tşklerkırkbir kere maaşallahhhhh Ege'ye ::)
of güzel canım ama kek yerıne tatlı yapsana etımek tatlısı mesela tabi yine sen bilirsinnkızlar yarın ki misafirler için arnavut böreği yaptım kıymalı patateslı üzümlü kek yaptım kaynanam kısır yapıcak peynirli sigara böreğide var kızartıcam yetermi sizce ya selenle bu kadar oluyo anca
sagol:):):):)):):mmaşallah melekçim egeye
maşallah reha bey'emasallah benim oglani gecmis ege biz artik takipleri evde yapiyoruz
6ayindan beri yani cagirmiyolar artik bizi
6ayina kadarda evdekinden yarim kilo fazla geliyodu ocakta
benimki 21inde 10ayini doldurdu 11.5kilosu 78cm boyu geldi
tşklerMelekÇİm egeye maŞaallah koca adam olduu
valla bende gecen hafta halı aldım.... merınostan o gaşe halılardan hiç bişi sermdim ege heryere döküoo ben topuyom süprüyom bütün günnnnnnnnnnnn sen iyi yapmışsın annemde bana aldı halı örtüsü ama ege yürütecle yürüyemioo o yüzden sermedimmmselam güzel arkadaşlarım ve yeni gelen güzel arkadaşlar(ım) bir müddet sonra aradaki parantezler kalkacaktır :)) ben idilin (namı değer kuduz idilin) annesiyim....zombi de denilebilir kısaca....
artık kayınvalidesi ile oturan (geçici bir durum soğuk münasebeti ile bende kalıyorlar) bir gelin olarak sık giremiyorum siteye akşamları ama ondanda öte idil hanım rahatsızdı 2 gündür dün sabah doktora götürdük ablayı çok şükür çok önemli değil soğuk algınlığı dedi ama nerden alıyor bu soğuğu anlamıyorum...dünde işten 23.15 te çıktım o kadar yoğundu yani....bugünde öğleden beri geçmiş okuyorum aralıklı olarak ama süper muhabbetler olmuş kaçırdım şamatayı desenize...idil yürüme işini ilerletti bayaa...ellerini bırakıp 4-5 adım atıyor ama korkuyor çok düşecek diye hemen tutunacak yer arıyor....dün doktora yürüme heveslisi olduğumuzu söyledik oda düşerse sakın çok tepki vermeyin dedi...olası bişeymiş gibi yerden oyuncağını toplar gibi idilide toplayın dedi herhalde kanımca...:)) sonra başka neler oldu du bakayım....ha 11 m polar marifeti ile koltuk takımlarımız ve halı aynı renk polar ile kaplı evde bir kreş havası mevcut...eşim hiç sevmedi ama ben çok sevdim...hep yere oturasım var yumuşak yumuşak...sizler için resimde çektim akşama eklerim kısmetse...kirlenmesini istemediğim için yaptım ama bence güzel oldu....aklımda başka da bişey kalmadı....hadi bakalım muhabbete devam...
......
