Ayy ben hiç de ölemem valla,ben onun için ölürsem o napacak,gitçek başkasıyla evlenecek!!!!
delümüsün senn yarın pazartesiiiiiiiiiiiiiiicipsss yiycemmm..film izlerkeennn..çekirdektee kırarımm..bu akşam diyet miyettt kalmadııııı..yarınnn dengelemeemm laazımmmm..ama yarındaa pazarrr..şölee mükkelef bi kahvaltıı yakışırrrrrrrrr..ben en iyisiii pazartesi devamm ediimmmm....hihihihihiihih
ehehehhheayseeeeeeeeeeeeee ne pazarı anacım yarın pazartesi
peki ararım miamide olmazsan gelırsek şayet bizde benımki getırmez benı tamam dedı ama sanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMelek,tam merkezi Bursanın o dediğin yerler.
Gelirsen görüşürük.Tabi ben tatil için Miami de falan olmazsam))
arada öyle depreşir benımde depreştiiievett kesinlikleee herşeycikkkk oooo..aşkım benimmm beee..ölürümm bennn yarimeeee...herşeyimm..
neysee depreştiii aşkımm..kızmadan çıkayımmmm bekliooo..ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr..
çok yazmayınnnn haaaaaaaaaaaaaaaa...
şirvannn kaçta uyandınnnn???
yok kızz sunfloverr kırcammm..
ben ölürümm vallaaa..oda evlenmezzz eminimmm..yass tutarr aşkımmm...
şuanda gitarlaa beni yak herşeyii yak şarkısını söylüyoo bitanemm..
aşka bak be.................................yok kızz sunfloverr kırcammm..
ben ölürümm vallaaa..oda evlenmezzz eminimmm..yass tutarr aşkımmm...
şuanda gitarlaa beni yak herşeyii yak şarkısını söylüyoo bitanemm..
ehehehehheAyy ben hiç de ölemem valla,ben onun için ölürsem o napacak,gitçek başkasıyla evlenecek!!!!
sende gel....................ben normalde 12 30 akadr ders çalışıyodm zeynep 11 de uyyodu ama bugn kaynnam var içerde yatıyo ders çalışamıcmm
evet anca bıttı ....okumalarımmm,,,ssengun+, bigudi54, ceyo16+, croxilex, dozkan, ekim.29+, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin+, urla+, ŞİRVAN
maşallah gece gece
valla melek erken gıdıceklerdı göya sabh oku oku bıtmedı:)
benımki başakkızlar eşlerinizin burcu ne özellkle eşi ikizler olan
evet farklı şivesi...........Ayşe sen aslen Maraş lı mısın?Bazı kelimelerin farklı geliyor bana da,mesela çekirdek kıracağım.Bizim burada çekirdek yiyeceğim derler.Kırşehir de de çekirdek çitliicem derlerdi mesela.
Bir de etsu bırakıyorum diyorsun,o da dikkatimi çekmişti.Muhallebiyi kavanoza bırakıyrum gibi.
Biz kavanoza koyuyorum deriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?