2009 Nisan Anneleri

bu arada kardeşimin nişanlısının ablasııı benii sinir ettiiiiiiiiiiii..

kağanın eline elma veriomm ayyy boğazına kaçmazmııı ben burda telş yaptımm filann diyoo yaaa..sananneeeeeeeeeeeeee.hemen yanımda kağan ve gözümü üstünden ayırmıyomm..gıcıkkk..kendi benim özendiğim yarısı kadar bile özenmemeiştir çocuğunaaa..

vıcık vıcık yağlı içli köfte yapmışllar yedirrsene diooo..azcık tattırdımm yeter ağır gelir diyomm anlamıyooo..evde muhallebi yaptımmm götürdümmm sananneeeeeeeee...hem ilke gittiğim bi evde ben bile zor yemek yiyomdaaa oğluma yedirirmiyimmm..

Ayşe sen muhallebiyi nasıl yapıyorn,bir süre sonra bozulmuyor mu o,ben Gogly yapıyorum ,hemen sulanıyor da,5-10 dk içinde?

ayyy bu geceee saatt 2 lere kadar kalımıycimmmm..çarptıı beniii dün geceeee..toparlanamdımmmm...ben çıkıommm..koçişşşle filmm izliyciizzzzz..paşa rahat bırakırsaaa..

öpüommm siziiii mucksss..

ayy sonunda bende KOÇıŞŞ yazdımmm..ne demekseeeeeeeee hehehehe...

egede içiyor ama yarım satta anca... ugraşamam

tşkler kızlarrrrrrr
şirvan napıcan ekmek parası koşturuyo işte
bizimkisi yüzüstü yatmazdı yeni başladı ondan yadırgadım
hiç yatırmadım korktuğum için
korkma ege 1 aylıktı başladı kafasını bi saga bi sola cevırebılıyorduuu

sultannn nerelerdee gezionnn??

ayna aynaa söylee banaaa.. beni yaprak dökümündeki nejlaya benzetirlerrr ehem ehemmmmm...
hımmmmmmmmmmmmmm resim ekle........

bende letıde var görümcee..dee

kız geldim gıttım ege durmuyır 9da uyudu hep benı istıyor anacım sevıom sizlerii kıymayın baaaaaaaaaaa

Sultan,sen öyle deyince ben de arkama döndüm ki,benimki de uyumuş kalmış koltukta,bana ne zamandır diyordu,gidelim diye.

Ben de tuttum kendimi,yoksa gülersem uyanır da,yine başlar ,gidelim demeye))
nereye gidioduuz sizi siziiiiiiiiiiiiiiiii
o değilmişşş..

benim canım babacım hep mutfakta içerrr..ama kayınpeder gelğinde ev lokale dönüyooo...
beım babam sigara kullanmaz kayınpeder de dışarda içer benım gibiii evde yasakkkkkkkkkkkk

aklı sıra beni korkutuyor.....şunun az önceki hale bakın
anam uyumaz bu zilşliii

sabah uyanıpta geçmiş okuyacaklara acıyommmm..işlerii zorrrrrrrrrrrrr....
delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

egenın kullaklarının içine gırıyor artık kesmedık daha eşim berbere götüreyım diyo annemler falan yaza dogru üşür cocugun kafası dedılerrrrrr

Ay hadi,1,2,3, deyip çıkalım hep beraber,yoksa yatamayacağız bu akşam..
siz sabahcı olmuşsuuzzzzzzz

ayşeeeeeeeee baksana sen bide banyo yapçaktın demi
kız teminden beri diyosun eşim yanlış anlıcak bişeyler yapıyom sancak diye bide banyoyo girsen tam bi aile faciası ueheheheh
hahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende acıktımmmmmmmmmmmmmmmm...

yarın hürriyetin 3.sayfaya bakınnn..nejlaya benzeyen kadın öldürldüüüüüüüüüüüüüü....dannnnnnn..
aahhaahhhhhhhhh

bu saate kadar pijamalarını giymeden mi oturuyodun .. nasıl rahat ettin bacım.

bende seviyom sizleri gerçektennnn:asigim: :asigim: :asigim:
eşimden çok sizlerle vakit geçiriyorum dersm yalan olmaz herhalde...
bende sevıom sizleri cok güzel seyler paylaştıkkkkkkkkk

hatyırlısı olsun hakkında sıkma canını oda gecıcekkkkk
ooff özet çıkarmaktan kllarım agrıyoo yaaaa şu sınavlarıda verseydm bii[/Q

UOTE]

ohh bee bıttı gecmiş..............

