canım ben genel olarak yaşadığım aksiliklerden bahsettim,ayrıca evin nerde olduğunu bile bilmezken dediklerini yapmam biraz zor olacaktı,gerçi halloldu sadece gitmek kaldı..
eşimle sorunum farklı nedenlerden dolayı,üzerine bunlar eklenince ağır oldu..
TAMAM canim ne bileyim insan uzak olunca sanki bi yardimi olur ibi dusunuyo iste
esinlede insallah duzelirsiniz gun dogmadan neler dogar RABBIM YARDIMCIN OLSUN
evin nasil onu begendinmi bari esyalarin gelebil dimi simdi
edacım anahtarı vermiyor hasan gidecem diye ist a
ağlıyımmı güleyimmi yaa
eysan teşekkürler umarım öyle olur biraz daha sabır..
huzur yoksa ev eşya beş para etmiyo valla
tuğbaecrin...nickin hayırlı olsun tuğbacım..
sinem eysanın söylediklerini bende yaşıyorum zaman zaman..söylüyüp söylüyüp kendim duymaktansa gidip hallediyorum işimi..mobilyacı..montajcı..sucu..tamirci..vb...hepsiyle ben muhattap oluyorum..böyle daha stressiz oluyorum..
tamam nasıl dersen.girmeyeyim ben aranıza.hazır eşim evdeyken oğuza o bakar ben gelirdim sizi götürmeye.kışta geldi herzaman çıkamıyorum.hasan şaban beyin elemanından bahsetmişti.bari o yardım etsin artık
haklısın canım bende takmazdım bunları ama çok üstüste geldi
duygusal gelgitler yaşıyorum,tabikide insan bunlar için boşanmaz ama sebep bunlar değil,bunlar son 11 günde yaşadığım stresler,zaten şimdilik sayısını unuttuğum son şanslardan birini verdim..
dün gittik şaban beyin oraya perdeler felan eksik geldi,ama o kadar gerisi gelmedi.
edaaaaaaaaaaa sen gel genede görüşmüş oluruz,ben hasanın odasından bağlandım ama o burada yok,gelirsen çok yakın hemen anlatayım istersen
sinehas hakkında hayırlısı olsun inşallah..umarım herşey yakında yoluna girer..
bende yorumunu okumadan yazmışım..haklıısın senin yerine kendimizi koymaya çalışıyoruz ama zorluklarla sen yüzyüzesin .. biraz daha sabret cnm çoğu gitti azı kaldı bak..evinizede yerleşiyosunuz sonunda..ne güzel eda,didem gibi arkadaşların var eskişehirde seni yanlız bırakmazlar..
mardan palace dan ayrılmadan önce bi gelseydik bizde yaa..:))çok merak ediyorum o oteli..şehir konseptleri varmış..eşim anlatıyodu..
evet onlardan kuvvet alıyorum zaten
gelseydiniz keşke valla :) istanbul konseptli çok fazla lüks bi yer aslında başta güzel gibi geliyor ama içine girince renk değişiyor.tabi tatil için güzel olabilir ama bence değmez krallar felan geliyor 16.000 euroluk odalar var,biz oralarda değildik tabi sporcuların kaldığı bölümdeydik :)
tamam anlatayım ama nasıl :S
sizin evden istikbale doğru olan yoldan dümdüz git odunpazarı evleri var sağ kolda oradayım 3 dak felan sürüyo,cam müzesimi ne var onun yanı.
başka nasıl anlatayım bilemedim biliyorsundur inşallah
slm kızlar gorusmeyeli nasılsınız akşam sohpeti kaçırmışım valla((bızde az sonra kayınvalidemlere gidicez akşam maç varmış malum(valla bu kardada nasıl gıdıcez bakalım dün konserede gidemedik bugün sinemaya gidicektik oda iptal oldu zaten neyi çok istesem olmaz yanibu arada sinemcim hayırlısı olur umarım hakkında takma kafaya herşeyi sağlık olsun gerisi boş