allahh ıslah ettsinnnnnnnnn vicdansızlarrrrrrrrrryok cnm şimdi sağmıyorum sütüm azaldı zaten
demir geceleri emmediği için geceleri kalkıp sağdım
buzlukta sakladım
şimdi onları kullanıyorum
ohhh maşallaaahhh
migrosta var cnm kilitlerden
hoşgeldin aramıza
eklediğin resime uyuz oldum
2 gündür bebek haberlerini dinliyorum
üniv. kız otobüsle yolculuk yaparken molada sancısı tutuyo
ve wc de doğurup bebeği çöpe atıyo
başka biride yasak aşkından hamile kalıyo sokağa bırakıp gidiyo
soğuktan donuyo
diğeride yine yasak aşk bebeği annesi doğumdan sonra bi odaya bırakıyo ve çocuk açlıktan ölüyo
hepsine lanet okudum
nası bi vicdandırklava:
hhayırlısıyla olsun cnmslm kızlar ya ne yoğun bir gün anlatamam bugün misafirler geldiler kaynanamlar falan tak emlakçı aradı ama o arada komşu fal bakıyo tövbeler tövbesi dediki ev satılıcak tuğba onun ustune emlakcı şoka girdik hepimiz:))neyse geldi müşteriler adam savcıymış çok beğendik bu akşam haber verırız dedı kızlar dua edınde satılsın ya bıktım 5 kat in çık ısınması bir dert dualarınızı bekliyorum:))))9
hiççççççççççççç bir seye degışilmezde nasıl yürek vicdan var bunlrda yaaaaaaaabnmde kuzenim eşinden ayrılıyo
ve inanamadığım bişey oldu
hemde hiç beklemezdim eşinden
ayrılınca çocuk kuzenimde kalsın diye 10 milyar istemiş
yani kısacası çocuğunu 10 milyara satmış
çok üzülüyorum
ayrılcaksan ayrıl çocuğun ne günahı var
harıka güle güle kullaınYfrog - dscn0051g
selene ördüğüm şpka bıttı
aynı bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzvalla sakın değil canım oturtuyorum önune leğen kaşık tabak ne varsa koyuyorum olmadı o çekmece boşaltıyo ben işimi yapıyorum daha başa çıkamassam elıne bı tane elma sonrada arkadan topluyorum oo o nara bızdede var yani sakın bı kızce değil selen hanım ama gunde 1 kez uyuyunca 2 yada 2.5 saat uyuyo o ara işime yarıyo sadece gecede nöbet tutuna o uykusunuu duzgun uyuyo
egede kagıt yıyor yaaa kaksındada cıkıorrrr sobayı yakmak için gazete cıkardımbi baktım yıyor hemen cıkarmaya çalıtım yuttum sıpa bide güldü:)hihihih sen sakin sakin kilere bakıp çekilecek mi sandın annesiii çok fena oldu bunlar yaa
ecrinin piknik sepeti var oyuncak içinde sözde yağ süt kutuları yapmışlar kartondan sabah banyodan bi çıktım ecrin yağ kutusunun kapağının yarısını yemiş ağzından almaya çalıştım yuttu kocaman kağıdı.meyve içinde küçücük ceviz parçalarına iğrenip öğürüyo kocaman kağıtı yuttu valla
anam...... cicçekkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar selammmmmmmm şunu bi oylayın bakiim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/343953-2009-nisan-anneleri-2-bebek-zaman.html
hayatımm canını sıkmana gerek yok. endişe edecek bir şey de yok. sütün yağlı olmasından ziyade annedeki hormon seviyelerindeki değişiklik bazı zamanlarda buan sebep oluyor ama ne leke ne başka bir iz bırakmadan hemen sönüyor.kızlar egenınyüzünde siyah siya bişelr cıktı sivilce gibi....
dedilerki bi kaç kişi ssüttendir yaglıysa sütün....
sıkıldım cok...
günaydın kızlaarrr
demircik bu gece maşallah çok güzel uyudu sabaha kdr
ama 10 da uyutamadım yani bende çok şey istiyorum herhalde
çocuk bütün gece uyudu işte
neyse 3 e doğru bayılır
emziren anneler bebişlerinizi günde kaç defa emziriyosunuz
bana dr. günde 1 defa diye yazmıştı
ben şimdi 3-4 defa emziriyorum
bide demir damlasını kullanan yokmu yaaaa
ben kullanmıodum yeniden başladım valla
1 yaşında kan testi yapılacakmış
eksik çıkıpta ilaç kullanmasını istemiyorum
dün akşam demir bizi gülmekten öldürdü
kendi kendine kafasını 2 yana sallayıp sonra durup gülüyo
o güldükçe biz güldük biz güldükçe
o kafasını salladı
Selam Kızlar,
Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.
