,mısır unu,havuç 100 gram da biftek koydum.......
annemde yusufu uyutmaya çalışıyor yusufun allattan çıkan iki dişi çok tuhafına gidiyor ağzını bi tuhaf bişeyler yapıyor çook komik oluyor.
üzüldüm canımevet ya nasıl neşem kaçtı anlatamam(8
kendime sıcak salep yaptım içiyom kar ı seyrede seyrede
ya yoğun kardan dolayı konser iptal edilmişşşş(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?