2009 Nisan Anneleri

çok güzel olmuş seher çok da yakışmış sarı şekere.ama sen bunları ne ara yetiştiriyosun anacım valla yemeklerde desen öyle demin yazdığın mönü hala aklımda :)

selen uyurken canım genelde gunduz 1 kez uyuttuğuma gece erken yatıyo 10 gıbı mutfaktada beraber takılıyoz :)) o zaman oluyo hepsiişte zaten bu örgü kolay olmasa yapamazdım
selen uyanıkken böreğin içini hazırlıyorum yuvuruyorum kenara koyuyorum o uyuyunca yapıyorum hemen kekın malzemelerınıde mutfakta hazır bekletıyorum çırpmak için o zaman yetişiyo muhallebısını falanda selenle yapıyorum :)

Son düzenleme:
az önce vibroshape taktım göbişe acımadı bu defa.düzenli olarak yapıcam bakalım gidecekmi can simitleri ve göbiş.diyette istikrarım devam ediyo eşim tarafından mütemadiyen takdir edilmekteyim destek oluyor iltifatlar ediyor sağolsun çünkü diyetteyken nasıl bi ruh haline büründüğümü bilir :)

spor yapamıyorum ya ecrin yüzünden valla en güzeli spor salonu evde olmuyoor.yazın gidicem spor salonuna ecrin bi yürüsün şu kucak bağımlılığını bi bıraksında..

elma sirkesi içenler vardı fayda gördülermi acaba bir de nasıl içicez suyamı karıştırıcaz sekmi içicez:)

Son düzenleme:
maşallah selen sakin bi kızçe sanırım seher vala ecrini mutfağa yanımda götürüyorum masanın örtülerini çekiştirip emiyo :) ya da benim paçama asılıyo almassam da çığlık nağra ooh kaldırıyo evi valla

nazar değmesin selene hep böyle olsun.

valla sakın değil canım oturtuyorum önune leğen kaşık tabak ne varsa koyuyorum olmadı o çekmece boşaltıyo ben işimi yapıyorum daha başa çıkamassam elıne bı tane elma sonrada arkadan topluyorum oo o nara bızdede var yani sakın bı kızce değil selen hanım ama gunde 1 kez uyuyunca 2 yada 2.5 saat uyuyo o ara işime yarıyo sadece gecede nöbet tutuna o uykusunuu duzgun uyuyo

bende dün arkadaşım gelecek bi kek yapayım hemen dedim ela da erzak dolabını karıştırıyordu baktım duruyo izin verdim bana engel olmasın yeterki diye ve sonraa bi baktım çayı açmış her taraf çay ağzıda dahil nasıl aldım balkonda üzerini silktim evi süpürdüm bilmiyorum sonrada kapı çaldı zaten :)

hihihih sen sakin sakin kilere bakıp çekilecek mi sandın annesiii çok fena oldu bunlar yaa
ecrinin piknik sepeti var oyuncak içinde sözde yağ süt kutuları yapmışlar kartondan sabah banyodan bi çıktım ecrin yağ kutusunun kapağının yarısını yemiş ağzından almaya çalıştım yuttu kocaman kağıdı.meyve içinde küçücük ceviz parçalarına iğrenip öğürüyo kocaman kağıtı yuttu valla

hahhaha çiçeğin yine 2.yi doğurası gelmiş ağzımızı arıyo bakk bi hamiş arkadaş bulurum belki diye :)

güle güle kullansın prenses eline sağlık sehercim
çay yapçaktı belki annesi misafirlere:))

kırkbir kere maaşallahhhhh Ege'ye : :)
tşkler

of güzel canım ama kek yerıne tatlı yapsana etımek tatlısı mesela tabi yine sen bilirsinn

mmaşallah melekçim egeye
sagol:):):):)):):

masallah benim oglani gecmis ege biz artik takipleri evde yapiyoruz
6ayindan beri yani cagirmiyolar artik bizi
6ayina kadarda evdekinden yarim kilo fazla geliyodu ocakta
benimki 21inde 10ayini doldurdu 11.5kilosu 78cm boyu geldi
maşallah reha bey'e

MelekÇİm egeye maŞaallah koca adam olduu
tşkler

valla bende gecen hafta halı aldım.... merınostan o gaşe halılardan hiç bişi sermdim ege heryere döküoo ben topuyom süprüyom bütün günnnnnnnnnnnn sen iyi yapmışsın annemde bana aldı halı örtüsü ama ege yürütecle yürüyemioo o yüzden sermedimmm

allahh ıslah ettsinnnnnnnnn vicdansızlarrrrrrrrrr
nasıl kıyıyorlar ya allaım korusun

hhayırlısıyla olsun cnm

hiççççççççççççç bir seye degışilmezde nasıl yürek vicdan var bunlrda yaaaaaaaa

Yfrog - dscn0051g
selene ördüğüm şpka bıttı
harıka güle güle kullaın

aynı bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

egede kagıt yıyor yaaa kaksındada cıkıorrrr sobayı yakmak için gazete cıkardımbi baktım yıyor hemen cıkarmaya çalıtım yuttum sıpa bide güldü:)

anam...... cicçekkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar egenınyüzünde siyah siya bişelr cıktı sivilce gibi....

dedilerki bi kaç kişi ssüttendir yaglıysa sütün....

sıkıldım cok...

valla tuğbacım herşeyin ağzı kapalıydı ona güvendim ama açmış cadı..ela da karton bulursa yiyo kakasından çıkmıştı bigün..
sultan çay mı yapacaktır diyosun aah aah o günleride görürüz ,inşallah..

sıkıldım cok...
hayatımm canını sıkmana gerek yok. endişe edecek bir şey de yok. sütün yağlı olmasından ziyade annedeki hormon seviyelerindeki değişiklik bazı zamanlarda buan sebep oluyor ama ne leke ne başka bir iz bırakmadan hemen sönüyor.
name'de de olmuştu ama geçti kalmadı hiçbir şey... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım günde 3 kere gece nerdeyse 2 saatte bir emmek için uyanıyo .o kadar sütüm yok ama emzik niyetine emip duruyo.demir damlası güde 6 damla veriyorum.

Selam Kızlar,

Siteyle yeni tanışanlardanım. Ben de 2009 Nisan annesiyim. Bir kaç gündür okudum sizi, sohbetiniz sıcak geldi, katılmak istedim.

hoşgeldin.maşallah kızına.benim kızım da zayıf ve birçok saçma yoruma maruz kalıyorum önceleri üzülüyordum ama dünyanın obeziteye koştğunu gördükçe boşveriyorum.

geçmiş olsun.

maşlllah egeye.

herkes gecmışımı okuyo :)

evet.

idile geçmiş olsun.

sıkıldım cok...

üzülme canım sütündendir.geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…