benimki de 9. ayın sonunda 8 kilo 50 gr. 71 cm. boyu çıktı. Doktorumuz kilosu da boyu da iyi, endişe edecek bir durum yok diyor. Zaten ben de hiç endişe etmiyorum,sonuçta bebeğimin kilosu ayına göre olması gereken değerlerin altında değil ama etrafımdakiler nedense benden endişeli! Minyon olacak bu, ay bu zayıflamıs mı ben görmeyeli, ayy çok küçük bu daha annesiii vb. gibi. Valla hiiiç umrumda değil, ben de geçiyorum dalgamı, sokuyorum lafları :)
aramiza hosgaldiniz nisan ve annesi
yeni arkadaslarinda katilmasi hos oluyo valla
kizlar meraba nasil bugun bebeler benimkiler azicik grip ler ev bu yilin en soguk halini yasatiyor bize cocuklari siki giydirdim banyolarida kaldi artik aksam odalari isitip yaptircam sanirim \
neyse azicikta gecmisi okuyim de donuiym yaniniza
kızlar egeyi salık ocagından aradılar oy kilo takip için gittik.........
78 boy:
11.800 kilo
hemşire degışmiş ay dedı benımd ebir yaşında kızım var en ondan toplusun maşallah annen sana cok güzel bakmış....
emriziyonmu dediiii evet dedim başka neler verıyon ben ddim herseyi verıyorummm
kavnoz meve hazır mama harıçç dedim verıom
balık ver dedııı dedim amcamız pınarda balıkcı her hafta yiyor dedim....
maşallah sana GÜNAY EGE DEDİ cok cici hemşire gelmiş....
11,800 ama şişko bebek degıl ege eti sıkı..
maşallah diyin oglumaaaa..:):):):):):)
kızlar yarın ki misafirler için arnavut böreği yaptım kıymalı patateslı üzümlü kek yaptım kaynanam kısır yapıcak peynirli sigara böreğide var kızartıcam yetermi sizce ya selenle bu kadar oluyo anca
herkes gecmışımı okuyo :)
selam güzel arkadaşlarım ve yeni gelen güzel arkadaşlar(ım) bir müddet sonra aradaki parantezler kalkacaktır :)) ben idilin (namı değer kuduz idilin) annesiyim....zombi de denilebilir kısaca....
artık kayınvalidesi ile oturan (geçici bir durum soğuk münasebeti ile bende kalıyorlar) bir gelin olarak sık giremiyorum siteye akşamları ama ondanda öte idil hanım rahatsızdı 2 gündür dün sabah doktora götürdük ablayı çok şükür çok önemli değil soğuk algınlığı dedi ama nerden alıyor bu soğuğu anlamıyorum...dünde işten 23.15 te çıktım o kadar yoğundu yani....bugünde öğleden beri geçmiş okuyorum aralıklı olarak ama süper muhabbetler olmuş kaçırdım şamatayı desenize...idil yürüme işini ilerletti bayaa...ellerini bırakıp 4-5 adım atıyor ama korkuyor çok düşecek diye hemen tutunacak yer arıyor....dün doktora yürüme heveslisi olduğumuzu söyledik oda düşerse sakın çok tepki vermeyin dedi...olası bişeymiş gibi yerden oyuncağını toplar gibi idilide toplayın dedi herhalde kanımca...:)) sonra başka neler oldu du bakayım....ha 11 m polar marifeti ile koltuk takımlarımız ve halı aynı renk polar ile kaplı evde bir kreş havası mevcut...eşim hiç sevmedi ama ben çok sevdim...hep yere oturasım var yumuşak yumuşak...sizler için resimde çektim akşama eklerim kısmetse...kirlenmesini istemediğim için yaptım ama bence güzel oldu....aklımda başka da bişey kalmadı....hadi bakalım muhabbete devam...
kızlar egenınyüzünde siyah siya bişelr cıktı sivilce gibi....
dedilerki bi kaç kişi ssüttendir yaglıysa sütün....
sıkıldım cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?