KK sözlüğü yapmak lazım)
Benim bir arkadaşım habire kocası için kociş diyordu,o zaman ben burayı bilmiyordum,demek o da kk ya giriyormuş,yoksa ben burdan başka bir yerde duymadım kociş)

yarı su yarı süttt ile yapıommmm..

hani muhallebi kavanozları varyaa onları atmıomm..günlük yapıp içine bırakıyorum sıcakkenn..soğuyunca kapağını kapatıyorumm..hiç sulanmıyoo canımm..

ben hep sade pirinç unuyla yapardımm bu kez gogly aldımm..çok hoşuma gitti..ama buna süt koymuyoorumm..

melekkk acıomm sanaaa..

ama bravoooo..okuyunn valllaa..hellall olsunnnn..

ayyyy bak yine kalkmıyommm..ayşe gelsene kızzzz diooo koçişşşş..hhheheee..

Acccayip uykum var!
git cabuk uyu cene calma burdaaa..... şaka şakaka

sana sorayım elif
sultanasordum muattaop olmamış benle yada okumamış ıhihihiii

altı parmak.........
zafer plaza varmış
eski santrel yenş santrelll

benımkociş orda askerlık yapmış kınalı kar zamanında dizi oyuncalrıda görmüş o deli rolunde vardıı ya onu falan uludaga cıkmışlar

cok sevıyor orayııı gelırız belki yazın buluşuruz biz gelınce bende katılayım bi uluşmaya izmililerden ses cıkmadı

cok bilen insanlara agzının payını vermek iyidirr..........
AŞK DEMEK AŞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

hersşeycik oo :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cipsss yiycemmm..film izlerkeennn..çekirdektee kırarımm..bu akşam diyet miyettt kalmadııııı..yarınnn dengelemeemm laazımmmm..ama yarındaa pazarrr..şölee mükkelef bi kahvaltıı yakışırrrrrrrrr..ben en iyisiii pazartesi devamm ediimmmm....hihihihihiihih

bızde bırazdan fılm ızlıcez 2012 şimdi gelır tepeme neyse bı bkıp kaçtım
ıyı geceler herkese

Melek,tam merkezi Bursanın o dediğin yerler.
Gelirsen görüşürük.Tabi ben tatil için Miami de falan olmazsam))

evett kesinlikleee herşeycikkkk oooo..aşkım benimmm beee..ölürümm bennn yarimeeee...herşeyimm..

neysee depreştiii aşkımm..kızmadan çıkayımmmm bekliooo..ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr..

çok yazmayınnnn haaaaaaaaaaaaaaaa...

Urla,10 üzerinden 10 sana,ödevini bitirdin,aferinnnnnn
dıttttttttttttttttttttttttttttt :roflol::sm_cool::sm_cool:klava:klava:klava::enbuyukkk::enbuyukkk:
melekkk acıomm sanaaa..

ama bravoooo..okuyunn valllaa..hellall olsunnnn..

ayyyy bak yine kalkmıyommm..ayşe gelsene kızzzz diooo koçişşşş..hhheheee..
sende deıki ayşede kim????? neclasın yaaa

acıma banaaa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemi sev benii neclaaaaaaaaaaaa

deger verıozki okuyoz okumuyoo kımılerııııı

gece mesaısı gene başlamış herkesler buralarda s

Ayy ben hiç de ölemem valla,ben onun için ölürsem o napacak,gitçek başkasıyla evlenecek!!!!

ben normalde 12 30 akadr ders çalışıyodm zeynep 11 de uyyodu ama bugn kaynnam var içerde yatıyo ders çalışamıcmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…