Amin, hepimizinkini. Kızım var, adı Nisan. 22 Nisan doğumlu.
bennnnnnn yanlız kardeşim uğraşırken bir şeyler yapmış pdf dosya değişti açmaya çalıştığımda ASCII Süzgeç seçenekleri diye bir tablo çıkıyor karakter kümesi , varsayılan yazı tipi, dil. parağrafo sonlandır (CR&LF . CR. LF) Diyor açıyorum yazı karakteri farklı bir şey çıkıyor biliyorsan sevinirim biraz acil olmazsa hafta sonu bilg. götüreceğimgecen gün pdf dosyaını word dosyasına çevirmek isteyen kim di..
program gönderebilirim.
Ne kadar özledim anlatamamMine
Kar yağdımı diye muşsun canım. Pazar günü yağdı. Havalar çok güzel gidiyordu burada yeni bozdu.
Sağlıkla yaşasın insallah nisan bebek
benim kızımdan 2 gün büyükmüş nisan ömürleri uzun olsun
Merhaba,
pirinç ununu, pişirmeden mi sütle sulandırıp veriyorsun yoksa muhalebi şeklinde pişirdikten sonra mı sütünü fazla tutuyorsun? Ben hiç kullanmadım ama eğer pişirmeden veriyorsan pişmemiş pirinç unu dokunmaz mı midesine? Yani bizim pişmemiş pirinç yememiz gibi olur??? Bence sütle sulandırmanda bir sorun olmaz heralde. Fazladan süt almış olur.
afiyet olsun egeye..
ecrin mercimek tarhana çorbalarını hiç sevmiyo ya kusuyor hemen.tavuklu şehriye çorbasına bayılıyor ve sebze yemeklerini çok seviyor.diş yüzünden 3 gündür yine çok iştahsız gerçi. böyle olduğu zamanlarda iştahsız bebeklerin anneleri geliyor aklıma allah kolaylık versin diyorum.yesin diye yapmadığım şebeklik kalmadı
afiyet olsun egeye..
ecrin mercimek tarhana çorbalarını hiç sevmiyo ya kusuyor hemen.tavuklu şehriye çorbasına bayılıyor ve sebze yemeklerini çok seviyor.diş yüzünden 3 gündür yine çok iştahsız gerçi. böyle olduğu zamanlarda iştahsız bebeklerin anneleri geliyor aklıma allah kolaylık versin diyorum.yesin diye yapmadığım şebeklik kalmadı
öncelikle nisan bebek ve annesi hoşgeldiler, sağlıklı uzun ömürler dilerim :)
önce normal muhallebi kıvamına pişirip, sonrasında sütle sulandırıyorum, ama sütlü olan mamaları sütle hazırlamayın gibi birşey duymuştum diye hatırlıyorum, o yüzden merak ettim bir zararı var mıdır acaba diye?
afiyet olsun egeye..
Geçmiş olsun. Benim kızım da bayılır sebze çorbasına. Dişlerini rahatlatmak için fazla soğuk olmasın ama yoğurt, muhallebi ya da elma püresi falan versen? Soğuk şeyler dişetlerini rahatlatırdı. Benimki hiç istemedi sıcak şeyleri diş çıkartırken.
aminn inşallahsağol canım.
iştahsız bebek çokk zor canım,inş.biran önce düzelir.
evet kırmızı mercimek çorbası.doktor son gidişimizde ver demişti.ama sevmedi.Tuğba kırmızı mercimek çorbası mı veriyorsun Ecrin'e. Ben henüz mercimeğin hiçbir türünü vermedim.
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Evet ama onu formül sütler için söylüyorlar diye biliyorum ben. Mesela Aptamil zaten sütten yapılma, bir de onu sütle yaparsan bebege dokunur. Bir de neden kaşık maması yerine pirinç unu tercih ediyorsun? Doktorlar pirinç ununu kof kilo yapıyor diye önermiyorlar. Kaşık mamalarını sulandırsan daha iyi değil mi? Hem çeşit de var.
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Evet ama onu formül sütler için söylüyorlar diye biliyorum ben. Mesela Aptamil zaten sütten yapılma, bir de onu sütle yaparsan bebege dokunur. Bir de neden kaşık maması yerine pirinç unu tercih ediyorsun? Doktorlar pirinç ununu kof kilo yapıyor diye önermiyorlar. Kaşık mamalarını sulandırsan daha iyi değil mi? Hem çeşit de var.
nisanyağmur hoşgeldin canım.
yoğurda bayılıyor dolaptan çıkardığım yoğurta azıcık sıcak su ekliyorum öyle çok seviyor koca kase bitirir.meyve püreside çok severdi ama son günlerde onuda istemiyor yoğurt ve devam sütü vazgeçilmezleri.dişleri patlayacağı zaman birkaç gün böyle oluyor sonra eski yeme düzenimize geri dönüyoruz çok şükür.şimdilik birkaç kaşık sebze yoğurt devam sütü..bunlarla idare edicez
aminn inşallah
evet kırmızı mercimek çorbası.doktor son gidişimizde ver demişti.ama sevmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?