O zaman Perşembe diyelim şimdilik,Tuğba da görsün de ona göre ayarlasın kendini.Tuğbaaaaaaaa!Aslında bana gün pek manalı gelmiyor,ben sana getiriyorum sen bana,bir anlamı yok yani.
Ama buluşabiliriz tabi,ayda bir.Ya da paralı da olur ,farketmiyor yani,paralı ya da parasız.
hayırlısı olsn canmmmkızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
hayırlı olsnnnn şirvan3 ay önce kaynım evlenmişti ya.. ,, eltim şimdi hamile ,, hemde korundukları halde...
,kıznda yeni ataması olmuştu... sözleşmeli olarak geçen hafta işe başladı..
kayınpedere haberi ben söyledim... hadi gözün aydın bir tane daha torun geliyor diye...
adamcağız benden zannetti.. hayırlı olsun diyor bana...
yok dedim benden değil.... diğerinden .. inanmadı.. erken diye...ama sevindi..
kaza kurşunu işte...
maşşallhhh maşşallhhhbenim küçük aşkım tattttlı prensesim bugün tamm 9 aylık oldu.zaman su gibi akıyor doğum günümüze çok az kaldı.onu bana veren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
günaydıııııııııııııın
nickimi değiştirmişler sağolsunlar..
bizde erken kalktık gece 2 kere kalktı geldim salonda açtım klimayı sıcacık oldu içerisi mıyıştık ana kız yine uyuduk 11e kadar.
sinemcim azıcık yer değiştirsek ya bende bu ev işlerinden yemekden bıktııııııııım.bugün banyo temizlicem evi silip süpürcem sonra akşam ne yemek yapsam derdi oooooof tatil istiyoruuum
benim küçük aşkım tattttlı prensesim bugün tamm 9 aylık oldu.zaman su gibi akıyor doğum günümüze çok az kaldı.onu bana veren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
kızlar ben kaçıyorum siz günü belirleyin inşallah gelmeyi istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa bugün giremem sanıyorum sultan sen beni arayıp haber veirisin canım gelip gelmiyceğini öptüm hepinizi:))
ayyyyyyy canim hem evli hem ogrenci olmak zordur sen ne okuyodun canimooff özet çıkarmaktan kllarım agrıyoo yaaaa şu sınavlarıda verseydm bii
Edaaa ve Didem in Sinem e katkılarını okuyunca ben de çok duygulandım,çok sevindim.
Sinem umarım siz de en kısa sürede düzeltirsiniz eşinle aranızı.
ayyyyyyy canim hem evli hem ogrenci olmak zordur sen ne okuyodun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?