kızlar valla ne güzel dostluklara şahit oluyoruz inanaın çok duygulandım ve gurulandım sizin gibi iyi insanların arasında olduğumdann iyiki varsınızzz
edaya ve dideme bravo valla bulunmaz böyle dostluklar sinemin her anonda yanında oldular
bu arada ist grubu ben dahil hepimiz fos çıktıkkk:) bir biz buluşup buluşup kaynaşamıyozzzz
ege dogdugundan beri yüzüstü yatıyor canımheeeeeeeeeeeeey selamınheelloooooooo
özlediniz mibeniiiiiiiii
ben çok özledim siziiiiiiiiiii :)))
demir sabah 8.30 kalktı kahvaltısını yaptı
ve 10 da uyutmaya çalıştım uyumadı
her zmn uyuyan çocuk bugün uyumadı
akşama babası gelecek heyecan yaptı sanırım :)))
demir yüzüstü dönerek uyumaya başladı
başka böyle bebiş varmı
gece yanına bi gidiyorum yüzüstü dönmüş ilk gördüğümde ödüm koptu
boğulacak sandım ama
1-2 kere dönerken gördüm suratı kapanırsa hemen kafasını çeviriyo
kocişim aradı havaalanındaymış
geliyoooooooooooooooooo hihihi
sıkıntıdan patladımmmm
şaka kız şakaşimdi ne demek istedin anlamadım urla aşkolsun sana eheheheh:roflol:anladın sen onu:roflol:
benımde 15de ama 20 sarkıyorrrrrbenimkide 20 şubata sarkar..arkadaşlar çalışıoo anca ayarlıyozz..aslında 15 i amaaa..
benim eşimde arabaya yeni bi radio istiyooo..begenmişş bi taneee..bayanssulusmilebelkiii alırımm dedimm..seviniıoo..halbuki bu para ancak alacaklarıma yeterrrr..
aynen pazar falan yok eskıden ne uyurduk kocişleeeeeeşey ımmmmmmmm bilmiyorumkismile valla bağırcak zaten az kaldı kaydirigubbakcemile3 e napalım anacım pazar olsa kaç yazar selen sabah 8 ayakta
suyu nasıl içiyorrrrbizimki almıyor ki biberonu .. .... heves edip bir sürü bieberon varç. artık iklinciye kaldırıcam .. hiç kulalnılmadı ki sadece denedik o kadar
aynen benımkide ellemezz benımde akarrrrr sus kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzazalma acısından değil..( tabii eskisi gibi değil ama )
işe gidimce annem versin diye soruyorum....
bu arada söylemesi ayıpp ama söylicem .. siz benim kardeşimsiniz artık. .
,yabancılarda okumasın azcık...
geçen eşimle birlikte oluyoduk.. tabiii adam 1 hafta yoktuya..
göğüslerimide doğumdan berş ellemez baranın onlar der..
ama benim göğüslerden süt akıyor... ,sizde de olan varmı öyle...
arada sıkısınca aktı herhalde....
maşallahhhhhhhhhhkızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
bende evlendim 50 gün sonra hamıle kaldım eltım kayınvalideyı aradı 4, torunun gelıyor dıyeee3 ay önce kaynım evlenmişti ya.. ,, eltim şimdi hamile ,, hemde korundukları halde...
,kıznda yeni ataması olmuştu... sözleşmeli olarak geçen hafta işe başladı..
kayınpedere haberi ben söyledim... hadi gözün aydın bir tane daha torun geliyor diye...
adamcağız benden zannetti.. hayırlı olsun diyor bana...
yok dedim benden değil.... diğerinden .. inanmadı.. erken diye...ama sevindi..
kaza kurşunu işte...
vayyyyyyyyyy ne dusunceli kocanvar canimoff öldüm bittim yaa yemek yaptım temizlik yaptım öyle üsttennn kociş evde herşeye karışıo terledin bırak terli terli mutfağa gitme soğuk oras bırak o odayı yarın süpür bilmem ne poffffhafataiçide ecrin kucaktan inmediği için yapamıyorumm.karıları temizlik yapmasın ama bu ev heppppp temiz kalsın yemek yapmasın ama enn güzel yemekleri yesinler istiyo bu erkekler yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?