2009 Nisan Anneleri

başta ben de hep doktor ne diyorsa, kitaplarda nasıl yazıyorsa o şekilde yapmaya çalışıyordum ama sanırım doğru olan bebeklere göre bir doğru belirlemek... şimdi biraz daha rahatladım :)

kopyası yok mu.. gönder ben bi bakıyım özel bişi yoksa

Amin, Allah hepimizin yavrularına sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür versin inşallah...

amin.

benimki de 9. ayın sonunda 8 kilo 50 gr. 71 cm. boyu çıktı. Doktorumuz kilosu da boyu da iyi, endişe edecek bir durum yok diyor. Zaten ben de hiç endişe etmiyorum,sonuçta bebeğimin kilosu ayına göre olması gereken değerlerin altında değil ama etrafımdakiler nedense benden endişeli! Minyon olacak bu, ay bu zayıflamıs mı ben görmeyeli, ayy çok küçük bu daha annesiii vb. gibi. Valla hiiiç umrumda değil, ben de geçiyorum dalgamı, sokuyorum lafları :)

Benim kızım çok tatlı mamaları sevmiyor. Mesela sütlü ballı irmikli kaşık mamalarını asla yemez. Muhtemelen arı mama yı da yemez mesela.

zaten bizde de sorun kızımda ya da kilosunda değil bende ve benim ruh halimde, biliyorum :) eşimle de evlendiğimizden beri tek kavgamız bu :)

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Esennn, aysunsudeNAZ, huzur84, nesoc, nisanyagmur, poseidon80+, SEAASIA, TugbaEcrin, yaSelin, zeyno5 maşallah..

arı mamayı suyla yaparsen yer canım daha az tatlı oluyo o zaman

meriç sadece aptamil içiyor ben yokken onun dışında 3 öğün yemek yiyor.. ara da meyveyi eziyoruz yiyor.
prinç unu maması çok nadiren yaıpyorum.
kaşık mamalarını zaten sevmedii..

zaten bizde de sorun kızımda ya da kilosunda değil bende ve benim ruh halimde, biliyorum :) eşimle de evlendiğimizden beri tek kavgamız bu :)

:) Aman be canım, bırak Allahaşkına dert etme, sağlıklı ya, daha ne işte! Her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Sen dert edinirsen çevrendekiler senden fazla dert edinir.

özel bir yemek yapmıyorum ben. sebze yemeğinin içine kırmızı et koyuyorum. hem sebze hem et yediriyorum.
ayran yapıyorum ayran içmeyi de seviyor..

:) Aman be canım, bırak Allahaşkına dert etme, sağlıklı ya, daha ne işte! Her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Sen dert edinirsen çevrendekiler senden fazla dert edinir.

kesinlikle!! :) hep sağlıklı olsunlar inşallah, en büyük dileğimiz bu :) bir küçük dileğim daha var, mama saatlerinde de böyle aklı selim olabilmek :))

Ben sebze püresi yapıyorum kabak, havuç, patates, brokoli, pirinç, kırmızı mercimek, kıyma veya tavuk ile. Kaseye aldıktan sonra da içine labne peyniri koyuyorum bir tatlı kaşığı dolusu. Oluyor size kremalı sebze püresi. Bebekleri sebze sevmeyenler labne koymayı denesin, tadını çok güzelleştiriyor. Hatta ben içine yumurta sarısı da ufalıyorum çünkü benimki kahvaltı karısımı yemiyor. Tek tek kahvaltı vermeyip, kaşık maması verdiğim günlerde yumurtasını da sebze püresine ekliyorum böyle.

geçmiş olsun melek
sagol cnm

sagol şirvan

egenin eline tahta kaşık verdim,önüne de plastik kase vurup duruyor.....
gün içinde enerjisini harcaması gerekiyormuş.
bizde ufak mutfak legenleri var ya onlarla yüzünü kapatıyor acıyor ceeeeeeee yapıom kıkır kıkır gülüooo

bişi diyemicimmÇok üzgünüm çoook:)
neslihan geçmiş olsun sende yenmi başladın işe
urla annene çok geçmiş olsun acil şifalar kerem seviyor kerevzi maşallah
şimdi ona yemek yapmaya gidiyorum
sagol cnm

evet ya cok sevımlı oldularrr anlaıorlar herselerden
ege elinle herseyi gösterıyor ya o parmagı yiyeyım diyorum....

demire hoşbeş verdim kırt kırt yiyo hihihi
bende dün gofret verdım yedi maşallah

demire bugün
tavuklu bulgurlu pazı çorbası yaptm
içine havuçla patateste koydum
bakalm beğenecekmi
dün biz pazı yerken o da yedi
bulguru çok sevdi
maşallah demir 'E BULGUR PİLAVINI EGEDE COK SEVIYORR YOGURTLUU OHHH

aynen ya mutfak dolaplarıyla kafayı yıyor uyanıkken yemek yapmak istemıyom....

Selam Kızlar,

Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.

hoşgeldinnn ..............

urla, bursasu+, Esennn+, eysan, gulshenidil, huzur84, nisanyagmur, SEAASIA, TugbaEcrin, yaSelin

Sen cümleleri telefonuna kaydet, her mama saatinde çalsın, okursun, telkin olur :)))
aramiza hosgaldiniz nisan ve annesi
yeni arkadaslarinda katilmasi hos oluyo valla

kizlar meraba nasil bugun bebeler benimkiler azicik grip ler ev bu yilin en soguk halini yasatiyor bize cocuklari siki giydirdim banyolarida kaldi artik aksam odalari isitip yaptircam sanirim \
neyse azicikta gecmisi okuyim de donuiym yaniniza

kızlar egeyi salık ocagından aradılar oy kilo takip için gittik.........

78 boy:

11.800 kilo

hemşire degışmiş ay dedı benımd ebir yaşında kızım var en ondan toplusun maşallah annen sana cok güzel bakmış....

emriziyonmu dediiii evet dedim başka neler verıyon ben ddim herseyi verıyorummm

kavnoz meve hazır mama harıçç dedim verıom

balık ver dedııı dedim amcamız pınarda balıkcı her hafta yiyor dedim....

maşallah sana GÜNAY EGE DEDı cok cici hemşire gelmiş....

11,800 ama şişko bebek degıl ege eti sıkı..
maşallah diyin oglumaaaa..:):):):):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…