2009 Nisan Anneleri

olumunekankayizsmile:1hug:

merhaba kızlarrr aslında mayıs annesıyım ama baktım bızımkılerden ses yok sıze takılayım dedım umarım herkez ıyıdırrr şırvanı işstresı sarmıs ıyıden ıyıye allah kolaylık versın canım buarada gozunuz aydın sızın gelın hamıleymıss

kızlar zeynebin bir anne deyişi var anlatamm yaaaa sanki koca kız gibiii yaa ölürüm ben senn içinn çigerimn köşesiiii

Nagihan sana Nagiş diyebilirmmiyim???
Senin eşin mi ıkizler?ooooooooo çok zordur,erkek kardeşimden bilirim,aslında çok iyilerdir,ama bir o kadar zordurlar.Bir anın bir anına uymaz.Ama çok düşünceli,ince fikirlidir,her ortamda kendini belli eder.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bigudi54, ceyo16, croxilex, dozkan+, ekim.29, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin, ŞıRVAN+

Melek,şu Kavak Yelleri var ya,hala Urla da mı çekiliyor,gördün mü çekimlerini falan!!

maşallah zeynebe bızımkı ınat bız baba dıyoruz o dede dıyo ısrarla :)

valla ben aslan eşim yay nagıhan evde genelde benım borum ötüyo sanırsam :)) eşim yayın hıç bi özelliğini taşımıyo aramızda 2 yaş var ama çok ıyı anlaşıyoruz şükür
hımm iii bakalım inşş hep senn sözn gecerr

evet anca bıttı ....okumalarımmm,,,

benımki başak

evet farklı şivesi...........
hıımmm

Ben Oğlak eşim Akrep.2 yaş var aramızda,ben büyüğüm ,deerrrrrrrrrrmişim!!!

Ne gitmesi anacımmm,uykum kaçtı benim,kimse de gitmesin haaaaaaaaa
oglak ta dedigim dediktr bilmem ölemsnn

cıkmış sultişşş
fishvılle oynaöış sayfada gıordum

farmville oynuyom yetıyo bide fishvılleoynayamam hatun yere yetişiyorr...

bende gidicem az sonra sizde evinize.................
yatagınıza uyun cabukkkkkkkkkkkkkk

Oğlak da öyle,Akrep de,hatta Koç da,3 inat napacaksak aynı evde)
Yok,ama ben inadımı kırdım artık,özellikle üniversitedeyken.
Aslında eşim de ben de ikimizin nelere kesinlikle hayır diyeceğimizi biliyoruz,ben onun kabul etmeyeceği şeyler konusunda ısrarcı olmuyorum,biliyorum ki asla yapmazzzzzzzzzz.Hiiiiç o konulara girmiyorum.

inşallah nagıhancım yurur selen 1 -2 adım amaya başladı artık yavaş yavaş geır arkası herhalde

en ıyısı elıfcım sen onun huyunu o senın huyunu öğrenınce orta yol bulunuyo
anam kalabalık var herkes okuyo mu

bu son mesajım çünkü artık kızmayaaa başladdıııı...filmi ayarlamışş bekliyolarrrrr...

kızz ayşe sizz uçmuşsnzz yaaa kaç yaşında eşinn yaşı büyük mü sonradan bulmalar pek kıymet bilir ve hangi burçç

valla uçtukkkkk...eşim 28e girecek nisanın 30 undaaa.çok kıymet bilirr..tabi bende onunnn..

ayy evettt..maraşlıı deilimmde elbistanlıyımmm...eşimde hep derrr bırakıomm denmezz diee..ama alışkanlıkk işteee.kaydirigubbakcemile2

kızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
30 nisann..boğaaa burcuuuuu..

tabi canım herkesin görüşüü farkılııı...ama uğruna ölünecek birini bulmak zor bu devirdee..

ölmek derken de gerçekten ölcemmi ayoll..o ne kadar sevdiğimi belirtmekkkk içindiii..sengözlerimebaksanab

ceyo16, bigudi54, croxilex, dozkan+, ekim.29+, huzur84, lal82, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, urla, ŞıRVAN

huuuuuuuuuuuuuu

Oh beee,ben de bir yoklama aldım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…