2009 Nisan Anneleri

demire bugün
tavuklu bulgurlu pazı çorbası yaptm
içine havuçla patateste koydum
bakalm beğenecekmi
dün biz pazı yerken o da yedi
bulguru çok sevdi

150 ml süt anne sütümü cnmcım
bende vermeye başladım valla
bizimkide 1.5 yaşına kdr dedi

:)))) cnm bnmmmm tontiiişşş öp annesi onu bnm yerimede ööpppppp oyunlar yapıolar resmen yaaaa

evet canım anne sütü veriyorum hala

gelenler olmuş ama ben yetışememışım pazara gıttım geldım anca o işimde bitti

maşallah demir beye..
ben eve giince 2 3 kez yatana kadar emiyorr..
gece uyanınca da emiyor..
bence emebildiği kadar emsin..
ne gzl neslihancım bende demirin kahvaltısına koyuyorum

yedi kerevizi :)) içine soğan havuç az mercimek koymuştum kokusu çok hoş değildi ama içine koyduğum diğer şeylerle kaynadı arada ..bu arada ela bütün mutfak dolaplarını açıyo delircem yaa hemen şu çocuklar için olan dolap kilitlerinden almam lazım..

MaŞallah elayla demıre selen bu gun kuduruk gene kucaktan ınmıyo herŞeye aĞlamaya hazır hemen aĞlıyo

benim kız devamlı ayakta durmak istiyor emeklerken bile dizlerini yerden kaldırıp ayaklarını yere koyuyor elleri de yerde öle üçgen duruyor amaç ayağa kalkabilmek. koltuktan tutunup uzun süre ayakta duruyor hiç sıkılmıyor başka bişi olsa sıkılır hemen
bu gece rüyamda yürürken gördüm hayırdır inş.

Selam Kızlar,

Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.

selamlarr...

artık ecrin uyanıkken yazamıyorum sadece okuyorum kucağımdan inmiyo laptopu kendime yaklaştırıncada tuşlarını söküyo yaraamaz.space tuşu yamuk duruyo artık sök tak sök tak..laptopu azıcık uzağımıza koyuyorum mouse elimde okuyorum sadece.

ecrine 2 çeşit yemek yaptık havuçlu irmikli çorba ve bal kabağı püresi.artık hangisini yerse..3 gündür ne yaptmsa çöpe gidiyo çok iştahsız.üst dişleri geliyor dokununca ağlıyo çok sertleşmiş.

yemekler pişince uyuturum dedim mutfağa gidip geliyordum malum benim kızım yalnızca ayaklarımda uyur.baktım kucağımda uyuyakalmış :)) ilk defa oldu bu kendi kendine oturduğu yerde uyudu çok masumdu ya hihih

Merhaba anneler, uzun zamandır sadece okuyabiliyordum, yazamadım bir türlü. Sizlere birşey sormak istiyorum. Aranızda gogly pirinç unu kullanan var mı? Benim kızım kaşıkla muhallebi yemediği için, sulandırıp, biberonla vermek zorunda kalıyorum, sulandırma işini de sütle yapıyorum(sütlü olmasına rağmen) Acaba sakıncası var mıdır? Bilen var mı?

masallahh....

Selam Kızlar,

Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.

hoşgeldin canım..

Merhaba,

pirinç ununu, pişirmeden mi sütle sulandırıp veriyorsun yoksa muhalebi şeklinde pişirdikten sonra mı sütünü fazla tutuyorsun? Ben hiç kullanmadım ama eğer pişirmeden veriyorsan pişmemiş pirinç unu dokunmaz mı midesine? Yani bizim pişmemiş pirinç yememiz gibi olur??? Bence sütle sulandırmanda bir sorun olmaz heralde. Fazladan süt almış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…