dr.umuz bize pirinç unu önerdi kilo alamadığı için.
kabız değil şükür ki yoksa yanmıştık.
canım ben hep söylerim her dr.un doğrusu başka.....
neyin doğru olduğuna inanırsam onu yapıyorum.
ben egeye 2 aydan beri sütte veriyorum.
hele bu aralar gdo yüzünden pirinç unu dışında mama almıyorum.
bennnnnnn yanlız kardeşim uğraşırken bir şeyler yapmış pdf dosya değişti açmaya çalıştığımda ASCII Süzgeç seçenekleri diye bir tablo çıkıyor karakter kümesi , varsayılan yazı tipi, dil. parağrafo sonlandır (CR&LF . CR. LF) Diyor açıyorum yazı karakteri farklı bir şey çıkıyor biliyorsan sevinirim biraz acil olmazsa hafta sonu bilg. götüreceğim
Ne kadar özledim anlatamam
herkese merhabalarrr
Amin, Allah hepimizin yavrularına sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür versin inşallah...
kaşık mamalarından bin çeşit denedim ama maalesef ne biberonla ne kaşıkla yedirmeyi başaramadım, bir ara milupa 8 tahıllı olandan yiyordu, iki kutu yedik, sonra onu da yememeye başladı, iki üç kaşık ancak yiyip, sonra ağzında tutmaya başlıyor ve n'apsan asla devam etmiyor... bu iştah problemi olan bebeklerin önde gidenlerindeniz yani :) zaten kilo problemimiz de var, 9 ay bitti, hala 8,100 gr ancak olduk... başta pirinç ununa ben de çok karşıydım ama bir iki gündür bir deneyeyim dedim, bakalım neler olacak...
dr.umuz bize pirinç unu önerdi kilo alamadığı için.
kabız değil şükür ki yoksa yanmıştık.
canım ben hep söylerim her dr.un doğrusu başka.....
neyin doğru olduğuna inanırsam onu yapıyorum.
ben egeye 2 aydan beri sütte veriyorum.
hele bu aralar gdo yüzünden pirinç unu dışında mama almıyorum.
benimki de 9. ayın sonunda 8 kilo 50 gr. 71 cm. boyu çıktı. Doktorumuz kilosu da boyu da iyi, endişe edecek bir durum yok diyor. Zaten ben de hiç endişe etmiyorum,sonuçta bebeğimin kilosu ayına göre olması gereken değerlerin altında değil ama etrafımdakiler nedense benden endişeli! Minyon olacak bu, ay bu zayıflamıs mı ben görmeyeli, ayy çok küçük bu daha annesiii vb. gibi. Valla hiiiç umrumda değil, ben de geçiyorum dalgamı, sokuyorum lafları :)
zaten bizde de sorun kızımda ya da kilosunda değil bende ve benim ruh halimde, biliyorum :) eşimle de evlendiğimizden beri tek kavgamız bu :)
:) Aman be canım, bırak Allahaşkına dert etme, sağlıklı ya, daha ne işte! Her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Sen dert edinirsen çevrendekiler senden fazla dert edinir.
kesinlikle!! :) hep sağlıklı olsunlar inşallah, en büyük dileğimiz bu :) bir küçük dileğim daha var, mama saatlerinde de böyle aklı selim olabilmek :))
sagol cnmgeçmiş olsun melek
sagol şirvanelle yemek yenirmi anne .. çok ayıpp... senin kızda titiz bişey olacak galiba...
sabah yolda üşüdün. diye ısınasın diye çay dökülmüştür üstüne :)))))
ayyy ne kadar iğrenç bir espri oldu bu böyle...
canım annene geçmiş olsun.. inş. en kısa sürede eski sağlıklı günlerine döner..
bizde ufak mutfak legenleri var ya onlarla yüzünü kapatıyor acıyor ceeeeeeee yapıom kıkır kıkır gülüoooegenin eline tahta kaşık verdim,önüne de plastik kase vurup duruyor.....
gün içinde enerjisini harcaması gerekiyormuş.
sagol cnmbişi diyemicimmÇok üzgünüm çoook:)
neslihan geçmiş olsun sende yenmi başladın işe
urla annene çok geçmiş olsun acil şifalar kerem seviyor kerevzi maşallah
şimdi ona yemek yapmaya gidiyorum
evet ya cok sevımlı oldularrr anlaıorlar herselerdenhehehe maşallah demire ..ela da uzun zamandır başını salllıyo iki yana bende o salladıkça hayır hayır diyorum ki onun hayır anlamına geldiğini anlasın diye hihihi..bir de yüzü koyun yatıp kafasını yan çeviriyo sonra gidip öpüyorum o da diğer yanağını dönüyo öpünce tekrar diğer yanağını bi de sırıtıyo :)) çok sevimliler şu an yaa maşllah tüm bebişlere..
bende dün gofret verdım yedi maşallahdemire hoşbeş verdim kırt kırt yiyo hihihi
maşallah demir 'E BULGUR PİLAVINI EGEDE COK SEVIYORR YOGURTLUU OHHHdemire bugün
tavuklu bulgurlu pazı çorbası yaptm
içine havuçla patateste koydum
bakalm beğenecekmi
dün biz pazı yerken o da yedi
bulguru çok sevdi
aynen ya mutfak dolaplarıyla kafayı yıyor uyanıkken yemek yapmak istemıyom....yedi kerevizi :)) içine soğan havuç az mercimek koymuştum kokusu çok hoş değildi ama içine koyduğum diğer şeylerle kaynadı arada ..bu arada ela bütün mutfak dolaplarını açıyo delircem yaa hemen şu çocuklar için olan dolap kilitlerinden almam lazım..
Selam Kızlar,
Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.
aramiza hosgaldiniz nisan ve annesiSen cümleleri telefonuna kaydet, her mama saatinde çalsın, okursun, telkin olur :)))
hoşgeldinnn ..............
aramiza hosgaldiniz nisan ve annesi
yeni arkadaslarinda katilmasi hos oluyo valla
Hoşbulduk. Bu arada benim adım da Yağmur arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?