2009 Nisan Anneleri

az sonra kızıma kavuşmak üzere, işten eve doğru yola çıkacağım...:lepi: iyi sohbetler sizlere...

aynı fikirdeyim tuğbacım
bende aynı şeyleri düşündüm bazı doğumlar kolay oluyo
demekki bununkide onlardan
ama ondan sonraki bölümü nasıl atlattı bilemiyorum

kopyalama yapamıyorum o yüzden e mail olarak gönderiyorum şu anda , her dosyadan bir kaç şeyi kopyalayıp open effice sayfasına kopyalayıp onun çıktısını almak istiyorum e mail adresine gönderdim şimdi

bende aynı fıkırdeyım sızınle muge ve tuğbacım allah böylelerine çocuk vermesin a ne arayıpta bulamayanlar var bırde bulupta sokağa atanlar bı arkadaşım 1 yıldır tedavı görüyo olmadı hala bırınınde şükür aşılaması tuttu yeni hamile

aysun ve müge saoolun kızlar hemen alayım şu kilitlerden..
sehercim bende uzasında toka takayım diyorum uzuyo ama farklı yerlerden :)) ööle olunca toplanmıyo
gülşen cnm idile çok geçmiş olsun..merakla bekliyorum polarlı yeni evini :)
aay ne yazacaktım başka unuttum yaa
hıı yağmur hoşgeldinn..

slm kızlar ya ne yoğun bir gün anlatamam bugün misafirler geldiler kaynanamlar falan tak emlakçı aradı ama o arada komşu fal bakıyo tövbeler tövbesi dediki ev satılıcak tuğba onun ustune emlakcı şoka girdik hepimiz:))neyse geldi müşteriler adam savcıymış çok beğendik bu akşam haber verırız dedı kızlar dua edınde satılsın ya bıktım 5 kat in çık ısınması bir dert dualarınızı bekliyorum:))))9

sormayin
rabbimin gazabi uzerlerine olsun
biranlik zavklerine yenik dusuyorlar ilersini dusunen yok

aslinda ben 3yil once buyuk oglum henuz 3aylikken bole bi haberden dolayi bunalima girdim devamli allahim ben ne yaptim bole bi dunyaya nasil cocuk getirdim diyodum hatirladikca galiyordum sagolsun komsularim ben unutmaya calistikca her firsatra uyardigim halde konuyu aciyor ve beni delirtiyorlardi
sonra bi sabah sutum kesilmis bi halde uyandim oglum aciktigindaan agliyordu veeeeee dank etti artik benim bunallima girmeye bile hakkim yoktu kalktim dus aldim giyindim bebegimide alip esimle yemege ciktim bana iyi gelecek seylere agirlik verdim 1hafta sonra nerdeyse duzelmistim zamanla atlattim ve sutumde geri geldi artik hatirlamak bile aci veriyo bana
RABBIM O MELEKLERI O SEYTANLARDAN KORUSUN

eyşancım kendine haksızlık etmişsin
böyle cahillere üzülmek çok yersiz
seninde dediğin gibi bi anlık zevk için o meleklere kıyıyolar
ama eminimki onlarında psikolojileri iyi değil
yoksa hiçbir anne bebeğine kıyamaz

bnmde kuzenim eşinden ayrılıyo
ve inanamadığım bişey oldu
hemde hiç beklemezdim eşinden
ayrılınca çocuk kuzenimde kalsın diye 10 milyar istemiş
yani kısacası çocuğunu 10 milyara satmış
çok üzülüyorum
ayrılcaksan ayrıl çocuğun ne günahı var

inşallah satılır tuğbacım bu sefer
valla dunyalar verseler selenı vermem kımseye ne zorluklar cekıyoruz bız onu buyuturken hıç ınsan evladını pparaya değişirmi

Merhaba herkese offf sabahtan berı oturamıyorum elıf hanım hep paÇamda bırde aplıyorkı ıÇlı ıÇlı gelde dayan yemek yap onu doyur yatır evı topla derken bu saat oldu
geÇmıŞe bakamadım hasta bebeklere geÇmıŞ olsunnn

o haberleri görünce görünce içim yandı resmen o bebekleri düşündükçe kahroldum bizim bebeklerimiz sıcak yuvalarında gözlerinin içine bakılarak büyütülerken onlar doğar doğmaz sıcak ana kucağı yerine soğukla karşılarştılar allahaım o kadınları bildiği gibi yapsınn

arkadasım benım bunalıma gırme sebebım bebegım olmeden once gordugu ıskenceydı belkı hatırlarsınız
annesı hayat kadınıydı bebek 15aylıktı kız cocugu sonra tedavı gordugu hastanede oldu annesı ve annesının musterısıde omur bouyu hapıs mı ne aldı

evet bende dinledim ve aynı şeyi düşündüm ama kız çok kan kaybetmiş hastaneye yatırmışlar beter olsun yazıklar olsun nasıl insan bunlar nasıl bir vicdan nasıl bırkabiliyosun ya dicek bir tek kelime bulamıyorum Allah a havale ediyorum
Kızlar, ne gerizekalı insanlar var, şu poza bir bakın! Allahım hikmetinden sual olunmaz ama böyle insanların çocuğu olmasın yaa.. Allah cahil annelerinden korusun bütün bebekleri...
bunlardan annemi olur kör cahiller,senin yetiştirdiğin çocuğa yazık !

geçmiş olsun tatlım merakla bekliyorum resimlerinizi

ben hatırlayamadım eysan nasıl yani:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…