Ayşecim aslında başkasıyla evlenmesi muhabbeti bahane.Şöyle diyeyim,eşimle birlikte yaşayalım isterim,onun yaşaması için elimden ne gelirse yaparım hertürlü fedakarlık,ama sen yaşa ,bunun için ben öleyim diyemem!
hımm iii bakalım inşş hep senn sözn gecerrvalla ben aslan eşim yay nagıhan evde genelde benım borum ötüyo sanırsam :)) eşim yayın hıç bi özelliğini taşımıyo aramızda 2 yaş var ama çok ıyı anlaşıyoruz şükür
hıımmmevet anca bıttı ....okumalarımmm,,,
benımki başak
evet farklı şivesi...........
oglak ta dedigim dediktr bilmem ölemsnnBen Oğlak eşim Akrep.2 yaş var aramızda,ben büyüğüm ,deerrrrrrrrrrmişim!!!
Ne gitmesi anacımmm,uykum kaçtı benim,kimse de gitmesin haaaaaaaaa
maşallah zeynebe bızımkı ınat bız baba dıyoruz o dede dıyo ısrarla :)
saol canm yaa bugnde baya ayakta durdu destekszzz sanırımm 1 aya kadr yürürr
kızz ayşe sizz uçmuşsnzz yaaa kaç yaşında eşinn yaşı büyük mü sonradan bulmalar pek kıymet bilir ve hangi burçç
Ayşe sen aslen Maraş lı mısın?Bazı kelimelerin farklı geliyor bana da,mesela çekirdek kıracağım.Bizim burada çekirdek yiyeceğim derler.Kırşehir de de çekirdek çitliicem derlerdi mesela.
Bir de etsu bırakıyorum diyorsun,o da dikkatimi çekmişti.Muhallebiyi kavanoza bırakıyrum gibi.
Biz kavanoza koyuyorum deriz.
30 nisann..boğaaa burcuuuuu..kızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
Ayşecim aslında başkasıyla evlenmesi muhabbeti bahane.Şöyle diyeyim,eşimle birlikte yaşayalım isterim,onun yaşaması için elimden ne gelirse yaparım hertürlü fedakarlık,ama sen yaşa ,bunun için ben öleyim diyemem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?