2009 Nisan Anneleri

kocişim aradı havaalanındaymış
geliyoooooooooooooooooo hihihi
sıkıntıdan patladımmmm

hiiiçte deli değilsin sehercim
ben onu yapalı 3 sene oldu ne güzeldi
bende dua ediyorum inş. yağarda gidersin

kızlar valla ne güzel dostluklara şahit oluyoruz inanaın çok duygulandım ve gurulandım sizin gibi iyi insanların arasında olduğumdann iyiki varsınızzz
edaya ve dideme bravo valla bulunmaz böyle dostluklar sinemin her anonda yanında oldular
bu arada ist grubu ben dahil hepimiz fos çıktıkkk:) bir biz buluşup buluşup kaynaşamıyozzzz

selam kızlar..........iyi pazarlar sabah güzel bir kahvaltı yaptık ailece babası yusufla oynadı bende oturma odamızı yaladım yuttum oooohhh mis gibi oturuyoruz akşama doğru bi alışveriş merkezine gidicez burda çok fazla avm var akşam yemek yapmıycam,biraz gemişe bakiim

naber yelizcim gerçekten doğru söylüyorsun sitede istanbulda arkadaş çok ama görüşemiyoruz,herbirimiz bir yerdeyiz bilmiyorumkismile

valla bı kere buluşsanız kızlar bı daha arkası kendılığınden gelır gıbı gelıyo bana benım bı kaç arkadaşım ar burdan bırı ızmırden bı adapazarından ilk sadece bı kez yuz yuze zor bı zahmet ayarlayıp görüştük ama şimdi ikiside bursaya geldığınde mutlaka 1 saatta olsa gelırler bana otururuz

ege dogdugundan beri yüzüstü yatıyor canım

gözün aydın eşin gelıyormuş..........

gece ki muhabbetiniz ne güzelmiş kızlar ya.oku oku anca bitti.

bursalılar yine bulusuyomuş....ne güzell..bende kıskanıyorum valla....ankradan birileri vardı.ama artık çok girmiyolar galiba....

sinehas inşallah herşey istediğin gibi olur canım en kısa zamanda...

biz dişimizi 4ledik.üst dişler daha kısacık.gülünce çok komik gözüküyoo sıpacık.

burası buzzzz gibi buzzz.ama şöyle güzel bi kar yağmadı.ben 5 senedir ankaradayım.kasımda başlardı kar.ilk defa böle bi kış görüyorum.

kar yağsın tutsun da oğluşumuzu alıp parka götürücezzz.çok hevesliyiz eşimle ama bi türlü tutacak kadar yağmadı ki.

mugecim gozun aydin canim
ohhh oh temizlikler yapilmis ben bu gun is mis yapmadim valla hastayim azicik aksami lavaboda gecirdim kahvaltidan sonrada reha durmadi anca mutfagi topladim 3gibi rehayi uyuttum kek yapim buyuk ogluma yemegini yedirdim onun
aksama balik ve nercimek corbasi var tabi salatada yaparim onlarda esim gelince

muge rehada dogdugundan beri yuz ustu yatiyo canim

müge gözünaydın canım.

keremde 2.ayından beri yüzüstü yatıyor.tabi şimdi uykuda kendi kendine dönüyo.ama daha çok yüzüstü yatıyo

şimdi ne demek istedin anlamadım urla aşkolsun sana eheheheh:roflol:anladın sen onu:roflol:
şaka kız şaka

bu arada altı parmaga yakınmısnızzz sizz

benım kocişte eski termınal varmış orda askerlik yapmış

ya ddedim benı görtürcektın bursayaaa götür dedım arkadaşlar var tamam dedı yazın gıdelım sanmamm ama inşallahhhhhhh

benımde 15de ama 20 sarkıyorrrrr
şey ımmmmmmmm bilmiyorumkismile valla bağırcak zaten az kaldı kaydirigubbakcemile3 e napalım anacım pazar olsa kaç yazar selen sabah 8 ayakta
aynen pazar falan yok eskıden ne uyurduk kocişleeeeee

off özledim o günleri...........

bizimki almıyor ki biberonu .. .... heves edip bir sürü bieberon varç. artık iklinciye kaldırıcam .. hiç kulalnılmadı ki sadece denedik o kadar
suyu nasıl içiyorrrr

aynen benımkide ellemezz benımde akarrrrr sus kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
maşallahhhhhhhhhh

bende evlendim 50 gün sonra hamıle kaldım eltım kayınvalideyı aradı 4, torunun gelıyor dıyeee

kaynanada o doguruyo zannettmıştııı onun 2 tane varrr benı tahmın etmemişti ne güldükk...

dün akşam cok konuşmusunuz ya 20 safam var daha okuncakk... yuh sizee bee nasıl okucamm....

off öldüm bittim yaa yemek yaptım temizlik yaptım öyle üsttennn kociş evde herşeye karışıo terledin bırak terli terli mutfağa gitme soğuk oras bırak o odayı yarın süpür bilmem ne poffffhafataiçide ecrin kucaktan inmediği için yapamıyorumm.karıları temizlik yapmasın ama bu ev heppppp temiz kalsın yemek yapmasın ama enn güzel yemekleri yesinler istiyo bu erkekler yahuu

Yaaa tÜm alıntılarım gıttı..... Şarjım bıttı. Kapandı..

Yazamam valla bır daha

Aklımda kalanlar neydı bır hatırlıyım bakım.....

Sınem ınŞ. En kısa zamanda dÜzenı nı otutturursun.. EŞınlede aran dÜzelır....

ıstanbullular ÇaĞırıyoruz gelıyomusunuz....

bursalılar perŞembe gÜnÜ ıŞten baĞlanırım artık ben .....

Melek baran suyu bardakla ıÇıyor...koca adam oldu ya paŞam

vayyyyyyyyyy ne dusunceli kocanvar canim
havanida atmissin bakiyorum yaniiiiiiiiii

tşkler kızlarrrrrrr
şirvan napıcan ekmek parası koşturuyo işte
bizimkisi yüzüstü yatmazdı yeni başladı ondan yadırgadım
hiç yatırmadım korktuğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…