2009 Nisan Anneleri

gecen gün pdf dosyaını word dosyasına çevirmek isteyen kim di..
program gönderebilirim.
bennnnnnn yanlız kardeşim uğraşırken bir şeyler yapmış pdf dosya değişti açmaya çalıştığımda ASCII Süzgeç seçenekleri diye bir tablo çıkıyor karakter kümesi , varsayılan yazı tipi, dil. parağrafo sonlandır (CR&LF . CR. LF) Diyor açıyorum yazı karakteri farklı bir şey çıkıyor biliyorsan sevinirim biraz acil olmazsa hafta sonu bilg. götüreceğim
Mine
Kar yağdımı diye muşsun canım. Pazar günü yağdı. Havalar çok güzel gidiyordu burada yeni bozdu.
Ne kadar özledim anlatamam

herkese merhabalarrr

afferin elaya:))
egede şaşırıp nasıl olduysa 1 kase mercimek çorbası içti:))))))
kipada satılıyordu canım kilitlerden.

afiyet olsun egeye..
ecrin mercimek tarhana çorbalarını hiç sevmiyo ya kusuyor hemen.tavuklu şehriye çorbasına bayılıyor ve sebze yemeklerini çok seviyor.diş yüzünden 3 gündür yine çok iştahsız gerçi. böyle olduğu zamanlarda iştahsız bebeklerin anneleri geliyor aklıma allah kolaylık versin diyorum.yesin diye yapmadığım şebeklik kalmadı

öncelikle nisan bebek ve annesi hoşgeldiler, sağlıklı uzun ömürler dilerim :)
önce normal muhallebi kıvamına pişirip, sonrasında sütle sulandırıyorum, ama sütlü olan mamaları sütle hazırlamayın gibi birşey duymuştum diye hatırlıyorum, o yüzden merak ettim bir zararı var mıdır acaba diye?

Geçmiş olsun. Benim kızım da bayılır sebze çorbasına. Dişlerini rahatlatmak için fazla soğuk olmasın ama yoğurt, muhallebi ya da elma püresi falan versen? Soğuk şeyler dişetlerini rahatlatırdı. Benimki hiç istemedi sıcak şeyleri diş çıkartırken.

Tuğba kırmızı mercimek çorbası mı veriyorsun Ecrin'e. Ben henüz mercimeğin hiçbir türünü vermedim.

Teşekkür ederiz teyzesi :)

Evet ama onu formül sütler için söylüyorlar diye biliyorum ben. Mesela Aptamil zaten sütten yapılma, bir de onu sütle yaparsan bebege dokunur. Bir de neden kaşık maması yerine pirinç unu tercih ediyorsun? Doktorlar pirinç ununu kof kilo yapıyor diye önermiyorlar. Kaşık mamalarını sulandırsan daha iyi değil mi? Hem çeşit de var.

biz henüz diş çıkarmadık ama iştahsız bebeğin ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim... umarım bir an önce iştahı açılır... Ecrin'in de, hepimizin evlatlarının da :)

nisanyağmur hoşgeldin canım.
ben günde 2 defa sütle yapılmış muhallebi veriyorum.
1 su bardağı süte 3 yemek kaşığı pirinç unu(ülkerin gogly olanı)koyuyorum ve pişene kadar karıştırıyorum.
ama sütlü olduğu için soğumaya bırakıldığında kaymak oluyor üstübu yüzden ocaktan aldığım gibi egeye tubberware'den aldığım kabaklı kaseye koyup kapağını kapatıyorum)

yoğurda bayılıyor dolaptan çıkardığım yoğurta azıcık sıcak su ekliyorum öyle çok seviyor koca kase bitirir.meyve püreside çok severdi ama son günlerde onuda istemiyor yoğurt ve devam sütü vazgeçilmezleri.dişleri patlayacağı zaman birkaç gün böyle oluyor sonra eski yeme düzenimize geri dönüyoruz çok şükür.şimdilik birkaç kaşık sebze yoğurt devam sütü..bunlarla idare edicez
sağol canım.
iştahsız bebek çokk zor canım,inş.biran önce düzelir.
aminn inşallah
Tuğba kırmızı mercimek çorbası mı veriyorsun Ecrin'e. Ben henüz mercimeğin hiçbir türünü vermedim.
evet kırmızı mercimek çorbası.doktor son gidişimizde ver demişti.ama sevmedi.

kaşık mamalarından bin çeşit denedim ama maalesef ne biberonla ne kaşıkla yedirmeyi başaramadım, bir ara milupa 8 tahıllı olandan yiyordu, iki kutu yedik, sonra onu da yememeye başladı, iki üç kaşık ancak yiyip, sonra ağzında tutmaya başlıyor ve n'apsan asla devam etmiyor... bu iştah problemi olan bebeklerin önde gidenlerindeniz yani :) zaten kilo problemimiz de var, 9 ay bitti, hala 8,100 gr ancak olduk... başta pirinç ununa ben de çok karşıydım ama bir iki gündür bir deneyeyim dedim, bakalım neler olacak...

dr.umuz bize pirinç unu önerdi kilo alamadığı için.
kabız değil şükür ki yoksa yanmıştık.
canım ben hep söylerim her dr.un doğrusu başka.....
neyin doğru olduğuna inanırsam onu yapıyorum.
ben egeye 2 aydan beri sütte veriyorum.
hele bu aralar gdo yüzünden pirinç unu dışında mama almıyorum.

nisanyağmur hoşgeldin canım.

Hoşbulduk.

Benimki de yoğurt sevmez. Daha doğrusu şöyle bir gün oluyor bayıla bayıla yiyiyor, bir gün oluyor agzına sürmüyor.Haftada 1-2 kere ancak yiyiyordur yogurt. Doktoru da dedi, dünyada yoğurt tüketen sayılı ülkelerdeniz, yoğurt yemiyor diye endişe etme, bir şey olmaz diye, ben de artık denk gelirse veriyorum.

ben de muhallebisini prinç unu yada buğday nişastası ile yapıyorum normal süt ile ayrıca. bazen tatlandırmak için kuşburnu marmelatı yada bir tane kabak talısı falan ekliyorum.

nisan bebek ve annesı hoşgeldın
bende gogle kullandım selene ama şimdi arı mama kullanıyorum sutle yapıp ılıtıtıp yedırıyorum selene sevıyo hiç bişi yemese onu yer aama pirinç ununu sevmıyo iştahsız bebeklerden bırıde bızız malesef
bende muhallebısıne balkabağı eklıorum elma armut yada muz koyduğumda oluyo ü
selende yoğurdu çok sever hiç itiraz etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…