egede içiyor ama yarım satta anca... ugraşamamAklımda kalanlar neydİ bİr hatırlıyım bakİm.....
Sİnem İnŞ. En kısa zamanda dÜzenİ nİ otutturursun.. EŞİnlede aran dÜzelİr....
İstanbullular ÇaĞırıyoruz gelİyomusunuz....
bursalılar perŞembe gÜnÜ İŞten baĞlanırım artık ben .....
Melek baran suyu bardakla İÇİyor...koca adam oldu ya paŞam
korkma ege 1 aylıktı başladı kafasını bi saga bi sola cevırebılıyorduuutşkler kızlarrrrrrr
şirvan napıcan ekmek parası koşturuyo işte
bizimkisi yüzüstü yatmazdı yeni başladı ondan yadırgadım
hiç yatırmadım korktuğum için
hımmmmmmmmmmmmmm resim ekle........sultannn nerelerdee gezionnn??
ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...
bende letıde var görümcee..deebenim eltim yok görümcemde ama eltim olacaktır kaynım evlenirse o da evlenmek istemyo acayip:))
inşallah iyi bir insan gelir
torun oluncada keremin pabucunu dama atarlarsa küserim hıııhh
eda cım s en niye hiç yazmıyorsun anacım o kadr oknuştuk okudun nasıl yazmadan duruyosuuun
kız geldim gıttım ege durmuyır 9da uyudu hep benı istıyor anacım sevıom sizlerii kıymayın baaaaaaaaaaatatlı uykular.. bu melek direk çıktı gitti dimi.. insan bi çıkıyroum der.. o-hopp giir hoop çık..
biz neyiz burda.. kız sultan şuna ceza ver.. kitle şunu....
giremsin bir iki gün.. ,
ayy aklıma şenay gelmişti.. kavga etöişti de gitlemişlerdi.. sonra başka isimle yeniden sokmuştuk.. onu .. avyyy be ne günlerdi..
yetkililer hadi bir sırrımızı verdik size...
aman tam çoçukmuş buda....
bizimki daha yeni diye sessiz bakalım ilerde neler yaşayacağız...
bizmkilerde birlikte oturuyorlar...
sayılır.. altlı üstlüü yemekl beraber ama
Sultan,sen öyle deyince ben de arkama döndüm ki,benimki de uyumuş kalmış koltukta,bana ne zamandır diyordu,gidelim diye.
nereye gidioduuz sizi siziiiiiiiiiiiiiiiiiBen de tuttum kendimi,yoksa gülersem uyanır da,yine başlar ,gidelim demeye))
beım babam sigara kullanmaz kayınpeder de dışarda içer benım gibiii evde yasakkkkkkkkkkkko değilmişşş..
benim canım babacım hep mutfakta içerrr..ama kayınpeder gelğinde ev lokale dönüyooo...
anam uyumaz bu zilşliii
delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsabah uyanıpta geçmiş okuyacaklara acıyommmm..işlerii zorrrrrrrrrrrrr....
egenın kullaklarının içine gırıyor artık kesmedık daha eşim berbere götüreyım diyo annemler falan yaza dogru üşür cocugun kafası dedılerrrrrrçoçuklarının saçını kesen varmı..
bizin arka taraf ve üst taraf bayağı uzası....
ianat ediyorum kesmiyeceğim diye..
doğum gününde traş olsun istiyorum. büyüdüğü belli olsun diye...
ama şimdide uyuyunca kafası terliyor.. hasta olmasın diyorum..
siz sabahcı olmuşsuuzzzzzzzAy hadi,1,2,3, deyip çıkalım hep beraber,yoksa yatamayacağız bu akşam..
hahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh
aahhaahhhhhhhhhbende acıktımmmmmmmmmmmmmmmm...
yarın hürriyetin 3.sayfaya bakınnn..nejlaya benzeyen kadın öldürldüüüüüüüüüüüüüü....dannnnnnn..
bende sevıom sizleri cok güzel seyler paylaştıkkkkkkkkkbu saate kadar pijamalarını giymeden mi oturuyodun .. nasıl rahat ettin bacım.
bende seviyom sizleri gerçektennnn:asigim: :asigim: :asigim:
eşimden çok sizlerle vakit geçiriyorum dersm yalan olmaz herhalde...
hatyırlısı olsun hakkında sıkma canını oda gecıcekkkkksağolsun geldiğimizde didem yardımcı oldu,melis naz hastaydı çorba yapıp getirmiş şimdi ii Allah a şükür.
geçen günde edaya gittik temiz kıyafet aldık.şimdi çoook uzun sürer buraya gelince yaşadıklarım ama onlar biliyor ne haldeyim,gözümde yaş kalmadı,boşanmaya kadar vardık..annem geldi dün bizi götürmeye,biraz daha savaşmaya karar verdim ama ne kadar gücüm var bilmiyorum.
sırf bebeğime kıyamadım,bi süre daha bakalım hiçbişey değişmezse artık temelli gideceğim ist a..
ooff özet çıkarmaktan kllarım agrıyoo yaaaa şu sınavlarıda verseydm bii[/Q
UOTE]
ohh bee bıttı gecmiş..............
git cabuk uyu cene calma burdaaa..... şaka şakakaAcccayip uykum var!
cok bilen insanlara agzının payını vermek iyidirr..........bu arada kardeşimin nişanlısının ablasııı benii sinir ettiiiiiiiiiiii..
kağanın eline elma veriomm ayyy boğazına kaçmazmııı ben burda telş yaptımm filann diyoo yaaa..sananneeeeeeeeeeeeee.hemen yanımda kağan ve gözümü üstünden ayırmıyomm..gıcıkkk..kendi benim özendiğim yarısı kadar bile özenmemeiştir çocuğunaaa..
vıcık vıcık yağlı içli köfte yapmışllar yedirrsene diooo..azcık tattırdımm yeter ağır gelir diyomm anlamıyooo..evde muhallebi yaptımmm götürdümmm sananneeeeeeeee...hem ilke gittiğim bi evde ben bile zor yemek yiyomdaaa oğluma yedirirmiyimmm..
AŞK DEMEK AŞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKayyy bu geceee saatt 2 lere kadar kalımıycimmmm..çarptıı beniii dün geceeee..toparlanamdımmmm...ben çıkıommm..koçişşşle filmm izliyciizzzzz..paşa rahat bırakırsaaa..
öpüommm siziiii mucksss..
ayy sonunda bende KOÇİŞŞ yazdımmm..ne demekseeeeeeeee hehehehe...
dıttttttttttttttttttttttttttttt :roflol::sm_cool::sm_cool:Urla,10 üzerinden 10 sana,ödevini bitirdin,aferinnnnnn
sende deıki ayşede kim????? neclasın yaaamelekkk acıomm sanaaa..
ama bravoooo..okuyunn valllaa..hellall olsunnnn..
ayyyy bak yine kalkmıyommm..ayşe gelsene kızzzz diooo koçişşşş..hhheheee..
gece mesaısı gene başlamış herkesler buralarda s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?