2009 Nisan Anneleri

sinehas cok sevindim canim edayada senin icin bende tesekkur edrim iyiki arkadaslik ve arkadaslar var dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayrica encok sinir oldugum sey haricten gazel okuyanlardir ki ben biraz once sana aynen ole yaptim sanirim cok ozur dilerim
aslinda ben yenilikleri cok severim simdi yeni bi eve yerlesiyo olman benide heyecanlandirdi umarim seneye bende hayirlisiyla tasinirim buradan
sana mutluluklar canim

ben kkda başka topikleri hiç takip etmedim diğerlerinde böyle dostluklar var mı bilmiorum ama nisan annelerinin dostluğu çok başka oldu.Allah bozmasın.görüşsek de görüşmesek de herkesi yıllardır tanıyor gibiyim.nisan annesi olduğum için kendimi çok sanslı hissediyorum bu topik sayesinde..

benim küçük aşkım tattttlı prensesim bugün tamm 9 aylık oldu.zaman su gibi akıyor doğum günümüze çok az kaldı.onu bana veren rabbime binlerce kez şükürler olsun.

tamam canım banada uyar ama sultan sen ne yapıcaksın gelıcekmısın bana o gün artık bir bana gelirsin bir ataevlere tekrar dönersin:))9

kızlar ben kaçıyorum siz günü belirleyin inşallah gelmeyi istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa bugün giremem sanıyorum sultan sen beni arayıp haber veirisin canım gelip gelmiyceğini öptüm hepinizi:))

kızımın dişi çıktı kızımın dişi çıktı:):) çok mutluyum çokkk paylaşmak istedim..
hayırlısı olsn canmmm

hayırlı olsnnnn şirvan

benim küçük aşkım tattttlı prensesim bugün tamm 9 aylık oldu.zaman su gibi akıyor doğum günümüze çok az kaldı.onu bana veren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
maşşallhhh maşşallhhh

dün baya çeneler düşmüş çıkıyom diyen 1 saat daha drmuşş kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun Tuğba,yeni nickiniz .

kızlar ben kaçıyorum siz günü belirleyin inşallah gelmeyi istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa bugün giremem sanıyorum sultan sen beni arayıp haber veirisin canım gelip gelmiyceğini öptüm hepinizi:))

Tuğba Sultan aynı gün hem sana hem bana gelemeyecek sanırım ,en son öyle demişti.

Perşembe günü Bursa da bende toplanıyoruz o zaman,herkes duysuuuuunnnnn

Edaaa ve Didem in Sinem e katkılarını okuyunca ben de çok duygulandım,çok sevindim.
Sinem umarım siz de en kısa sürede düzeltirsiniz eşinle aranızı.

Nagihan sana da kolaylıklar versin Allah.hiç gözüm yemiyor artık,ders çalışmayı.
Şimdiki liseli gençlere de acıyorum valla,işleri çok zor,önlerinde uzun bir yol var,bir an önce büyüyelim diye bakıyorlar,ama malesef büyüdüklerinde karşılacakları çetin bir yol var önlerinde,herşey çok zor artık,üniversiteyi kazanmakla ,bitirmekle olmuyor .

sizler döktürmüşsünüz bu ne ......................

gecmişi okuyamamyacagım malesef ege saba 7de uyandı ve hala uyanıkkkkkk baba düşmanı bu cocuk babsı evde oldumu uyumuyorrrrrrrrr

daha kahvaltıyı 10 da yaptık ama bulaşıkları anca makineye atabıldım odadan dışarı cıkıom mutfaga hemen aglıyorrrrrrrrrrrr

heeeeeeeeeeeeey selamınheelloooooooo
özlediniz mibeniiiiiiiii
ben çok özledim siziiiiiiiiiii :)))

demir sabah 8.30 kalktı kahvaltısını yaptı
ve 10 da uyutmaya çalıştım uyumadı
her zmn uyuyan çocuk bugün uyumadı
akşama babası gelecek heyecan yaptı sanırım :)))

demir yüzüstü dönerek uyumaya başladı
başka böyle bebiş varmı
gece yanına bi gidiyorum yüzüstü dönmüş ilk gördüğümde ödüm koptu
boğulacak sandım ama
1-2 kere dönerken gördüm suratı kapanırsa hemen kafasını çeviriyo

yaaaa niye kimsecikler yok yaaa demir uyurken buraya bakayım dedim

bugün çoooooooooook mutluyum kocişim geliyoooo

heryerde kar varmış
bodrumda da hava soğuk ama güneş var
balkona çıktık valla güzel ısınmış çay keyfi yaptık
ama ben kar istiyorum yaaaaaaaaaaa

sınemcım ınşallah en kısa zamanda suzelırsınız canım
eda ve dıdem sızlerede teşekkür ederım iyiki varsınız kızlar sinemın yanında böyle zamanlarda çok önemı bunlar
perşembe kesınleştı o zaman yaşasın :))
bende temızlığımı bıtırdım akşamada fırında baharatlı patates fırında tavuk ve pilav yanınada salatayı ayarladım burda kar yağıyo şöyle tipiye cevırrsede yurusem eşime dedım ok dedı selenı kayganaya bırakıp gidireiz dedi inşallah yağar :) delimiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…