inşallahhhhhhhhayatımm canını sıkmana gerek yok. endişe edecek bir şey de yok. sütün yağlı olmasından ziyade annedeki hormon seviyelerindeki değişiklik bazı zamanlarda buan sebep oluyor ama ne leke ne başka bir iz bırakmadan hemen sönüyor.
name'de de olmuştu ama geçti kalmadı hiçbir şey... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşeklerr cnmcanım günde 3 kere gece nerdeyse 2 saatte bir emmek için uyanıyo .o kadar sütüm yok ama emzik niyetine emip duruyo.demir damlası güde 6 damla veriyorum.
hoşgeldin.maşallah kızına.benim kızım da zayıf ve birçok saçma yoruma maruz kalıyorum önceleri üzülüyordum ama dünyanın obeziteye koştğunu gördükçe boşveriyorum.
geçmiş olsun.
maşlllah egeye.
evet.
idile geçmiş olsun.
üzülme canım sütündendir.geçer.
valla tuğbacım herşeyin ağzı kapalıydı ona güvendim ama açmış cadı..ela da karton bulursa yiyo kakasından çıkmıştı bigün..
sultan çay mı yapacaktır diyosun aah aah o günleride görürüz ,inşallah..
günaydın bayan zombi geldi hanıııııııııııııııım:))
kızlar bundan sonra buluşma haberlerimizi ve resimlerimizi burda paylaşıcaz
http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler-f932/
bu bölüm misafirler tarafından görüntülenemeyecek sadece üyeler görebilecek
kızlar yarın ki misafirler için arnavut böreği yaptım kıymalı patateslı üzümlü kek yaptım kaynanam kısır yapıcak peynirli sigara böreğide var kızartıcam yetermi sizce ya selenle bu kadar oluyo anca
valla elif aslında bı poğaça yada tuzlu kurabıyede şart ama uğraşmak işime geledi selen zır zır bu gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?