2009 Nisan Anneleri

yaaaaaaaa işteee gece 3e kadrr uyumazsamm şaftımm kayarr böleee..yarın pazartessiii demiii...

yok kızz sunfloverr kırcammm..

ben ölürümm vallaaa..oda evlenmezzz eminimmm..yass tutarr aşkımmm...

şuanda gitarlaa beni yak herşeyii yak şarkısını söylüyoo bitanemm..

ya bizde de abla kardeş ilişkisi çok farklıı ablamı çookk severimm ama bazısında görüyorumm hiç samimiyet olmuyoo

delümüsün senn yarın pazartesiiiiiiiiiiiiiii

ahahahahaha

ayseeeeeeeeeeeeee ne pazarı anacım yarın pazartesi
ehehehhhe

Melek,tam merkezi Bursanın o dediğin yerler.
Gelirsen görüşürük.Tabi ben tatil için Miami de falan olmazsam))
peki ararım miamide olmazsan gelırsek şayet bizde benımki getırmez benı tamam dedı ama sanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

miamiye berber gidecektız tyyaaa
a
arada öyle depreşir benımde depreştiii

adam yıkandı paklandı egede uyudu yanına gittim bi öpücükkk oynuna cok gec kaldın dediiii

satt gec oldu yaaa sabah erken kalkıoyoo kıyamam kızdım çıktım bende ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şirvan utandım kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol:

valklla bizi okuyanlar bnlar kırık diyordurrrrrrrr

valla kızlarr herşeyce bu kadar iddialı konuşmam..ama eminimki o benden başkasını görmezz..

senden başkasına ölüyüm gülüm derr heppp...

kızz ayşe sizz uçmuşsnzz yaaa kaç yaşında eşinn yaşı büyük mü sonradan bulmalar pek kıymet bilir ve hangi burçç

aşka bak be.................................

Ayy ben hiç de ölemem valla,ben onun için ölürsem o napacak,gitçek başkasıyla evlenecek!!!!
ehehehehhe

ben normalde 12 30 akadr ders çalışıyodm zeynep 11 de uyyodu ama bugn kaynnam var içerde yatıyo ders çalışamıcmm
sende gel....................

ben gidicem z sonraaa

sultan dün gece 12 gibi gidicem demiş 2de gıtmiş eheheheehee

Ayşe sen aslen Maraş lı mısın?Bazı kelimelerin farklı geliyor bana da,mesela çekirdek kıracağım.Bizim burada çekirdek yiyeceğim derler.Kırşehir de de çekirdek çitliicem derlerdi mesela.
Bir de etsu bırakıyorum diyorsun,o da dikkatimi çekmişti.Muhallebiyi kavanoza bırakıyrum gibi.
Biz kavanoza koyuyorum deriz.

ssengun+, bigudi54, ceyo16+, croxilex, dozkan, ekim.29+, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin+, urla+, ŞıRVAN
maşallah gece gece
valla melek erken gıdıceklerdı göya sabh oku oku bıtmedı:)

valla ben aslan eşim yay nagıhan evde genelde benım borum ötüyo sanırsam :)) eşim yayın hıç bi özelliğini taşımıyo aramızda 2 yaş var ama çok ıyı anlaşıyoruz şükür

ssengun+, bigudi54, ceyo16+, croxilex, dozkan, ekim.29+, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin+, urla+, ŞİRVAN
maşallah gece gece
valla melek erken gıdıceklerdı göya sabh oku oku bıtmedı:)
evet anca bıttı ....okumalarımmm,,,

kızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
benımki başak
evet farklı şivesi...........

Ayşecim aslında başkasıyla evlenmesi muhabbeti bahane.Şöyle diyeyim,eşimle birlikte yaşayalım isterim,onun yaşaması için elimden ne gelirse yaparım hertürlü fedakarlık,ama sen yaşa ,bunun için ben öleyim diyemem!

Ben Oğlak eşim Akrep.2 yaş var aramızda,ben büyüğüm ,deerrrrrrrrrrmişim!!!

Ne gitmesi anacımmm,uykum kaçtı benim,kimse de gitmesin haaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…